Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Przedstaw się i zapoznaj z innymi
robie ,moze dokladniej zrobilam jednemu forumowiczowi rozliczenie podatkowe, oczywiscie bezplatnie, podalam Programm ktorym to rozliczenie zrobilam paralam sie tez tlumaczeniami i pomoca w nauce niemca ale niestety nie rozwinelam dalszej dzialalnosci harytatywnej bo zostalam przeniesiona nagle na inne stanowisko pracy a starego stanowiska jeszcze nie opuscilam i harowalam jak wol,teraz pracuje tylko na jednym stanowisku wiec pomalutku zaczelam sie udzielac jezeli chodzi o niemiecki no i w dalszym ciagu sluze pomoca w obsludze programmu podatkowego lub tez moge w razie takiej potrzeby podatek rozliczyc

Taki ze mnie expert
24-08-2016, 23:16

(24-08-2016, 22:25)Diego13 napisał(a): Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin czesc Helen,,fajnie ze tu jestes

A moze wiesz co sie z pingwinem dzieje

Wsio ok. Smile 

Diego nie wiem jak dlugo tutaj bede?
Juz tutaj wynichal mnie taki jeden Big Grin

(24-08-2016, 23:16)Diego13 napisał(a): robie ,moze dokladniej zrobilam jednemu forumowiczowi rozliczenie podatkowe, oczywiscie bezplatnie, podalam Programm ktorym to rozliczenie zrobilam paralam sie tez tlumaczeniami i pomoca w nauce niemca ale niestety nie rozwinelam dalszej dzialalnosci harytatywnej bo zostalam przeniesiona nagle na inne stanowisko pracy a starego stanowiska jeszcze nie opuscilam i charowalam jak wol,teraz pracuje tylko na jednym stanowisku wiec pomalutku zaczelam sie udzielac jezeli chodzi o niemiecki no i w dalszym ciagu sluze pomoca w obsludze programmu podatkowego lub tez moge w razie takiej potrzeby podatek rozliczyc

Taki ze mnie expert

Ja jestem zwolniona od podatku, mieszkam jeszcze z synem, ktory uczy sie, jestem samotna matka z wielkim synem 23 letnim Big Grin
24-08-2016, 23:24

Helen , nie daj sie ja tu tez jestem i bede cie bronic ,fabek nie da ci krzywdy wyrzadzic

harowalam nie charowalam
24-08-2016, 23:38

Helen, ja wiem, że to przerasta twoje wyobrażenie, ale moje życzenia na wątku muzycznym były szczere i bez podekstów!
Tu możesz sobie wklejać co chcesz - złego słowa z mojej strony nie przeczytasz! :=))
Dodatkowo zwróć uwagę na datę mojego zarejestrowania na tym forum, czy nie kojarzy ci się ta data z tą kiedy prosiłaś mnie o wybaczenie, że nie możesz pozostać w gronie moich znajomych na MP, bo nacisk grupowy jest zbyt silny dla ciebie.

Najgorsze co mnie spotkało z twojej strony to sprzedanie mnie przez ciebie basenowemu!
Ja podejrzewałem Unkę, zapominając o tobie, za co Unkę publicznie przepraszam !
Gdybym pozostawił sobie nr. telefonu zrobiłbym to osobiście, a tak pozostała mi tylko ta droga.
25-08-2016, 02:24

Helen, on chyba jest w tobie zakochany i to jest caly Problem,

a ile dostala za ciebie Helen od basenowego? czy ta sprzedaz ciebie sie przynajmnej jej oplacala
25-08-2016, 06:52

Diego nie dostalam nawet zlamanego centa, na kiepskim towarze, nie zrobisz dobrego interesu Smile

Teraz na serio !
Diego mowilam Tobie, ze dlugo na tym forum nie zabawie sie, nie mam ochoty na wojenki na tym forum, uszanuje to !
Dwa dni temu nabijal sie z tego forum, a teraz sam udziela sie, mysle, ze administracja nie pozwoli ,a zeby doszlo do tego tak jak na MP.
25-08-2016, 10:56

(25-08-2016, 02:24)ferdydurke napisał(a): Helen, ja wiem, że to przerasta twoje wyobrażenie, ale moje życzenia na wątku muzycznym były szczere i bez podekstów!
Tu możesz sobie wklejać co chcesz - złego słowa z mojej strony nie przeczytasz! :=))
Dodatkowo zwróć uwagę na datę mojego zarejestrowania na tym forum, czy nie kojarzy ci się ta data z tą kiedy prosiłaś mnie o wybaczenie, że nie możesz pozostać w gronie moich znajomych na MP,  bo nacisk grupowy jest zbyt silny dla ciebie.

