Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pogaduszki na wszystkie tematy
(19-09-2016, 09:13)Anita napisał(a): Dzień dobry.
A tu co się stało?
Firma sprzątająca pomyliła pokoje?

myslisz ze pomylila?
20-09-2016, 07:14

Witaj Diegusiowa.
No jakby to powiedzieć to ten tego firma bez skazy tylko Anitce błędnik szwankuje i pomyliła tematy.
A może i Ychna prawdę rzekła i to juz Alzhaimer zbliża się małymi kroczkami?Ło matko!Za młoda jestem by tak szybko sie zestarzeć.
Miłego Diego.
20-09-2016, 07:32

witaj witaj Anitko,
zestarzec? nieeeee, my pozostaniemy wiecznie piekne i mlode,
20-09-2016, 07:38

Na ja, młodość ma swoje prawa ale starość większe przywilejeSmile
Młodość wieczna młodość z photoshopemSmile
20-09-2016, 07:41

to jest ta jedyna rownosc na swiecie , kazdy sie rodzi, jest mlody ,pozniej starzeje sie i umiera, jedni maja wiecej szczescia i zachowuje dlugie lata zdrowie i dobre samopoczucie , inni borykaja sie ciagle jak nie z fizycznymi to z psychicznymi problemami ,
20-09-2016, 12:59

Dodając jeszcze do tej młodości to tak przetoczę słowa naszej Marylki....
Młodość, wieczna młodość
Jeszcze więcej młodości
Nie da ci tego ani krem, ani nawet photoshop.Wink

Oj ale bym chciała wrócić do tej szczeniackiej młodości gdzie to się siedziało na trzepaku,wypisywało się złote myśli i robiło wpisy do pamiętnika typu:
"Ku pamięci niech Ci diabeł leb ukręci" Wink
albo

"Na górze róże
Na dole bez
My się kochamy
Jak kot i pies"
a z wiekiem po szczenięcym już poważniejsze były ku pamięciWink

a teraz już nie ma pamiętników,jest doba internetu...;(
20-09-2016, 13:30

to byly czasy, niedawno znalazlam w moim rodzinnym domu moj pamietnik z pierwszej klasy szkoly podstawowej, czytalam te wpisy i dokladnie widzialam te osoby ktore wtedy malowaly te obrazeczki , my pisalismy,

na gorze roze na dole fiolki,
kochajmy sie jak dwa aniolki
20-09-2016, 13:43

Słuchaj ja wygrzebałam z kartonów stare złote myśli...
Uśmiałam się jak głupia,jaki to człowiek chciał być tajemniczy a nie bylWink
20-09-2016, 13:45

pamietam , jak w 6 klasie bylam w jednym chlopaku smiertelnie zakochana, wydawal mi sie najpiekniejszy na swiecie, zwierzylam sie moej dobrej kolezance a ta prychnela tylko i powiedziala, jak mozna sie zakochac w takim strasznym brzydalu, bylam prawie na pograniczu zalamania psychicznego a na drugi dzien bylam juz zakochana w najladnieszym i najbardziej obleganym chlopaku w klasie i ten nawez to zauwazyl i mielismy sie ku sobie ale nic z tego nie wyszlo bo ja juz w nastepnym bylam zakochana po uszy
[-] 1 użytkownik lubi ten post:
  • Anita
20-09-2016, 13:51

Kochliwa Panienka była z CiebieWink
Ile Ci zostało z dziecięcych lat tej kochliwości.?

A ja znowu pamiętam jak pobiłam się pod szkolą z moim przyjacielem,ale do dziś tak na prawdę nie wiem o co...Wink
Gdy to wspominamy za hu,hu nie możemy sobie przypomnieć o co to byłoWink

Diegus muszę spadać,ale wieczorkiem wrócimy do wspomnień...

do potem.
20-09-2016, 13:54

na szczescie wyroslam na bardzo stateczna osobe, moja mama kiedys tez mi zniszczyla moja wielka i potajemna milosc, chlopak byl nie za wysoki , czarny jak cygan, ale nie cygan i wodzil za mna oczami a ja udawalam ze tego nie widze, kiedys sie nawez odwazyl do mnie odezwac , chodzilo o kotka ktorego on znalazl w ogrodzie i zapytal sie mnie czy bym kociaka nie wziela do domu, oczywiscie ze wzielam ale nie zaszczycilam go nawet krotka pogawedka, kiedys szlam z moja mama na spacer i on szedl po drugiej stronie ulicy , pokazalam go mojej mamie i powiedzialam ze on mi sie podoba, moja mama doznala szoku, co ? taki koszmarek? moja mama prownywala wszystkich ze swoim mezem , i to byl jej problem, ja mam zupelnie inne upodobania,
20-09-2016, 14:04

Wytlumacz mi pojecie tej bardzo statecznej osoby  Rolleyes
Madry wie co mowi, glupi mowi co wie.
21-09-2016, 10:23

Dzień dobry!
Diego wybacz,ale wczoraj padłam.

Niech już ten tydzień się kończy,bo w piątek to będę nie do życiaWink

W szóstej klasie to moja jedyna miłością była pływalnia.
Gupie babsko ze mnie było,oj gupie.
Zamiast oglądać się za chłopakami,przeglądałam się w tafli wody.Wink
21-09-2016, 10:45

bardzo stateczna osoba nie strzela oczami za ladnymi chlopcami, interesuje sie jednym i przez dluzszy czas , nie umawia sie jednoczesnie z dwoma chlopcami o tej samej godzinie ,tego samego dnia i w tym samym miejscu a potem z ukrycia wraz z kolezanka nasmiewa sie ze zdziwionych min ofiar, stateczna osoba nie chodzi z jednym chlopakiem i rozkochuje w sobie innych chlopcow a potem udaje ze o niczym nie wie , tez tak robilam, biedacy , a w koncu 3 tygodnie przed slubem zostwilam swojego narzeczonego , mysle ze tu zaczela sie moja statecznosc , nie czekalam az bedziemy stac przed oltarzem

(21-09-2016, 10:45)Anita napisał(a): Dzień dobry!
Diego wybacz,ale wczoraj padłam.

