![]() |
. - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: . (/Watek-_1579) |
RE: Nocne markowanie. - 2diego2 - 30-12-2016 (30-12-2016, 22:54)ychna napisał(a): Ja tez nie nie probuj, nie odczepisz sie od nas , bedziemy ci towarzyszyly wszedzie , nawet na Mount Everest RE: Nocne markowanie. - ychna - 30-12-2016 Kochana, a kto by mnie tam zatargal, chyba, ze saniami, saniami .. ![]() zrezsta juz tam bylam i nie chce tam wracac )) RE: Nocne markowanie. - 2diego2 - 30-12-2016 ja myslalam o helikopterze /der Hubschrauber / RE: Nocne markowanie. - ychna - 30-12-2016 A tak z innej beczki, bo mi sie wlasnie nasunelo, ostatnio ogladalam przejmujacy reportaz o dzieciach w Karaczi, ale nie polecam przed snem.. RE: Nocne markowanie. - Anita - 30-12-2016 Diego na nudę zamówilam juz wesołych Panow. Na zimno żubra,na ciężkie dni elektrolity,a ta Pani z drugiej strony pyta mnie Ile będzie wielbłądów? Po namyśle mówię dwa i jeden kaktus. Chwila ciszy w słuchawce...po czym słyszę Toż to marnotractwo zabierać w taka podróż kaktusa ![]() Czyli co? Bierzemy oranżadę? RE: Nocne markowanie. - ychna - 30-12-2016 (30-12-2016, 23:09)Anita napisał(a): Diego na nudę zamówilam juz wesołych Panow.slodkie kaktusy nie sa zle.. ![]() RE: Nocne markowanie. - Anita - 30-12-2016 A Ty tak potrafisz ? Yhna ja ostatnio mam szlaban na oglądanie. A tak poważnie,nie ,nie oglądałam tego dokumentu. Możesz powiedzieć coś wiecej RE: Nocne markowanie. - ychna - 30-12-2016 Anita, uwazam, ze nie ma sensu opowiadanie, reportaz jest dosc przerazajacy, a jednak bardzo ciekawy. Jak bedziesz chciala, to kiedys siegniesz do zrodel, w necie latwo znalezc. RE: Nocne markowanie. - Anita - 30-12-2016 Ok.Kiedys sięgnę do źródeł. Teraz po remoncie marze tylko o spokojnym poczytaniu książki,s nie wrzeszczącym telewizorze. Następnym razem jak wpadne na takie pomysły wielkich zmian strzel mnie zYchna dobrze obuchem RE: Nocne markowanie. - ychna - 30-12-2016 Ja z tych nieklotliwych i niebijacych, wiec nie licz na mnie, ale jesli przyjdzie Ci znowu taki pomysl do glowy, mozesz zmienic meble u mnie, nie mam nic przeciwko temu ![]() RE: Nocne markowanie. - 2diego2 - 30-12-2016 (30-12-2016, 23:32)Anita napisał(a): Ok.Kiedys sięgnę do źródeł. a ja tez cie kopne , w co to jeszcze nie wiem RE: Nocne markowanie. - Anita - 30-12-2016 (30-12-2016, 23:39)ychna napisał(a): Ja z tych nieklotliwych i niebijacych, wiec nie licz na mnie, ale jesli przyjdzie Ci znowu taki pomysl do glowy, mozesz zmienic meble u mnie, nie mam nic przeciwko temu Ej,była mowa tylko o mebelku na buty ![]() (30-12-2016, 23:40)2diego2 napisał(a):(30-12-2016, 23:32)Anita napisał(a): Ok.Kiedys sięgnę do źródeł. Byle nie w kostkę ![]() RE: Nocne markowanie. - 2diego2 - 30-12-2016 (30-12-2016, 23:52)Anita napisał(a):(30-12-2016, 23:39)ychna napisał(a): Ja z tych nieklotliwych i niebijacych, wiec nie licz na mnie, ale jesli przyjdzie Ci znowu taki pomysl do glowy, mozesz zmienic meble u mnie, nie mam nic przeciwko temu a pytalas sie Ychny ,ile ona ma paar butow? RE: Nocne markowanie. - Anita - 30-12-2016 Anitka .mówi ładnie dobranoc byście znów nie powiedziały,ze zniknęłam w angielskim stylu. Dobranoc. No mie pytalam,ale na pewno ma więcej niż ja . ![]() Nie... RE: Nocne markowanie. - ychna - 30-12-2016 Lepiej niech nie pyta ! ![]() kiedys nawet przy jakichs porzadkach policzylam i wyszlo cos ok. 60 par, ale lacznie z klapkami itp. Wiem, ze sa maniaczki, ktore maja w posiadaniu ze cztery razy tyle, albo i wiecej. Ja, stopniowo pozbywam sie tych, ktorych nie moge nosic, jedne ida do kontenera, inne komus, kto chce. Nie jestem za zbieractwem maneli, irytuje mnie pekajaca w szwach szafa, podobnie jak i nie lubie przepelnionej lodowki, chyba starzeje sie. Anita, nie sadze, zebym miala wiecej od Ciebie, widze, ze myknelas juz, wiec spokojnej nocy. RE: Nocne markowanie. - 2diego2 - 31-12-2016 (31-12-2016, 09:10)2diego1 napisał(a): Diego, ide sobie.nie odchodz prosze, pokiwaj z nami tyleczkiem, z toba jest zawsze wesolo i masz naprawde wspaniale poczucie humoru (30-12-2016, 23:59)ychna napisał(a): Lepiej niech nie pyta ! a mowilam Anicie, ze zanim ci mebelki na buty obieca, niech najpierw zapyta ,ile ty tych bucikow posiadasz. ja mam moze summa summarum 10 paar bucikow, czesto kupuje buty sportowe , bo te nosze codziennie i jak mi juz prawie z nog spadaja to kupuje nastepne a te wyrzucam bo nawet mi sie do konteneru nie nadaja, dziennie chodze i jezdze na rowerze ok. 10 km,wiec potrzebuje 3-4 paary butow sportowych rocznie. Anita, mi mozesz obiecac szafeczke na moje buciki. RE: Nocne markowanie. - Anita - 31-12-2016 A ja tam lubię buraki w kazdej postaci. Kiszone Smażone Gotowane Marynowane Carpaccio ![]() Burak jest wielki, burak zdrowy wiec kolego polub jego ![]() Czy to juz dziś Sylwester zapuka do drzwi? RE: Nocne markowanie. - 2diego2 - 31-12-2016 czesc Anita, ja lubie tylko buraki ugotowane starte i podsmazone , czy bedziesz tu nam kiwac tylkiem, czy raczej nie, RE: Nocne markowanie. - Anita - 31-12-2016 Hejka Diego ![]() Po dwóch krzynkach nie tylko tyłkiem ![]() RE: Nocne markowanie. - Anita - 01-01-2017 Dzień dobry w pierwszy dzień Nowego roku. ![]() Jak tam? Bolą główki? ![]() |