![]() |
Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? (/Watek-po-40-strach-ma-jeszcze-wieksze-oczy_2982) |
RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - egle - 19-03-2019 (19-03-2019, 20:57)fiscus napisał(a): Egle,no jasne,ze jeden na drugim a nie jeden obok drugiego Fiscus obstawiam ze między a pierwszym ziarenko grochu wsadziłas, ![]() Ty ale trzy materace?. Ja mam jeden znaczy dwa obok siebie ale trzy? Ja bym się jakos bała, lek wysokości wiesz... ![]() (19-03-2019, 21:21)herbiherb napisał(a): egle lyzwy sa prostsze do nauki szczegolnie jak masz z dwoma plozami Czesc Herbus ;-) właśnie mi się przypomniało, ze jeszcze z adresu nie skorzystałam, wybacz, nadrobię ;-) Ty trawa z asfaltem?? Rysunki na ciele?? Łyżwy tez spróbuje opanować ale najpierw rolki i piszcie, co chcecie i tak w nie wskoczę. Sąsiadka obiecała pomoc ![]() ![]() (19-03-2019, 21:24)fiscus napisał(a): https://static2.s-trojmiasto.pl/zdj/c/n/9/1801/620x0/1801181-Dobor-tkanin-obiciowych-zalezy-od-indywidualnych-gustow-przyszlych-uzytkownikow.jpg Fiscus, tam drabinki potrzeba ![]() RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - fiscus - 19-03-2019 Wiesz , kiedy mi przywizli to lozko,to pomyslalam sobie,ze czlowiek na starosc sie kurczy i w przyszlosci bede musiala sobie stołeczek kupic i przystawic do tego łozka. ![]() RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - egle - 19-03-2019 (19-03-2019, 21:42)fiscus napisał(a): Wiesz , kiedy mi przywizli to lozko,to pomyslalam sobie,ze czlowiek na starosc sie kurczy i w przyszlosci bede musiala sobie stołeczek kupic i przystawic do tego łozka. Ty nogi ćwicz, bo cały czas musisz je mieć w dobrej formie, by się tam wdrapywać :-) Ale wiesz, znajoma mi opowiadała, ze dzieci ja namówiły na wyjazd pod namioty. Po pierwszej nocy zarezerwowała hotel i wcale nie przez komary czy pająki, tylko z materaca się nie potrafiła podnieść... na stare kości to już rzeczywiście nic dobrego. Muszę jej podpowiedzieć, by następnym razem trzy materace zabrała, wszyscy będą zadowoleni :-) RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - herbiherb - 19-03-2019 no siemka kobitki ![]() rysunek - znaczy wypie...ic sie na trawie ![]() chcialem przyhamowac i zamienic pare slow, niestety spotkanie rolek z trawa odczulem to tak jakby mnie ktos przykleil za sekunde stalem ![]() tez mam takie wyro he he tylko ze z jednym materacem ![]() RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - egle - 19-03-2019 (19-03-2019, 21:59)herbiherb napisał(a): no siemka kobitki O Herbi, ale to znaczy, ze Ty całkiem dobrze śmigasz na tych rolkach.. To może wskocz na piwo, przy okazji mnie pouczysz i te szarlotkę od razu zaliczymy :-) No niestety łóżko u mnie zwykle stoi, ale materac dorzucę jakby co ![]() RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - fiscus - 19-03-2019 siemka herbi, ![]() Ja mialam lifting całej lewej strony swego ciała.Chciaalam aby murek tam obecny pomogl mi sie zatrzymac. No i zatrzymalam sie na koncu tegoz murku cala odrapana. ![]() RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - egle - 19-03-2019 (19-03-2019, 22:06)fiscus napisał(a): siemka herbi, Ja już nawet nie pytam z jaka prędkością Wy na tych rolkach śmigacie ![]() Jak się poducze, to może zawody urządzimy?? ;-) RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - herbiherb - 19-03-2019 (19-03-2019, 22:03)egle napisał(a): O Herbi, ale to znaczy, ze Ty całkiem dobrze śmigasz na tych rolkach.. e tam.. dobrze to smigalem ![]() dobrze ze mi przypomnialas o tej szarlotce ,bo prawie juz zapomnialem o niej ![]() na kole moge cie nauczyc jezdzic ![]() RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - egle - 19-03-2019 (19-03-2019, 