Nasze-Niemcy.pl
. - Wersja do druku

+- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl)
+-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9)
+--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249)
+---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274)
+---- Wątek: . (/Watek-_1579)

RE: Nocne markowanie. - 2diego2 - 30-12-2016

(30-12-2016, 22:54)ychna napisał(a): Ja tez nie  Smile  a najgorsze, ze nie wiem jak sie teraz od Was odczepic !  Tongue

nie probuj, nie odczepisz sie od nas , bedziemy ci towarzyszyly wszedzie , nawet na Mount Everest

RE: Nocne markowanie. - ychna - 30-12-2016

Kochana, a kto by mnie tam zatargal, chyba, ze saniami, saniami ..  Wink
zrezsta juz tam bylam i nie chce tam wracac ))

ja myslalam o helikopterze /der Hubschrauber /

A tak z innej beczki, bo mi sie wlasnie nasunelo, ostatnio ogladalam przejmujacy reportaz o dzieciach w Karaczi,
ale nie polecam przed snem..

RE: Nocne markowanie. - Anita - 30-12-2016

Diego na nudę zamówilam juz wesołych Panow.
Na zimno żubra,na ciężkie dni elektrolity,a ta Pani z drugiej strony pyta mnie

Ile będzie wielbłądów?
Po namyśle mówię dwa i jeden kaktus.
Chwila ciszy w słuchawce...po czym słyszę

Toż to marnotractwo zabierać w taka podróż kaktusa Smile

Czyli co?
Bierzemy oranżadę?

(30-12-2016, 23:09)Anita napisał(a): Diego na nudę zamówilam juz wesołych Panow.
Na zimno żubra,na ciężkie dni elektrolity,a ta Pani z drugiej strony pyta mnie

Ile będzie wielbłądów?
Po namyśle mówię dwa i jeden kaktus.
Chwila ciszy w słuchawce...po czym słyszę

Toż to marnotractwo zabierać w taka podróż kaktusa Smile

Czyli co?
Bierzemy oranżadę?
slodkie kaktusy nie sa zle..  Tongue

A Ty tak potrafisz ?

Yhna ja ostatnio mam szlaban na oglądanie.
A tak poważnie,nie ,nie oglądałam tego dokumentu.
Możesz powiedzieć coś wiecej

Anita, uwazam, ze nie ma sensu opowiadanie, reportaz jest dosc przerazajacy, a jednak bardzo ciekawy. Jak bedziesz chciala, to kiedys siegniesz do zrodel, w necie latwo znalezc.

Ok.Kiedys sięgnę do źródeł.

Teraz po remoncie marze tylko o spokojnym poczytaniu książki,s nie wrzeszczącym telewizorze.
Następnym razem jak wpadne na takie pomysły wielkich zmian strzel mnie zYchna dobrze obuchem

Ja z tych nieklotliwych i niebijacych, wiec nie licz na mnie, ale jesli przyjdzie Ci znowu taki pomysl do glowy, mozesz zmienic meble u mnie, nie mam nic przeciwko temu  Smile

(30-12-2016, 23:32)Anita napisał(a): Ok.Kiedys sięgnę do źródeł.

Teraz po remoncie marze tylko o spokojnym poczytaniu książki,s nie wrzeszczącym telewizorze.
Następnym razem jak wpadne na takie pomysły wielkich zmian strzel mnie zYchna dobrze obuchem

a ja tez cie kopne , w co to jeszcze nie wiem

(30-12-2016, 23:39)ychna napisał(a): Ja z tych nieklotliwych i niebijacych, wiec nie licz na mnie, ale jesli przyjdzie Ci znowu taki pomysl do glowy, mozesz zmienic meble u mnie, nie mam nic przeciwko temu  Smile

Ej,była mowa tylko o mebelku na buty Smile

(30-12-2016, 23:40)2diego2 napisał(a):
(30-12-2016, 23:32)Anita napisał(a): Ok.Kiedys sięgnę do źródeł.

a ja tez cie kopne , w co to jeszcze nie wiem

Byle nie w kostkę Big Grin

(30-12-2016, 23:52)Anita napisał(a):
(30-12-2016, 23:39)ychna napisał(a): Ja z tych nieklotliwych i niebijacych, wiec nie licz na mnie, ale jesli przyjdzie Ci znowu taki pomysl do glowy, mozesz zmienic meble u mnie, nie mam nic przeciwko temu  Smile

Ej,była mowa tylko o mebelku na buty Smile

a pytalas sie Ychny ,ile ona ma paar butow?

