Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
jaki dzis macie dzien?
(07-09-2016, 09:10)zieleniak napisał(a): Niech sobie inna osoba idzie się pobawić, gdzie indziej. Chluśniem, bo uśniem.

a gdzie mam sie bawic? Angry Angry Angry Angry
07-09-2016, 09:32

Diego. Ja rozmawiam swobodnie w języku niemieckim,nie potrzebuje uczyć się wymowy itd. Prosilem o cos nie za dlugiego,raczej wesolego,śmiesznego,myślałem że może ktoś z Was zna cos takiego. W Internecie mogę sam sobie znaleźć. Podziękowałem Ci za pomoc,bo tak wypada.
[-] 1 użytkownik lubi ten post:
  • egle
07-09-2016, 12:13

(06-09-2016, 18:59)paragon napisał(a): Dziekuje.DziekujeSmile
Ale chodzilo mi o cos...krotkiego  i wesolego zarazem.Myslalem ze  moze ktos z Was cos takiego zna.

Ja znam krotkie

U.........la misia pszczola,
za me meki za me bole
roz.......le wszytkie ule
misiu wola !!!

tylko przetlumacz i bedzie gitara Shy

Wracajac do tematu pogoda jak lala sloneczko swieci
a na likend tez zapowiadaja slonko tak ze alles oki (-;
Bądź twardy i czesaj się nabok ( w miarę możliwości )

• egle
07-09-2016, 13:27

mialo byc swiatecznie

(07-09-2016, 12:13)paragon napisał(a): Diego. Ja rozmawiam swobodnie w języku niemieckim,nie potrzebuje uczyć się wymowy itd.  Prosilem o cos nie za dlugiego,raczej wesolego,śmiesznego,myślałem że może ktoś z Was zna cos takiego. W Internecie mogę sam sobie znaleźć. Podziękowałem Ci za pomoc,bo tak wypada.

wiesz , tu nie potrafie ocenic twojej wymowy w jezyku niemieckim,chcialam ci ulatwic zadanie , to co ci podalam jest wesole ,smieszne ale jezeli nie odpowiada ci , to nie ma problemu

sprawiales wrazenie , ze jestes tym ogromnie przejety
07-09-2016, 13:44

Niech inna osoba nie odstrasza tutej userów.
Bardzo ładnie napisane i świątecznie.

Tylko kropka mu się na klawiaturze zacina.
Ale, pewnie pisze ze smarkfona...
07-09-2016, 13:52

No niby mialo byc swiatecznie i jest  Huh 
przeciez misiu kojarzy mi sie ze swietami 
sniegiem .a poza tym na Weinahchtsfajerze 
kto to wiersze opowiada no chyba jak wszyscy juz sa ululani  Big Grin to tak  Big Grin

(07-09-2016, 13:52)zieleniak napisał(a): Niech inna osoba nie odstrasza tutej userów.
Bardzo ładnie napisane i świątecznie.

Tylko kropka mu się na klawiaturze zacina.
Ale, pewnie pisze ze smarkfona...

Widze ze znasz te problemy jak sie handy zatnie  Shy

07-09-2016, 15:11

to nie jest swiatecznie
07-09-2016, 17:05

(07-09-2016, 13:27)herbiherb napisał(a):
Ale chodzilo mi o cos...krotkiego  i wesolego zarazem.Myslalem ze  moze ktos z Was cos takiego zna.

Ja znam krotkie

za me meki za me bole
misiu wola !!!

cześć i czołem Wink, ja bym nie tłumaczyła... byłoby oryginalniej i może nawet jeszcze zabawniej Big Grin

tam zapomniałeś o ty kur..o - misiu woła Smile i to w pewnym sensie co drugi niemiec zrozumie, a z pewnością ten, któremu jakas ekipa remontowo - budowlana z polski csw domu robiła Big Grin

wracając do tematu, potwierdzam słoneczko świeci, a na weekend szykuje sie szarlotka z cynamonem, bo nowy przepis znalazłam Big Grin
  • Rosa
07-09-2016, 18:11

(07-09-2016, 18:11)egle napisał(a):

Ja znam krotkie

za me meki za me bole
misiu wola !!!

cześć i czołem Wink, ja bym nie tłumaczyła... byłoby oryginalniej i może nawet jeszcze zabawniej Big Grin

tam zapomniałeś o ty kur..o - misiu woła Smile i to w pewnym sensie co drugi niemiec zrozumie, a z pewnością ten, któremu jakas ekipa remontowo - budowlana z polski csw domu robiła Big Grin

wracając do tematu, potwierdzam słoneczko świeci, a na weekend szykuje sie szarlotka z cynamonem, bo nowy przepis znalazłam Big Grin

Siema
wiem no ale co zrobic starosc nie radosc  Shy dopiero pozniej sie 
zorientowalem  Shy moze na likend bede w twojej okolicy to moze bym wpadl na szarlotke  Big Grin

• egle
07-09-2016, 20:39

(07-09-2016, 20:39)herbiherb napisał(a):
(07-09-2016, 18:11)egle napisał(a):

Ja znam krotkie

za me meki za me bole
misiu wola !!!

