Nasze-Niemcy.pl
. - Wersja do druku

+- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl)
+-- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_5)
+--- Dział: Poradnik (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-poradnik_759)
+--- Wątek: . (/Watek-_987)

. - ychna - 21-05-2014

.....

- fabek - 22-05-2014

To się teraz zdziwiłem. Tak jak wcześniej napisałaś, liczyłem na niemiecką dokładność a po tym co napisałaś będę się bardziej pilnował z rachunkami. Większość płatności i dużo zakupów robię online i nie zdawałem sobie sprawy a może dużo na tym tracę. Chyba prześledzę za chwilę historię zakupów przez ostatni rok :gwizd:

- ychna - 22-05-2014

...............

- fabek - 22-05-2014

Jak dla mnie takie zagrywki psują jedynie renomę firmy a nie przynoszą miliony zysków.

- ychna - 22-05-2014

-----------

- fabek - 22-05-2014

Pomyłki mogą się zdarzać, rozumiem, ale nie jakieś podejrzane i zbyt częste. Trzeba się pilnować, to nasze pieniądze.

- ychna - 23-05-2014

---------

- ychna - 13-06-2014

------------

RE: . - ychna - 27-06-2014

.........

RE: Zakupy i platnosci ONLINE. - ychna - 16-07-2014

..........

RE: Zakupy i platnosci ONLINE. - ecik - 16-07-2014

Ychna, Tobie sie pracowac nie chce! .. robisz kase na gutschriftach ! Tongue

RE: Zakupy i platnosci ONLINE. - Ogrodnik - 01-11-2014

witam,

Ychna napisala:

"zadzwoniono z Hotline, przeproszono mnie i zaproponowano 50€ za opöznienie w podlaczeniu internetu !"

"klient nasz Pan",
to obowiązuje nawet w Niemczech,t o klient decyduje czy mu ten "Gutschrift" odpowiada czy nie.

oferowano mi niższy ryczałt za telefon i internet (po rozwiązaniu umowy)
ale niestety nie tylko o kasę chodzi

RE: Zakupy i platnosci ONLINE. - Ogrodnik - 14-02-2015

witam,

kupuje często w necie,place przez PAYPAL,nie ma bezpieczniejszej płatności ....polecam

pozdrawiam...

RE: Zakupy i platnosci ONLINE. - Renia - 21-12-2016

Widze,ze ostatni wpis jest z 2014 r.Skoro tematu nie zamknieto to ja dorzuce swoje doswiadczenie z bon-prix.Zamowilam 2 sweterki,jeden okazal sie za duzy to w ten sam dzien odeslalam i zamowilam inny sweterek.Zwrot jest bezplatny a te 2 sweterki zaplacilam przez pay pal. Po 2 tygodniach otrzymuje rachunek,28e,ze nie zaplacony.Zobaczylam na moje konto pay pal wszstko zaplacone.Dzwonilam do nich ale za pare dni znowu mialam rachunek 28e.Zadzwonilam do adwokata i sprawe wyjasnill ale sie uparli,ze przesylka ta zwrotna do zaplaty 4,80.Zwroty sa bezplatne,wiec zostawilam to bez echa i przestalam u nich kupowac.Rownoczesnie moja znajoma miala ten sam problem a wiec wynika z tego,ze robia to swiadomie.Czy macie podobne doswiadczenia?

RE: Zakupy i platnosci ONLINE. - 2diego2 - 21-12-2016

nie nie mam podobnych doswiadczen

RE: Zakupy i platnosci ONLINE. - ychna - 21-12-2016

.........

RE: Zakupy i platnosci ONLINE. - Renia - 22-12-2016

Jezeli ja bylam na poczcie i wyslalam paczke i dostalam pokwitowanie to przesylka MUSIALA byc oplacona.Zadna poczta nie wysle nieoplaconej przesylki.

RE: Zakupy i platnosci ONLINE. - ychna - 22-12-2016

---------