![]() |
Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Newsy z kraju i ze świata (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-newsy-z-kraju-i-ze-swiata_1250) +--- Wątek: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. (/Watek-niewyjasnione-okolicznosci-smierci-na-komisariacie_2307) |
RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Krewetka - 25-05-2017 Majami, nie rozdrażniaj świętych krów, które poziomem wpisów bardziej mi do przedszkolnych pyskówek pasują. Nie rozdrażniaj ich powiadam, sugestią, że jakoby książki prawdziwe czytasz..... Bo one nie wiedzą co z tym fantem zrobić... Ach, takie mądre, takie wszystko-wiedzące-najlepiej. WOW Naturalnie, że co mogą mieć rzetelne reportaże do powiedzenia na temat specyfiki pracy policji... Ach ach ... Dlatego wolę popatrzeć na mewy, które w locie srają. Nad morzem północnym. Dobranoc RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Majami - 25-05-2017 Anitko , nie pozyczyłam ci jeszcze dobrej nocki. utro nigdzie nie jadę , a teraz idę popatrzeć jak sraja kosy ![]() Anitko , nie pozyczyłam ci jeszcze dobrej nocki. utro nigdzie nie jadę , a teraz idę popatrzeć jak sraja kosy ![]() Dobranoc RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Diego10 - 25-05-2017 no oczywiscie , ze my wszystko najlepiej wiemy jezeli masz nas na mysli , piszac o swietych krowach my jestesmy najmadrzejsze , najwspanialsze i wszystko lepiej wiemy - wedlug twojego miemania, zgadzamy sie zupelnie z twoim zdaniem, przynajmniej raz trafilas w 10 RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Anita - 25-05-2017 (25-05-2017, 22:31)Majami napisał(a): Anita , ty naprawde jestes obiektywnym moderatorem ? widzisz to co chcesz widzieć.... RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Diego10 - 25-05-2017 Mamy niezly ubaw RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Anita - 25-05-2017 (25-05-2017, 22:35)Krewetka napisał(a): Majami, nie rozdrażniaj świętych krów, które poziomem wpisów bardziej mi do przedszkolnych pyskówek pasują.Co robisz gdy twojego syna dopadnie policja na ulicy? Nie będą pytać czy chory ..ebna mu 3serie tez będziesz ich kochać i miłować?? RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Diego10 - 25-05-2017 (25-05-2017, 22:51)Anita napisał(a):pewnie tak, ona nawet po czyms takim bedzie ich kochac i milowac(25-05-2017, 22:35)Krewetka napisał(a): Majami, nie rozdrażniaj świętych krów, które poziomem wpisów bardziej mi do przedszkolnych pyskówek pasują.Co robisz gdy twojego syna dopadnie policja na ulicy? ![]() ![]() RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Anita - 25-05-2017 (25-05-2017, 22:57)Diego10 napisał(a):(25-05-2017, 22:51)Anita napisał(a):pewnie tak, ona nawet po czyms takim bedzie ich kochac i milowac(25-05-2017, 22:35)Krewetka napisał(a): Majami, nie rozdrażniaj świętych krów, które poziomem wpisów bardziej mi do przedszkolnych pyskówek pasują.Co robisz gdy twojego syna dopadnie policja na ulicy? Diego pozostaw swoja myśl dla siebie daj się wypowiedzieć pytanym RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - ychna - 25-05-2017 Mysle, ze Wasze dysputy sie lekko rozjechaly, jednak tematem glownym jest niepotrzebna smierc Igora. S., a, nie rozprawka nt. pracy w policji.. Zarzucanie komus dyletanctwa i zakwaszanie klimatu dyskusji ekspresyjnymi wyrazeniami o innych, jest bardzo niefajne. Ide se na zagadki! RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Anita - 25-05-2017 (25-05-2017, 23:03)Anita napisał(a):(25-05-2017, 22:57)Diego10 napisał(a):(25-05-2017, 22:51)Anita