Siema
wiem no ale co zrobic starosc nie radosc  Shy dopiero pozniej sie 
zorientowalem  Shy moze na likend bede w twojej okolicy to moze bym wpadl na szarlotke  Big Grin

no tylko zadzwoń wcześniej, żebysmy w domu byli Big Grin

to jest ooczywiście bardzo dobry pomysł, zrobię więc dwie blachy i dodam więcej cynamonu, choć tym razem wrzuciłam migdały Smile
07-09-2016, 22:13

(07-09-2016, 22:13)egle napisał(a): no tylko zadzwoń wcześniej, żebysmy w domu byli Big Grin

to jest ooczywiście bardzo dobry pomysł, zrobię więc dwie blachy i dodam więcej cynamonu, choć tym razem wrzuciłam migdały Smile

Supi przyznam ze z mandlami jeszcze nie jadlem ,ale ze mandle lubie to pewnie bedzie super lecker  Shy poza tym Twoje umiejetnosci kulinarne jeszcze mnie nie zawiodly  ShyPrzypomne tylko ten chleb z fetym  Big Grin pierwsza klassa 

07-09-2016, 22:36

No, to ciach, babcie w piach!
08-09-2016, 08:18

(07-09-2016, 22:36)herbiherb napisał(a):
(07-09-2016, 22:13)egle napisał(a): no tylko zadzwoń wcześniej, żebysmy w domu byli Big Grin

Supi przyznam ze z mandlami jeszcze nie jadlem ,ale ze mandle lubie to pewnie bedzie super lecker  Shy poza tym Twoje umiejetnosci kulinarne jeszcze mnie nie zawiodly  ShyPrzypomne tylko ten chleb z fetym  Big Grin pierwsza klassa 

A propo ostatnio robilam malosolne, wiec d o tego chlebka w sam raz :-) ogorasy znad samego polskiego morza przytargalam :-) 
08-09-2016, 09:59

Kurcze , same pysznosci i miłe towarzystwo.
Ja przywitalam mamę po urlopie ogorkowa.

Egle , że Ci się chce w taki upał ciasto jeszcze piec...podziwiam.Smile
Szarlotka smakuje super , a jeszcze z budyniem, albo kandyzowanym orzechem włoskim. ..mmmmniam.
08-09-2016, 11:54

(08-09-2016, 09:59)egle napisał(a): A propo ostatnio robilam malosolne, wiec d o tego chlebka w sam raz :-) ogorasy znad samego polskiego morza przytargalam :-) 

no to pikna sprawa Wink przytargam jakas flache co nam sie nie bedzie nudzic jak bedziemy wspominac
stare dobre czasy Shy

08-09-2016, 12:42

No, to łubudu na bidu!
08-09-2016, 13:22

(08-09-2016, 13:22)zieleniak napisał(a): No, to łubudu na bidu!

Ty to wporzasiu kolo jestes  Shy 

jak to sie czlowiek zmienic moze  Big Grin

jestes prawie nie do poznania  Big Grin 

Na MP byles calkiem inny w doslownym slowa tego znaczeniu  Big Grin Big Grin

08-09-2016, 16:16

(08-09-2016, 11:54)Rosa napisał(a): Kurcze , same pysznosci i miłe towarzystwo.
Ja przywitalam mamę po urlopie ogorkowa.

Egle , że Ci się chce w taki upał ciasto jeszcze piec...podziwiam.Smile
Szarlotka smakuje super , a jeszcze z budyniem, albo kandyzowanym orzechem włoskim. ..mmmmniam.

o ogorkowa, mmmm... a z indyczkiem i ryżem? ja taka robię i dla niektórych domownikow przecedzam, bo najbardziej w zupie ogorkowej ogorkow nie lubia Big Grin

chce nie chce, jablka sie marnowaly, to cos trzeba bylo zrobic, ale fatycznie bardzo dobra wyszła Smile, a dla Ciebie moge zrobić z budyniem i miejsce na kandyzowanego orzecha też się znajdzie Smile

(08-09-2016, 12:42)herbiherb napisał(a):
(08-09-2016, 09:59)egle napisał(a): A propo ostatnio robilam malosolne, wiec d o tego chlebka w sam raz :-) ogorasy znad samego polskiego morza przytargalam :-) 

no to pikna sprawa Wink przytargam jakas flache co nam sie nie bedzie nudzic jak bedziemy wspominac
stare dobre czasy Shy

flache wody mineralnej sie rozumie samo przez się, lekko gazowanej, o lód i cytrynę się już postaram Big Grin

no piknie Big Grin
08-09-2016, 16:23

Tylko krowa nie zmienia poglądów... ale można ją nauczyć tańczyć.
08-09-2016, 16:30

(08-09-2016, 16:23)egle napisał(a): flache wody mineralnej sie rozumie samo przez się, lekko gazowanej, o lód i cytrynę się już postaram Big Grin

no piknie Big Grin

No siemka niestety plany mi sie troche pozmienialy nie bede w Twojej okolicy w likend a moglo być tak piknie  Undecided
Zbys nie myslala ze z powodu tej wody he he 

09-09-2016, 15:07