Anitka .mówi ładnie dobranoc byście znów nie powiedziały,ze zniknęłam w angielskim stylu.
Dobranoc.

No mie pytalam,ale na pewno ma więcej niż ja .Smile

Nie...

Lepiej niech nie pyta !  Big Grin bo ychna m(ial)a sporo, ale wiekszosc juz do wyrzucenia, albo tylko do patrzenia..
kiedys nawet przy jakichs porzadkach policzylam i wyszlo cos ok. 60 par, ale lacznie z klapkami itp. Wiem, ze sa maniaczki, ktore maja w posiadaniu ze cztery razy tyle, albo i wiecej. Ja, stopniowo pozbywam sie tych, ktorych nie moge nosic, jedne ida do kontenera, inne komus, kto chce. Nie jestem za zbieractwem maneli, irytuje mnie pekajaca w szwach szafa, podobnie jak i nie lubie przepelnionej lodowki, chyba starzeje sie.
Anita, nie sadze, zebym miala wiecej od Ciebie, widze, ze myknelas juz, wiec spokojnej nocy.

RE: Nocne markowanie. - 2diego2 - 31-12-2016

(31-12-2016, 09:10)2diego1 napisał(a): Diego, ide sobie.
W nowym roku nie lubie burakow.
Kiwaj sobie tylkiem sama tutaj.
nie odchodz prosze, pokiwaj z nami tyleczkiem, z toba jest zawsze wesolo i masz naprawde wspaniale poczucie humoru

(30-12-2016, 23:59)ychna napisał(a): Lepiej niech nie pyta !  Big Grin bo ychna m(ial)a sporo, ale wiekszosc juz do wyrzucenia, albo tylko do patrzenia..
kiedys nawet przy jakichs porzadkach policzylam i wyszlo cos ok. 60 par, ale lacznie z klapkami itp. Wiem, ze sa maniaczki, ktore maja w posiadaniu ze cztery razy tyle, albo i wiecej. Ja, stopniowo pozbywam sie tych, ktorych nie moge nosic, jedne ida do kontenera, inne komus, kto chce. Nie jestem za zbieractwem maneli, irytuje mnie pekajaca w szwach szafa, podobnie jak i nie lubie przepelnionej lodowki, chyba starzeje sie.
Anita, nie sadze, zebym miala wiecej od Ciebie, widze, ze myknelas juz, wiec spokojnej nocy.

a mowilam Anicie, ze zanim ci mebelki na buty obieca, niech najpierw zapyta ,ile ty tych bucikow posiadasz. ja mam moze summa summarum 10 paar bucikow, czesto kupuje buty sportowe , bo te nosze codziennie i jak mi juz prawie z nog spadaja to kupuje nastepne a te wyrzucam bo nawet mi sie do konteneru nie nadaja, dziennie chodze i jezdze na rowerze ok. 10 km,wiec potrzebuje 3-4 paary butow sportowych rocznie.
Anita, mi mozesz obiecac szafeczke na moje buciki.

RE: Nocne markowanie. - Anita - 31-12-2016

A ja tam lubię buraki w kazdej postaci.
Kiszone
Smażone
Gotowane
Marynowane
Carpaccio
Smile
Burak jest wielki, burak zdrowy wiec kolego polub jego Smile

Czy to juz dziś Sylwester zapuka do drzwi?

RE: Nocne markowanie. - 2diego2 - 31-12-2016

czesc Anita, ja lubie tylko buraki ugotowane starte i podsmazone , czy bedziesz tu nam kiwac tylkiem, czy raczej nie,

RE: Nocne markowanie. - Anita - 31-12-2016

Hejka Diego Smile
Po dwóch krzynkach nie tylko tyłkiem Smile

RE: Nocne markowanie. - Anita - 01-01-2017

Dzień dobry w pierwszy dzień Nowego roku.Smile
Jak tam?
Bolą główki?
Smile