![]() |
Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Newsy z kraju i ze świata (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-newsy-z-kraju-i-ze-swiata_1250) +--- Wątek: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. (/Watek-niewyjasnione-okolicznosci-smierci-na-komisariacie_2307) |
RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - iberte - 25-05-2017 (25-05-2017, 21:36)Anita napisał(a): Policjant to ciężki zawód i nie raz wymaga trzeźwego i racjonalnego myślenia,ale z całym szacunkiem Iberte teraz mówimy o ludziach ,którzy pod przykrywka prawa nadużyli uprawnień i godności pokrzywdzonego. Rowniez dolaczam wyrazy szacunku.Jednak nie rozumiem, co wymiana biblioteki Krewetki i Majami,ma wspolnego z wroclawska policja. Jezeli jednak nalezy to do tematu "policyjnego"...to zycze milej dyskusji ![]() RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Anita - 25-05-2017 (25-05-2017, 21:46)Majami napisał(a): Brawo lapek Helen. nie przesadzaj ,jesteś uczniem samego mistrza.... ![]() RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Majami - 25-05-2017 Dobra , dobra . Juz sobie ide , macie monopol na to forum i jedyne słuszne zdanie. Nawet Helen wie ile mam ksiazek w domu , chociaz nigdy u mnie nie była. Anita natomiast ma wiedzę jakie ksiazki mam od Krewetki. Ja pitole, ale magiel , RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Anita - 25-05-2017 (25-05-2017, 21:48)iberte napisał(a):(25-05-2017, 21:36)Anita napisał(a): Policjant to ciężki zawód i nie raz wymaga trzeźwego i racjonalnego myślenia,ale z całym szacunkiem Iberte teraz mówimy o ludziach ,którzy pod przykrywka prawa nadużyli uprawnień i godności pokrzywdzonego. niccccccc ![]() (25-05-2017, 21:50)Anita napisał(a):(25-05-2017, 21:46)Majami napisał(a): Brawo lapek Helen. Anita żongluje ,Majami łyka..... (25-05-2017, 21:51)Majami napisał(a): Dobra , dobra . Juz sobie ide , macie monopol na to forum i jedyne słuszne zdanie. recenzja to nie książka.....ale to miedzy nami....kobetami RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - helen*** - 25-05-2017 (25-05-2017, 21:51)Majami napisał(a): Dobra , dobra . Juz sobie ide , macie monopol na to forum i jedyne słuszne zdanie. Nie wiem ile dokladnie masz tych ksiazek ? Pisalas o bibliotece w domu, to napewno duzo ich masz, (kilka tysiecy) tak mysle? Ja mam studio muzyczne ![]() tez w lapku.. ![]() ![]() ![]() RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Diego10 - 25-05-2017 Helen,Anita- uwielbiam was czytac RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Majami - 25-05-2017 Majami nic nie łyka . Majami głeboko współczuje dorosłym kobietom , które się błaznią. Miłej zabawy. Hau , hau pieski. Ugryzc nie mozecie , ale sobie poszczekacie. RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Anita - 25-05-2017 Diego gdyby ktoś przeczytał książkę Patryka Vegi nigdy by sobie nie pozwoli napisać,ze ma szacunek dla tego zawodu... mógłby napisać jedynie,ze go rozumie.... (25-05-2017, 22:04)Majami napisał(a): Majami nic nie łyka . Majami głeboko współczuje dorosłym kobietom , które się błaznią. Gryźć nie zamierzam,bo i w jakim celu? RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Majami - 25-05-2017 Przepytaj mnie z tych ksiązek. Nic prostszego. RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - helen*** - 25-05-2017 (25-05-2017, 22:04)Majami napisał(a): Majami nic nie łyka . Majami głeboko współczuje dorosłym kobietom , które się błaznią. Ja juz nie gryze, przed chwila wyszorowalam swoja proteze i moczy sie w kubeczku do rana ![]() Kolorowych wsiem.. ![]() RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Diego10 - 25-05-2017 Anita, czytalam protokol z przebiegu procesu mordercow Ksiedza Popieluszki, szok, jak ubecy i milicja traktowala niewinnych ludzi, Helen , dobrej nocki , ja tam nie gryze, bo moge sobie zeby na starych kosciach i miesie polamac RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Majami - 25-05-2017 Przepytaj mnie z tych ksiązek. Nic prostszego Z ostatniej też mnie przepytaj . Czytałam : Skandynawski raj " RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Anita - 25-05-2017 (25-05-2017, 22:13)Majami napisał(a): Przepytaj mnie z tych ksiązek. Nic prostszego. wnuk? RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Majami - 25-05-2017 Diego , ja mam 48 lat i ty tez kiedys bedziesz miała tyle. Istnieje szansa że przybedzie ci również nie tylko lat , ale równiez rozumu i tolerancji . Anita , ja nie mam jeszcze wnuków i nie czytaja mi one ksiazek. RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Anita - 25-05-2017 (25-05-2017, 22:19)Majami napisał(a): Diego , ja mam 48 lat i ty tez kiedys bedziesz miała tyle. Istnieje szansa że przybedzie ci również nie tylko lat , ale równiez rozumu i tolerancji . Dobranoc Handy.... RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Diego10 - 25-05-2017 Handy , ja mam 54 lata , moje zdjecie profilowe jest dosyc aktualne nie pije alkoholu i czasami zapale papieroska RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Anita - 25-05-2017 (25-05-2017, 22:23)Diego10 napisał(a): Handy , ja mam 54 lata , moje zdjecie profilowe jest dosyc aktualne Diego ubecki łomot ![]() RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Diego10 - 25-05-2017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ANITKO; NIE NALEZY ZAPOMIEC KRZYWD WYRZADZONYCH PRZEZ UBEKOW LUDZIOM NIEWINNYM COKOLWIEK UCZYNILES DRUGIEMU CZLOWIEKOWI ; UCZYNILES MI TO RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Majami - 25-05-2017 Anita , ty naprawde jestes obiektywnym moderatorem ? Własnie wystawiłas sobie swiadectwo. A ponieważ byłam pilna uczennica Dozenta , to nawet nie zauważyłyście że chciałyscie mnie wkrecic , a wkreciłyscie i nakręciłyscie się same ![]() RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Diego10 - 25-05-2017 Anitko,pozyczylam ci juz dobrej nocki? Jutro jade do Berlina, moze sie odezwe, jak bede miala kiedy |