![]() |
Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Newsy z kraju i ze świata (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-newsy-z-kraju-i-ze-swiata_1250) +--- Wątek: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. (/Watek-niewyjasnione-okolicznosci-smierci-na-komisariacie_2307) |
RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Majami - 25-05-2017 (25-05-2017, 18:47)Diego10 napisał(a): wiesz mielismy sasiadow , ktorzy pracowali w policji i w urzedzie bezpieczenstwa itp. byli to naczesciej ludzie gleboko zalezni od alkoholu, stronili od kontaktow sasiedzkich, nasz saiad byl komendantem policji i mial 4 synow, synkowie byli niezle rozrabiaki,ale zawsze im sie wszystko upieklo Samolotami tez juz nie lataj , praktycznie co trzeci pilot i kontroler lotu jest nałogowym alkoholikiem. Anitko Wszystkie te ksiązki przeczytałam. Mam je zreszta od Krewetki. Obejrzałam tez wszystkie filmy Patryka Vegi. W środowisku wrocławskich policjantów mam wielu znajomych , kilku z nich jest komendantami na wrocławskich komisariatach . Z komisariatem na Trzemeskiej miałam swego czasu do czynienia co drugi dzień , zgłaszałam tam kradzieże z naszej firmy W tym rejonie sa szkoły w których ze wzgledu bezpieczeństwa lekcje prowadzi dwóch nauczycieli. RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Anita - 25-05-2017 I dalej pleciesz takie bzdury? Krewatka podesłała,przeczytałaś i dalej snujesz teorie o policjancie który nie wiesz czemu wysłał.....ooj Handy... RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Majami - 25-05-2017 Jak poczytasz te wywiady to zrozumiesz dlaczego policjant -policjantowi podkłada swinie. Doskonale wiem o czym pisze . RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Anita - 25-05-2017 Handy świnia nie równa świni....,ale czytając Vege trzeba miec umył bardzo otwarty ![]() Nic mnie tak nie rozbawiło w twojej wypowiedzi jak fakt ,ze dostałaś książki od krewetki.... RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Diego10 - 25-05-2017 (25-05-2017, 18:49)Anita napisał(a): nie antyspoleczni, tylko wiedzieli ,ze to co robia zawodowo jest nieakceptowane spolecznie, ale korzysci materialne stwaiali ponad uznaniem spolecznym, kazdy ich raczej omijal z daleka i nie ufa takim ludziom , pozniej okazalo sie ze komendant policji/milicji w czasie wojny wspolpracowal z niemcami i wydawal ludzi zbieglych z transportow lub obozow, partyzantow itp.ktos go rozpoznal i podal do sadu, RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Anita - 25-05-2017 Antyspołeczni -stronili od sąsiadów stad mój osad... RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Diego10 - 25-05-2017 (25-05-2017, 19:18)Anita napisał(a): Antyspołeczni -stronili od sąsiadów stad mój osad... bali sie puscic pary z geby o tym co robia, najbardziej skorumpowana grupa zawodowa , RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Majami - 25-05-2017 A co w tym dziwnego że ludzie sobie użyczaja ksiażek ? RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Anita - 25-05-2017 Calls poczytaj...... ![]() RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Majami - 25-05-2017 A co w tym dziwnego że ludzie sobie użyczaja ksiażek ? Córa mi wysyła po przeczytaniu swoje i bierze z naszej biblioteki moje. Mój tata również korzysta z mojej biblioteki , dość pokaznej zresztą. RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Anita - 25-05-2017 Dobra Handy bo odbiegamy od tematu.... ...ale już proszę nie rozbawiaj mnie więcej.... RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Majami - 25-05-2017 Moim sąsiadem w Polsce był wysoki oficer UB , bardzo szanowany człowiek ( nie naduzywał władzy jaką miał ). Mój kumpel był asystentem komornika , niestety nie wytrzymał emocji jaka towarzyszy temu zajeciu. ktos musi wykonywać niewdzieczna robotę. RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Anita - 25-05-2017 (25-05-2017, 19:30)Majami napisał(a): Moim sąsiadem w Polsce był wysoki oficer UB , bardzo szanowany człowiek ( nie naduzywał władzy jaką miał ). A no musi... Jeden wybiera miotle drugi procenty.... RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Majami - 25-05-2017 A zatem skoro nie jesteś sprzataczką to jestes pijaczką ??? RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Anita - 25-05-2017 poprawka menelem ![]() RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Diego10 - 25-05-2017 jak to ludzie nie wiedza co to UB i jakie ludzie musieli spelniac warunki zeby w tym bagnie siedziec , nie bede obrazac tych milych zwierzaczkow jakimi sa swinie , bo porownywanie Ubekow ze swiniami jest obrazajace i ponizajace dla tych milusinskich RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Anita - 25-05-2017 A co to ubek? ![]() RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Majami - 25-05-2017 Świnie są w każdej branży. No ale to takie malutkie , takie polskie jechac stereotypami. W kolońskiej policji pewnie pracuja sami zboczeńcy , skoro dopuścili do pamietnej nocy sylwestrowej. I logicznie myślącym pewnie do głowy nie przyjdzie policzyc ze wpłyneło ponad tysiac zawiadomien o seksualnej napasci , a zdjęcia i filmy ewidentnie ukazuja że nie było tam az tyle dziewczyn. RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Anita - 25-05-2017 (25-05-2017, 19:39)Majami napisał(a): Świnie są w każdej branży. Dlatego nie pisze wprost.... to tak jak jeździć w de na polskich blachach.... RE: Niewyjaśnione okoliczności śmierci na komisariacie. - Majami - 25-05-2017 Co to ubek ? Masz tam nad słoneczkiem napisane moderator . A wiec ubek to po cześci moderator tamtych czasów. Jeżdze na polskich i niemieckich blachach. Dysponuje kilkoma samochodami którymi się poruszam. Wszystkie maja opłacone podatki i ubezpieczenia. |