Post: #20
(06-12-2017, 01:57)phoenix napisał(a): Chleb piekę sama. Z mąki pełnoziarnistej bądź orkiszowej na zakwasie.
Kiełbas nie jadam, bo i po co?
MOM+tłuszcz+woda. Do tego chemia:
fosforan, glutamian sodu, azotyn sodu, karagen, gumy roślinne i cholera wie co jeszcze...
I po co ja mialabym to jesc?
Pewnikiem pieczesz ten swój chlebuś w jakimś elektrycznym automacie z Aldika i uważasz ten wypiek za rarytas

Ten twój produkt to nawet obok chleba nie leżał!
Zielonka, nie wiem co potrafisz ugotować, nie wiem co ci smakuje, ale wiem jedno - TŁUSZCZ jest podstawowym nośnikiem smakowym, gotowanie bez TŁUSZCZU, to jest tak jakbyś wąchała kwiatki przez maskę gazową.

Te wszystkie przez ciebie wymienione chemikalia w dobrej swojskiej kiełbasie nie występują!
Nie bądź sknerą wydaj kasę, to zjesz dobrą kiełbasę!