Niech już ten tydzień się kończy,bo w piątek to będę nie do życiaWink

W szóstej klasie to moja jedyna miłością była pływalnia.
Gupie babsko ze mnie było,oj gupie.
Zamiast oglądać się za chłopakami,przeglądałam się w tafli wody.Wink

no jeszcze troche musimy wytrzymac
21-09-2016, 10:59

strasznie mnie korci zeby napisac co zrobilam w poniedzialek, ale wiem ze najwyzej pare osob mnie zrozumie a reszta udusi golymi rekoma, jeszcze przemysle ta moja decyzje i moze pozniej opisze moj wybryk
21-09-2016, 16:10

Badz raz gwiazda i opowiedz  Smile
Ja tez robie duzo bardzo madrych, madrych, glupich, bardzo glupich i strasznie glupich rzeczy, ot, natura ludzka!
Madry wie co mowi, glupi mowi co wie.
21-09-2016, 16:16

dobra,opowiem,otoz w poniedzialek wracalam z Berlina w Hannowerze zatrzymal sie pociag i na peronie stal,jak pozniej sie okazalo, mlody sudanczyk i probowal po angielsku ze mna rozmawiac a ja ani w zab po angielsku, po polsku ,po rosyjsku po niemiecku -owszem,ale po angielsku ani w zab, w koncu wzielam od niego z reki papiery i zobaczylam ze on chce do Osnabrück, a nie byl pewien czy tym pociagiem dojedzie, wiec znowu mu na migi wytlumaczylam ze tak ,ze niech idzie do przedzialu i sobie siadzie a ja przed Osnabrück go odbiore, nie moglam z nim siedziec bo bylam strasznie przeziebiona i nie chcialam innych zarazac, przed Osnabrück poszlam po chlopaka, chce z nim rozmawiac a tu ani w zab,, zaczela mi pomagac starsza pani, ja w koncu nie wiem dlaczego powiedzialam ze nie jestem niemka, co mi do tego pustego gara strzelilo a jej maz sie strasznie oburzyl, i powiedzial ze jak to pani nie jest niemka, przeciez pani mowi po niemiecku, odsuneli sie od nas , ale na szczescie stala fajna babka ktora zaczela z chlopakiem rozmawiac plynnie po angielsku, za chwile odezwala sie dziewczyna po arabsku , za chwile dolaczyli sie inni podrozni i tlumaczyli chlopakowi ze w osnabruck musi sie przesiasc, przejechac dwa przystanki i wysiasc a potem szukac obozu dla uchodzcow

chlopak zbaranial, wysiadlam z nim, ta jedna fajna babka tez , ostatni pociag odjechal a na mnie czekal gdzies przy dworcu maz w samochodzie, chcialam zadzwonic do niego ale nie mialam zasiegu,wiec babka dala mi swoj Telefon ,zadzwonila zapytalam gdzie jest i powiedzialam ze musimy kogos ze soba zabrac, musze jeszcze dodac ze moj maz wybieral AfD, w drodze do samochodu pomyslalam tylko ,ze jak go moj maz nie wezmie to zostane z nim i wezme Taxi, podchodze do samochodu, otworzylam z tylu drzwi ,chlopak wsiadl a moj maz tak zbranial ze nic nie powiedzial, marudzil tylko ze pociag mial spoznienie, chlopak podal mi adres gdzie mial sie zameldowac, wiezlismy go przez pola i lasy i w koncu dowiezlismy go tam gdzie chcial , oddalam go od opieke zarzadcy i wrocilam do samochodu, moj maz siedzial w dalszym ciagu jak zamurowany i jak do tej pory nic negatywnego o mojej akcji nie powiedzial

mam nadzieje ze nastepnym razem nie bedzie glosowal na AfD

Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
21-09-2016, 18:59

Oj Diegus i za Ci wyrywać włosy?
No chyba tylko za to,ze nie znasz angielskiego...Wink

Uchodźca tez człowiek..Wink
22-09-2016, 09:20

dokladnie tylko maz rasista to byl problem ryzykowalam wiele

(22-09-2016, 09:20)Anita napisał(a): Oj Diegus i za Ci wyrywać włosy?
No chyba tylko za to,ze nie znasz angielskiego...Wink

Uchodźca tez człowiek..Wink

dla nas tak , ale czy dla wszystkich na tym forum? czytam czesto rozne wypowiedzi i stwierdzam ze pieniazki dla wielu forumowiczow wazniejsze sa jak zycie drugiego czlowieka

nie wiem dlaczego moj poprzedni wpis zostal usuniety

prosilabym o uzasadnienie

nie nie potrzebuje uzasadnienia bo jest na gorze , juz jestem slepa
22-09-2016, 10:42

Jaki poprzedni?
Bo to tak jak z dohtorami.
Sa ludzie i ludziska....
Diegus bo większość ludzi wychodzi z założenia ze Głupcy biorą nóż i wbijają go w plecy innym.Mądrzy ludzie biorą nóż odcinając się i uwalniają tym samym od głupców.

Nie dzieli się ludzi,dzieli się chleb.
22-09-2016, 10:57