Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rio 2016
Igrzyska juz trwaja Smile...
Znowu coś sie dzieje Smile

Polska...narazie tylko z brązem Rafała Majki.
Fajnie sie to oglądało,choć na rowerze to wole jeżdzić aniżeli jazde oglądać..ale...była walka,był pot ,był gest triumfu.
Radwańska...mnie rozczarowała Sad...
Dziś startowała pierwsza judoczka...rywalke owszem,miała trudną...ale...no niestety Arleta ...nie podjeła walki Sad...

No i mamy "steryda"w kadrze Sad...
Sytuacja z tym sztangista ...jest dziwna. ..
Smieszy mnie tylko fakt...ze wielu polskich sportowców publicznie najeżdzało na...Rosjan
[-] 1 użytkownik lubi ten post:
  • fabek
08-08-2016, 21:37

Jakoś nie śledzę za mocno tego Rio. Wiadomo, że kibicuje naszym aby zdobyli jak najwięcej medali ale ze wszystkich najbardziej patrzę na siatkówkę i ręczną.

Co Nasi zaczęli się bawić w Rosjan?
| Zarabianie w internecie |

Znajdziesz mnie na facebook'u, instagramie oraz youtubie.
09-08-2016, 09:01

Hehe. ..też głównie ekscytuje sie "siatą"...
Dziś Sborna przegrała z Argentyna !!!.
Widać że magiczny "Velasco" swoje zrobił!.

Ręczną ...no to tak średnio -mało...nie znam sie Smile.
09-08-2016, 21:31

Wygrane...wyszarpane...w tie break zwyciestwo!!!.
A po meczu ...pokaz jak celebrujacy religie pokoju potrafia pogodzić sie z porażka !!!!
10-08-2016, 01:01

Niewiele zabrakło, żeby z 2-0 przegrali mecz.

Argentyna jak na razie dwa zwycięstwa. Już jutro możemy się przekonać czy tak dobrze grają Smile Czeka ich sprawdzian z Polską Smile

10-08-2016, 09:13

Właśnie włączyłem sobie ostatnią akcję i co widać... jak zwykle nie kończymy ataków w pierwszej akcji. Bartek świetnie serwuje, dostajemy piłkę za darmo i powinniśmy to od razu kończyć a tak Irańczycy się mylą po dwóch naszych nie skończonych atakach i dopiero wtedy mamy punkt.

Pod siatką trochę się zakotłowało Smile
Słowa Kubiaka: " - Lubimy ten zespół. Oni pod siatką śmieją się nam w twarz, my uśmiechamy się do nich, ale to też część gry."

10-08-2016, 09:53

W ręcznej muszą trzy mecze wygrać bo będzie cieńko.
11-08-2016, 15:26

No i wygraliśmy !!!...3:0...
3 set ,horror i palpitacje serca ...ale wygrany.
Conte ,no jest wielki ale ....Marcosem Milinkoviciem który w pojedynke wygrywał mecze to on nie jest.
Troche mnie dziwi...że Argentyna ograła Rosje...no ale taki jest sport.

Poza tym....złoty i brązowy medal wioślarek.
11-08-2016, 21:44

Ręczna w końcu wygrywa, siatka gładko 3-0 chociaż tak jak pisze "uzi" w trzecim secie był "horror" (nie wiem, niestety nie widziałem). Może gdyby oddali ten trzeci set skończyło by się to inaczej. Jak oglądałeś to mógłbyś napisać kto tam u nas najlepiej się spisywał, ciekaw jestem...

Myślałem, że to będzie znacznie trudniejsze spotkanie a tu proszę Smile Oby tak dalej.

PS: Jutro Rosja Smile

12-08-2016, 08:57

Niestety porażka. ..w tie breaku...
No cóż...trzeba teraz pokonać Kube...i czekać na rywala w 1/4...a ten ...biorąc pod uwage skład drugiej grupy,niezależnie od zajętego miejsca i tak bedzie bardzo wymagający i bedzie to światowa elita.
Ja osobiście...mimo wszystko nie chciałbym trafić na Brazylie....jeszcze nie teraz Big Grin.
13-08-2016, 22:18

Pierwszy mecz, który oglądałem na tych IO. Zaskoczenie wielkie... nie wiedziałem, że nie ma przerw technicznych.

Jeśli chodzi o grę Naszych zawodników to na pewno na plus Kurek, który wczoraj zanotował bardzo dużą ilość udanych i efektownych ataków, podobał mi się również Bieniek. Zastrzeżenia wielkie do Łomacza. Po Zagumnym nie mamy już dobrego rozgrywającego. Wcześniej myślałem, że to właśnie Fabian Drzyzga będzie godnie zastępował "Gumę", ale nie gra. Pod koniec meczu prawie każda piłka grana była do Bartosza. Stał się strasznie przewidywalny, aż prosiło się aby zagrać szybciej środkiem. Kontry w dalszym ciągu nam nie wychodzą najlepiej, ale według mnie to w większości rozgrywający jest za to odpowiedzialny. Piłka powinna być wyprowadzona szybko a nie rzucona wysoka na skrzydło. Być może to tylko ten mecz Grzesiek zagrał słabo, nie wiem.

Potencjał u Nas wielki, ale trzeba wykorzystywać wszystkich zawodników a nie tylko Kurka.

14-08-2016, 09:55

I ostatni komentarz do osiągnięć niektórych " sportowców " :
ZAWODNICY WNOSZĄ NA PODIUM ZWYCIĘSKIE PRÓBKI MOCZU !
20-08-2016, 12:40