Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Wątek zamknięty
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hydepark
Post: #1
Hydeperk.....bylem slad pozostawilem:-)Big Grin

Temat bez tematu czyli co slina na jezyk przyniesie:-)Tongue



Luzny watek

Dzis poddam do dyskusji pewien watek zaczytany w gazecie...


Wchodze do Lidl-i uderza mnie zapach swierzego chleba.Pieczywo jest cieple jakby przed chwila wyszlo z pieca.Czytam teraz ,ze ten ,,chleb z pieca,,- to specjalna,mrozona masa,ktora lezy w lodowce juz pol roku w magazynie.
Dzis wlozona do pieca imituje chleb dnia dzisiejszego
Doszukuje sie jakiejs swiezosci,a mimo tego ludzie kupuja go nagminnie.Malo tego do tego chlebka polrocznego szukaja dodatku....
Moze wiec zamiast zniesmaczenia mrozona masa chlebowa sami sprobujmy przygody z chlebem,wystepujac w roli domowego piekarza....?

Ja juz od 7 miesiecy nie kupilam chleba w sklepie...robie sama.
Jesli jest ktos kto tez sam wypieka to prosze o przepisy...i zdjecia.


Mile widziane receptury waszych dzidow:-)!
21-07-2014, 23:49

Wątek zamknięty


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości