Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liga Mistrzów - Piłka nożna
Barca i Bayern wygrywają, ale wszystko jest jeszcze możliwe jeśli chodzi o awans do kolejnej rundy. 

Dziś kolejne pojedynki. Czy Real będzie miał trudną przeprawę w Niemczech? Wydaje mi się, że nie. W najlepszym wypadku Wolfsburg z odrobiną szczęścia o remis może się pokusić, w co i tak wątpię. Na pewno zespół z Madrytu nie przyjeżdża się bronić, tylko po to aby zrobić pierwszy krok ku awansowi. Kadrowo oczywiście znacznie lepsi. Z przodu BBC znowu zaczyna pogrywać, więc nie powinno być problemu. Nie widzę w tym starciu szans dla Wolfsburga.

I tutaj mamy świetny pojedynek, pojedynek"szejkowski" Smile W pierwszym meczu PSG u siebie. Za gospodarzami przemawia własny stadion, oczywiście świetnie spisujący się Ibra oraz osłabienia w City. Do łatwych meczy jednak bym go nie zaliczył. Powrót po kontuzji De Bruyne jest oczywiście sporym wzmocnieniem. Już w pierwszym meczu ligowym (po kontuzji) pokazał ile daje dla ofensywy Manchesteru. Uważam, że jeśli De Bruyne byłby cały czas dostępny dla City to w tym czasie byliby w zupełnie innym miejscu w lidze. Paryżanie mają trochę ułatwione zadanie ze względu na te kontuzje, ale czy to wykorzystają? Meczu u siebie nie powinni zepsuć ale wydaje mi się, że City może coś dołożyć od siebie, że nie zakończą spotkania na zero z przodu. Zapowiada się ciekawy pojedynek.....

Co myślicie?
| Zarabianie w internecie |

Znajdziesz mnie na facebook'u, instagramie oraz youtubie.
06-04-2016, 10:13

Co do pierwszego meczu w Volfsburgu zgadzam sie w zupelnosci, Real bez wiekszych problemow powinien przywiezc 3 punkty! Tak Ze rewanz w madrycie Bedzie formalnoscia!Smile. Mecz w Paryzu bedzie zupelnie inny, dwie druzyny zasilane petrodolarami ktore od dluzszego czasu nie potrafia namieszac w LM Beda chcialy w tym sezonie siegnac po To wymarzone trofeum! Mecz bedzie bardzo wyrownany, uwazam jednak Ze przewazac bedzie PSG i To ta ekipa Ze Zlatanem na czele zdobedzie 3 oczka!Wink
06-04-2016, 11:01

No to Real się popisał... Bardzo słabo. Widać, że za mocno się "podjarali" tą wygraną z Barceloną. Teraz ciekawe jestem jak zagrają z nożem na gardle. Jedna bramka Wolfsburga może ich pogrążyć.

Co do drugiego meczu to jak dla mnie PSG znacznie lepsze. Zlatan zmarnował karnego i jeszcze kilka ciekawych sytuacji miał. Tak jak pisałem De Bruyne dał o sobie znać. W rewanżu będzie ciekawie, ale myślę że PSG może awansować dalej.

07-04-2016, 10:55

Dziś przekonamy się cz Real potrafi podnieść się z kolan. Po takiej mocnej wpadce powinni być skoncentrowani na 100%. W poprzednim swoim meczu w lidze mistrzów pokazali, że potrafią się bronić. Dwa razy na zero z Romą, która ofensywę ma na pewno dużo lepszą niż Wolfsburg. Dlatego uważam, że zespół z Niemiec dziś nic nie strzeli i Real wyjdzie z pod topora i awansuje dalej. Na pewno w dzisiejszym spotkaniu to nie będzie ten sam Real co ostatnio. Są zespołem znacznie lepszym i jeśli tylko nie stanie się nic złego z zawodnikami to powinni awansować dalej. 

Drugie starcie City z PSG i czas wyłonić zwycięzce. Paryżanie bez Luiza i Matuidi co jest na pewno osłabieniem. Jednak w dalszym ciągu uważam, że mają większe szanse na awans. Oglądając skróty poprzedniego spotkania śmiem stwierdzić, że tamten mecz powinien wygrać gospodarza. Zlatan zmarnował kilka swoich dobrych sytuacji. Cała drużyna PSG była lepsza od swojego przeciwnika. Jak dla mnie oni są lepszym zespołem od City i powinni awansować dalej. Prosty przepis.... Zlatan nie marnuje dzisiaj takich sytuacji jak ostatnio i awans mają gwarantowany Smile  Myślę, że są w stanie tego dokonać.

12-04-2016, 18:33

Real Madryt tak jak pisałem awansował dalej. Cała chwała oczywiście dla Ronaldo za trzy gole. PSG poniżej oczekiwań. Słaby mecz i mało sytuacji z przodu. Liczyłem na znacznie lepsze spotkanie ze strony Paryżan. W dalszej fazie rozgrywek mamy Real i City. Dziś czekamy na kolejne zespoły.

13-04-2016, 20:03

Świat zwariował...
Celtic Glasgow przegrał w pierwszym eliminacyjnym meczu do LM....z...Lincoln Red Imps Fc ...czyli z mistrzem Gibraltaru !!! Big Grin Big Grin
13-07-2016, 08:16

Widać, że są też jeszcze inne zespoły, które przegrywają z mało znanym klubem (nie tylko "nasi") Smile Będziemy mieli wymówkę Big Grin

13-07-2016, 09:03

Ale miała Legia farta Big Grin...trafiła na Dundalk .
Co prawda Irlandczycy ograli Bate ale bądżmy szczerzy...lepiej się już trafić nie dało.
Choć ,jak tak patrze co oni teraz graja pod wodzą Hasiego...to tak sobie myśle...czy nie warto "ściągnąć butów z kołków,zrzucic z 5 kg i samemu z karta na ręku sie zgłosić do gry"..Big Grin.
08-08-2016, 21:29

Hehe... wydaje mi się, że spokojnie byś się dostał Smile

Rywal fajny i jak teraz tego nie wykorzystają to niech lepiej w PL sobie odpuszczą już Europę. Liga mistrzów powinna być co roku a nie od święta. Wtedy i wpływy większe i ciekawe drużyny do zobaczenia, kluby by się rozwijały i może coś byśmy podgonili zachód.

09-08-2016, 08:57

(09-08-2016, 08:57)fabek napisał(a): Hehe... wydaje mi się, że spokojnie byś się dostał Smile

Rywal fajny i jak teraz tego nie wykorzystają to niech lepiej w PL sobie odpuszczą już Europę. Liga mistrzów powinna być co roku a nie od święta. Wtedy i wpływy większe i ciekawe drużyny do zobaczenia, kluby by się rozwijały i może coś byśmy podgonili zachód.

Czyli też jesteś zdania..."teraz albo nigdy " ? Smile.
Prawda jest fakt,że ewentualny awans Legii pozwoli odskoczyć od reszty  
09-08-2016, 21:48

Zobaczymy w następną środę. Niech się cieszą, że nie trafili na City i korzystają z okazji. Jak to mówią "głu.. ma zawsze szczęście". Chociaż znając nasze drużyny to nawet łatwy rywal może nie pomóc w awansie.

10-08-2016, 08:53

Złodziejsko-przemytniczy klub Legła Warszawa fuksem dotarł do Ligii Mistrzów.
Po dwudziestu latach oczekiwaniach Polacy doczekali się swego przedstawiciela w Lidze Mistrzów.
Mój klub też dzisiaj awansował Shy i jutro będę trzymał kciuki za to, by Legła została dolosowana do grupy mojego klubu, bo to są pewne punkty i gwarancja przezimowania w pucharach do następnego roku Smile
25-08-2016, 01:08

No to pochwal się komu kibicujesz Smile jeśli chodzi o losowanie....

[Obrazek: legia.jpg]

25-08-2016, 08:48

Po dzisiejszym losowaniu powiem tyle...oliwa zawsze sprawiedliwa !!!.
6 meczy bez zwyciestwa ,być może z jakiś remis ugrają.
Hasi w cv wpisze sobie awans do LM.
No cóż...mieli farta...przez to dwudziestolecie było kilka ekip silniejszych ktore tyle szczescia nie miały.
25-08-2016, 22:20

(25-08-2016, 08:48)fabek napisał(a): No to pochwal się komu kibicujesz Smile jeśli chodzi o losowanie....
Ja od 43 lat kibicuję Borussii, ale niestety nie mieliśmy takiego farta jak BVB. Sad
26-08-2016, 23:58

[Obrazek: 450_50721.jpg?0]

[Obrazek: 450_50734.jpg?0]

14-09-2016, 16:46

Szkoda mi troche Sportingu; grali swietnie w defensywie :wysoki pressing,podwojenie,zageszczali srodek pola...i nic z tego ...
Hehe ..Cr7 Smile...piekny gol z wolnego...no a potem Morata z głowy na 2:1 Smile Smile .
Barca dała popis.
Bayern ,MCity i Leicester tez.
Zawiodło mnie...Leverkusen...Juve...no i Psg.
15-09-2016, 22:50

[Obrazek: 45050795.jpg]

Widziałeś może co Cavani odwalał w tym meczu z Arsenalem? Jak nie to zobacz sobie gdzieś skróty. Masakra... jak on ma zamiar tak grać to nie wiem czy oni w pierwszej trójce na koniec sezonu w lidze się znają. 

16-09-2016, 16:39

Z wczorajszych spotkań wybrałem do obejrzenia pojedynek w Neapolu ;niezłe spotkanie,piekny gol Mertensa z wolnego,średnio grajacy Milik któremu mocno utrudniał gre Lisandro Lopez...Benfica tez miała swoje okazje...ale strzelać zaczeła gdy de facto było już po meczu.
Niespodzianka w Glasgow Big Grin....udało sie wygrać Barcelonie Sad ....no i fajnie że Atletico zdobyło 3 pkt Smile .
29-09-2016, 09:35

Widziałeś bramkę Glika? Smile

29-09-2016, 15:52