Nasze-Niemcy.pl
Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Wersja do druku

+- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl)
+-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9)
+--- Dział: Newsy z kraju i ze świata (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-newsy-z-kraju-i-ze-swiata_1250)
+--- Wątek: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. (/Watek-niewyjasnione-okolicznosci-smierci-na-komisariacie_2307)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - uzi80 - 26-05-2017

(26-05-2017, 22:42)ychna napisał(a): Nie zgadzam sie z tezą Ychny. ...dotyczaca "słabej sprawności ...itd ".

Wnioskuje ze masz doświadczenie w takiej ucieczce Tongue.....a że Tobie sie nie udało no to natural rzecza jest ze krytykujesz mundurowych Big Grin .

RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - ychna - 26-05-2017

Moim zdaniem nie jest to watek do pisania glupot.

(26-05-2017, 22:51)ychna napisał(a): Moim zdaniem nie jest to watek do pisania glupot.

A poprzednie 3 strony o czym były ?.

Zapytaj autorow tych stron, Uzi.

RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Majami - 26-05-2017

Prawda jest taka miłe panie , że nie macie pojecia o pracy w niektórych branżach . Jest presja , sa i błędy i tyle.

(26-05-2017, 23:01)Majami napisał(a): Prawda jest taka miłe panie , że nie macie pojecia o pracy w niektórych branżach . Jest presja , sa i błędy i tyle.

A ja nie jestem "pani" ; ).

Tez nie wiem do kogo Majami sie zwraca? Ale, jesli zakatowanie czlowieka na smierc podciaga sie pod "bledy" to.. prost ! 

ychna to było zakatowanie człowieka-dziecka
https://pl.wikipedia.org/wiki/Zamieszki_w_S%C5%82upsku_(1998)

Zdarza sie , tak jak w sztuce lekarskiej.
ychna , jestes inteligentna ..... wiec wiesz do jakich pań sie zwracam ... poczekaj do nocy , wilki wtedy atakuja w stadzie ...

Ja jestem wolna od nacisków i wazeliniarstwa , to sobie moge pisać co chcę i nie muszę dawać do cenzora... Nie jestem najmadrzejsza , ale i głupot i farmazonów nie można mi wcisnać.
Ja bym chciał miec taka zdolnośc jak Dozent. Ale stwórca już tak podzielił że jest jak jest i on pisze to co ja myślę , a czasem sie uzupełniamy.

W Wrocku byla interwencja Policji w odniesieniu do kolesia nacpanego....który mial przy sobie niebiezpieczne przedmiot.

RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - ferdydurke - 26-05-2017

(26-05-2017, 23:01)Majami napisał(a): Prawda jest taka miłe panie , że nie macie pojecia o pracy w niektórych branżach . Jest presja , sa i błędy i tyle.

Zgadza się! Ale za błędy trzeba odpowiadać! Wiele lat temu liczyłem materiał na pewną budowę! Okazało się, że na placu budowy jest 350m za dużo rur DN 350 w stali szlachetnej - mnie spłynął zimny pot po plecach, kiedy się o tym dowiedzałem.
Na szczęście potrafiłem udowodnić, że to nie był mój błąd, bo gdyby to był mój błąd, to miałbym przechlapane!

Uzi, ja wypowiadam sie ws opisanej w post # 1 ! 

Chirurg otwiera czlowieka i tez nie wie co zastanie.
70% operacji da sie przewidziec , natomiast jak zachowa sie organizm PO ? ... tego sie nie da przewidzieć
To co ma nie operować ?
Zdarza sie czesto ze poprawia po swojej robocie , chociaz chciał jak najlepiej i poprawki nie swiadczą o nim najlepiej ...ale jednak poprawia !

Z przykrościa , ale jednak musze stwierdzic że wszystkie takie błędy doprowadzaja do usprawnienia procedur ...NIESTETY !!!

Ychna. ...to tylko takie porównanie.
Sadze ze miarodajne. ...

Majami a które procedury w tym przypadku można usprawnić? ??

uzi , wszystkie.

uzi , wszystkie.

Ja nie kapuje jednego, ze na temacie o strasznej smierci niewinnego czlowieka, probuje sie posrednio postawic pomnik oprawcom.. 
Chirurg? o czym my mowimy?? Chirurg tnie tam gdzie musi, po to zeby zycie // zdrowie ratowac i chyba nie bawi sie sprzetem, az zakatuje pacjenta?! 
 Argumentacja, jak dla mnie zbyt abstrakcyjna ! sorry, wysiadam ! 

RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - iberte - 26-05-2017

(26-05-2017, 23:34)Majami napisał(a): Chirurg otwiera czlowieka i tez nie wie co zastanie.
70% operacji da sie przewidziec , natomiast jak zachowa sie organizm PO ? ... tego sie nie da przewidzieć
To co ma nie operować ?
Zdarza sie czesto ze poprawia po swojej robocie , chociaz chciał jak najlepiej i poprawki  nie swiadczą o nim najlepiej ...ale jednak poprawia !

Z przykrościa , ale jednak  musze stwierdzic że wszystkie takie błędy doprowadzaja do usprawnienia procedur ...NIESTETY !!!

Oczywiscie,ze usprawnia procedury.
Nastepnym razem zgasza swiatlo w calym komisariacie

Hehe. ..wszystkie no to tak wiesz Smile....

Sadze ze juz bardziej zliberalizowac przepisow-procedur postepowania sie nie da.
A jakikolwiek krok w odwrotnym kierunku. ...to od razu bedzie łamanie praw .
Nie tylko w Polsce....ogólnie ujmując.

(26-05-2017, 23:45)ychna napisał(a): Ja nie kapuje jednego, ze na temacie o strasznej smierci niewinnego czlowieka, probuje sie posrednio postawic pomnik oprawcom.. 
Chirurg? o czym my mowimy?? Chirurg tnie tam gdzie musi, po to zeby zycie // zdrowie ratowac i chyba nie bawi sie sprzetem, az zakatuje pacjenta?! 
 Argumentacja, jak dla mnie zbyt abstrakcyjna ! sorry, wysiadam ! 

Chcesz łatwiejsza Big Grin ?

RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - ychna - 27-05-2017

Uzi, zagadki sa obok.

RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Anita - 27-05-2017

Uzi napisal...

@Anita..."Nawet gdyby był naćpany,pijany, agresywny...."....no to go ujeli i doprowadzili. ...

A potem zgasili swiatlo i pobawili sie w chirurga przy czym powtarzali,ślubuje służyć wiernie Narodowi,chronić ustanowiony KRP porządek prawny,strzec bezpieczeństwa Państwa jego Obywateli nawet z narażeniem zycia..i tu sie Panom pomyliły zycia....