napisał(a):pewnie tak, ona nawet po czyms takim bedzie ich kochac i milowac(25-05-2017, 22:35)Krewetka napisał(a): Majami, nie rozdrażniaj świętych krów, które poziomem wpisów bardziej mi do przedszkolnych pyskówek pasują.Co robisz gdy twojego syna dopadnie policja na ulicy? RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Diego10 - 25-05-2017 (25-05-2017, 23:03)Anita napisał(a):(25-05-2017, 22:57)Diego10 napisał(a):(25-05-2017, 22:51)Anita napisał(a):pewnie tak, ona nawet po czyms takim bedzie ich kochac i milowac(25-05-2017, 22:35)Krewetka napisał(a): Majami, nie rozdrażniaj świętych krów, które poziomem wpisów bardziej mi do przedszkolnych pyskówek pasują.Co robisz gdy twojego syna dopadnie policja na ulicy? dobrze , juz nie bede ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - helen*** - 26-05-2017 (25-05-2017, 22:35)Krewetka napisał(a): Majami, nie rozdrażniaj świętych krów, które poziomem wpisów bardziej mi do przedszkolnych pyskówek pasują. Te krewetka, nie pyskuj, bo poszczuje cie zolwiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Majami - 26-05-2017 Krewetka , pełny luz. Jak zwykle zresztą ![]() RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Krewetka - 26-05-2017 wy prześmiewcze istotki, mój syn został uratowany przez policję. Dzięki policjantom i policjantkom żyje. Poznałam wielu wartościowych ludzi, pracujących w policji, dlatego jeżeli pieniaczki będą atakować policję jako całość, zawsze zareaguję. Tyle im się ode mnie należy ![]() RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - ychna - 26-05-2017 Wierze Ci i ciesze sie dla Ciebie i Twojego syna, - ale, jak juz wspomnialam tematem glownym jest niepotrzebna smierc Igora Stachowiaka, - wiec ja podtrzymuje moje wczesniej wyrazone zdanie, i dodam, zadne wczesniejsze, ani pozniejsze zaslugi policji zycia temu chlopakowi nie wroca, ani nawet w najmniejszym stopniu nie zalagodza tego co jemu i jego rodzinie uczyniono !! Precz z sadyzmem, okrucienstwem i patologia w policji!!! Jest takie przyslowie: nie chwalmy dnia przed zachodem slonca.. RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - iberte - 26-05-2017 A ja lubie komisariaty. Tam jest tyle policjantow,ze mozna czuc sie bezpiecznie ![]() RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Majami - 26-05-2017 Dlatego kilka lat wstecz na jednym z takich komisariatów zastano wiszacego w korytarzu nietoperza. Pos spodem ktos przykleił kartke z napisem " batman spi , policja czuwa " RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - ychna - 26-05-2017 A ja nie lubie ani komisariatow, ani kryminalistow, a, to czego nie lubie omijam z daleka ! RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - uzi80 - 26-05-2017 Książek Vegi nie czytałem...bo sadze ze są tak samo "bestsellerowe" jak powieści "Masy"....czyli dużo bidolenia a z faktami po nijaku ![]() Nie zgadzam sie z tezą Ychny. ...dotyczaca "słabej sprawności ...itd ". Uważam że przy ujeciu użyli odpowiednich środków !!!!. (25-05-2017, 17:50)Anita napisał(a): Ewidentne zachowanie psychopaty. @Anita..."Nawet gdyby był naćpany,pijany, agresywny...."....no to go ujeli i doprowadzili. ... RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - ychna - 26-05-2017 Nie zgadzam sie z tezą Ychny. ...dotyczaca "słabej sprawności ...itd ". _____________________________________________________________ Nie szkodzi, ychna nadal upiera sie, ze gapowaty policjant (a, wlasciwie dwoch) pozwalajacych uciec osobnikowi w kajdankach, a, pozniej nie potrafiacych go zlapac, zasluguja na moja powyzsza opinie. |