22:12)herbiherb napisał(a):(19-03-2019, 22:03)egle napisał(a): O Herbi, ale to znaczy, ze Ty całkiem dobrze śmigasz na tych rolkach.. Na kole? Chyba jednym, bo na dwóch to już umiem :-) Pływanie jeszcze jest w ofercie :-) Szarlotkę masz u mnie jak w banku :-) w tym no amber goldzie. ![]() RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - herbiherb - 19-03-2019 fiscus wy to sie macie dobrze jezdzicie z Airbekami ![]() a ja wtedy jeszcze bylem bez, teraz to co innego pewnie bym sie jeszcze do teraz kulal ![]() ![]() RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - fiscus - 19-03-2019 Zawody mozemy zrobic ale tylko w tym kto bardziej odrapany z tego wyjdzie ![]() Herbi, mi cycki w tej jezdzie nie pomogly ![]() RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - herbiherb - 19-03-2019 egle no jasne ze moge cie nauczyc plywac, w podstawowce mielismy basen ai w sportowej klasie bylem, jak tak teraz tak o tych sportach piszesz, to mi sie wydaje ze chiba Supersportsmen jestem ![]() no moze bylem ![]() ![]() RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - egle - 19-03-2019 (19-03-2019, 22:15)fiscus napisał(a): Zawody mozemy zrobic ale tylko w tym kto bardziej odrapany z tego wyjdzie Hahaha to jest myśl, ja w to wchodzę w ciemno !! ;-) Wybieramy tylko lokalizacje bez murków, przechodzących znajomych i oczywiście trawy, będzie wtedy bezpiecznie ? ![]() RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - herbiherb - 19-03-2019 (19-03-2019, 22:15)fiscus napisał(a): Zawody mozemy zrobic ale tylko w tym kto bardziej odrapany z tego wyjdzieno nie takie zawody to nie mamy szans ![]() ![]() RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - egle - 19-03-2019 (19-03-2019, 22:18)herbiherb napisał(a): egle no jasne ze moge cie nauczyc plywac, w podstawowce mielismy basen ai w sportowej klasie bylem, Heheh, to patrz jak masz szanse to wszystko teraz znów potrenować i znów być supersportsmenem ![]() Bo wiesz, jak mnie chcesz uczyć pływania, to powoływanie się na podstawówkę napawa mnie dość mocno strachem ;-) RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - fiscus - 19-03-2019 Nie,nie bedzie bezpiecznie. Przygotuj sie na najgorsze. ps, tez lubie szarlotke ![]() RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - egle - 19-03-2019 Hahaha Fiscus, Tobie nie pomogły, ale ja chyba wykorzystam i będę próbować lecieć na pysk, powinnam się na cyckach zatrzymać ![]() (19-03-2019, 22:22)fiscus napisał(a): Nie,nie bedzie bezpiecznie. Przygotuj sie na najgorsze. Cholera, ale wiesz Fiscus kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana albo nie je szarlotki ![]() ![]() O, to jak Herbi już na te rolki będzie jechał, to Cie zgarnie po drodze, ja robię blachę xxl, to starczy dla wszystkich. Czyli coraz bliżej do zawodów ![]() RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - herbiherb - 19-03-2019 egle strach to bedziesz miala jak pojedziesz z gorki na rolkach , tam gdzie ja jezdzilem jest jeziorko,mozna polaczyc oba sporty ,jak sie wypier....isz na trawie odrazu wpadasz do jeziora i plywasz ![]() ![]() RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - egle - 19-03-2019 (19-03-2019, 22:19)herbiherb napisał(a):(19-03-2019, 22:15)fiscus napisał(a): Zawody mozemy zrobic ale tylko w tym kto bardziej odrapany z tego wyjdzieno nie takie zawody to nie mamy szans Herbi, co najwyżej Was pociągnę za sobą, jak będę upadać, to pilnuj gaci, bo będę chwytać czego się da i co będzie pod ręka ![]() Na zakręcie? A w życiu, to będzie prosta kilkukilometrowa, na zakręty przyjdzie czas... być może ![]() RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - fiscus - 19-03-2019 Bedzie bolalo ale liftingu twarzy nie zaliczysz ![]() |