Najgorsze co mnie spotkało z twojej strony to sprzedanie mnie przez ciebie basenowemu!
Ja podejrzewałem Unkę, zapominając o tobie, za co Unkę publicznie przepraszam !
Gdybym pozostawił sobie nr. telefonu zrobiłbym to osobiście, a tak pozostała mi tylko ta droga.

Sprytnie tutaj czarujesz, na tym forum napewno nie pozwola Tobie na twoje prowokowanie, zyczen od falszywych ludzi nigdy nie przyjmuje!  Tongue
O jaka date tobie chodzi, o jakie wybaczenie ??? Big Grin Big Grin Big Grin
Ty chyba snisz ?
Kim jest basenowy domyslam sie, ale na 100% nie wiem ,czy to chodzi o tego co w basenie siedzial ?  Big Grin
Tego czlowieka znam tylko z forum, w zyciu nie zamienilam z nim slowa, ty juz sam nie wiesz kogo o co posadzic masz ?
Trzeba dokladnie upewnic sie,a potem czepiac sie ludzi, zastanawiam sie z czym sprzedali ciebie ? 
Co to moglo byc, o sobie wszystko na forum napisales sam, nawet imtymne sprawy..
Ile to juz lat temu mielismy tylko kontakt tel.. 3, 4 lata?  
Nie masz telefonu,ale moja poczta dziala , trzeba prywatnie wyjasniac nieporozumienia, inteligentni ludzie wiedza , ze dyskrecja obowiazuje  Tongue 
Ot wymyslil sobie pretekst!

[Obrazek: 249197e8fce0ff04612f80c48cb5f16e.gif]

Big Grin Big Grin Big Grin
[-] 1 użytkownik lubi ten post:
  • uzi80
25-08-2016, 11:12

Jaki slodki zolwik, lach..
Madry wie co mowi, glupi mowi co wie.
[-] 1 użytkownik lubi ten post:
  • uzi80
25-08-2016, 13:40

helen*** miło również powitać :-)
25-08-2016, 18:37

(25-08-2016, 10:56)helen*** napisał(a): Diego nie dostalam nawet zlamanego centa,  na kiepskim towarze, nie zrobisz dobrego interesu Smile

Teraz na serio !
Diego mowilam Tobie, ze dlugo na tym forum nie zabawie sie, nie mam ochoty na wojenki na tym forum, uszanuje to !
Dwa dni temu nabijal sie z tego forum, a teraz sam udziela sie, mysle, ze administracja  nie pozwoli ,a zeby doszlo do tego tak jak na MP.

Helen nie zwracaj uwagi na takie osoby i juz
25-08-2016, 20:53

bede wpadala tu czasami poznym wieczorkiem i popiszemy sobie troszeczke i posluchamy dobrej muzyczki
25-08-2016, 21:52

(25-08-2016, 06:52)Diego13 napisał(a): Helen, on chyba jest w tobie zakochany i to jest caly Problem,

a ile dostala za ciebie Helen od basenowego? czy ta sprzedaz ciebie sie przynajmnej jej oplacala
Chwilkę tego, że była kimś. Tongue
26-08-2016, 23:53

Helen jest tak fajna osoba , ze ona nie musi sie starac o to by byc Kims, ona jest Kims,bardzo sie ucieszylam ze tu przyszla i zostaw ja w spokoju, , masz Jakis Problem to go rozwiaz a takie wpisy sa niesmaczne
27-08-2016, 07:06

Witaj Diego Smile

Tez ucieszylam sie na Twoj widok Smile))
Ostatnio mam malo czasu, taka piekna pogoda,ze szkoda siedziec w domu, zycze przyjemnego dnia wszystkim Smile
27-08-2016, 11:12

Witam ,chcialbym sie tu zadomowic jesli mozna.

Mirek
28-08-2016, 09:51

Witaj Witaj paragon, alez oczywiscie ze sie tu mozesz zadomowic tu jest pelno miejsca dla kazdego
28-08-2016, 11:35

Dziekuje, nie bede tu non-stop nie jestem tym typem. zona jest w pracy , to myszkije po internecie.
28-08-2016, 12:02

przychodz tu kiedy tylko masz czas, tu wszyscy sa zajeci i jak widzisz przychodza tu w wolnych momentach,fajnie jest popisac z ludzmi i poczytac o ich doswiadczeniach i przezyciach
28-08-2016, 12:14

(28-08-2016, 09:51)paragon napisał(a): Witam ,chcialbym sie tu  zadomowic jesli mozna.

Mirek

Witamy i zapraszamy do odwiedzania Smile
| Zarabianie w internecie |

Znajdziesz mnie na facebook'u, instagramie oraz youtubie.
28-08-2016, 13:08

Witam.
Wpadłam na chwilkę,zostanę na dłużejSmile
30-08-2016, 21:37

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości