Nasze-Niemcy.pl
Dzielenie przez dwa . - Wersja do druku

+- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl)
+-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9)
+--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249)
+---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274)
+---- Wątek: Dzielenie przez dwa . (/Watek-dzielenie-przez-dwa_961)

Strony: 1 2

Dzielenie przez dwa . - Rosa - 29-04-2014

Popijam sobie wlasnie resztke ulubionego truneczku i dopadaja mnie filozoficzne mysli .
Gdybym miala sie teraz nim z kims podzielic , jaki bylby efekt koncowy oprocz tego , ze bede miala mniej alkoholu we krwi ?
Rozkoszowac sie nim sama do ostatniej kropelki , bo przeciez na to zapracowalam i mi sie nalezy , czy nalac pol szklaneczki temu biedakowi , ktory jakos stanal na mej pijanskiej drodze?
Nawet zaczynam miec do niego pretensje , bo sie cholera napatoczyl , a moze to wcale nie przypadek..moze on czyhal juz na rogu na kogos takiego jak ja ..z buteleczka i dobrym sercem , zeby zalapac sie na tego kielicha?
Kreci glowa , ze nie, ze niby nawet o piciu nie myslal , ze tylko tak milo jest ze mna posiedziec i nawet mu przykro , ze tak z pusta reka .....
Nawet wiem o czym on mowi , bo czuje podobnie.
I co teraz ?
Dzielimy sie , czy zostajemy sami z rozkosza ?

- ychna - 29-04-2014

Wole nie...
...dwa ..to calkiem zla kombinacja..zazwyczaj jedno z dwöjki do czegos namöwi... czego samemu by sie raczej nie zrobilo... Big Grin

i tak przy okazji..

[Obrazek: 1388426475.jpg]

- Anita - 29-04-2014

Nastepnym razem by uniknac dylematu dawaj po szklaneczce na trzy...wirtualnieWink

- fabek - 29-04-2014

ychna napisał(a):Wole nie...
...dwa ..to calkiem zla kombinacja..zazwyczaj jedno z dwöjki do czegos namöwi... czego samemu by sie raczej nie zrobilo... Big Grin

Dobre zdanie, 100% prawdy Smile

Cytat: Nastepnym razem by uniknac dylematu dawaj po szklaneczce na trzy...wirtualnieWink

Podzielicie się? Confusedmutek:

- ychna - 29-04-2014

Anita napisał(a):Nastepnym razem by uniknac dylematu dawaj po szklaneczce na trzy...wirtualnieWink

Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

- Rosa - 30-04-2014

Dobra ..nie chodzilo wcale o chlanie Big Grin..pijoki jedne :p .

Spotyka sie dwoje ludzi i..bum..bajeczka, ale jedno nie pracuje , jest inwalida , a drugie chce partnera niezaleznego od nikogo finansowo.
Wielki dylemat ..sa uczucia , wszystko ( prawie) pasuje ..i co cholera z tym byscie zrobili?

- Anita - 30-04-2014

O coz za niefart!

Na czworo :zadowolenie:

- Anita - 30-04-2014

Rosa napisał(a):Dobra ..nie chodzilo wcale o chlanie Big Grin..pijoki jedne :p .

Spotyka sie dwoje ludzi i..bum..bajeczka, ale jedno nie pracuje , jest inwalida , a drugie chce partnera niezaleznego od nikogo finansowo.
Wielki dylemat ..sa uczucia , wszystko ( prawie) pasuje ..i co cholera z tym byscie zrobili?

Sprobowali zycia we dwoje.
Inwalidztwo to wyrok.
Milosc nie wybiera Big Grin ,a co do niezaleznosci -z czasem samo sie pouklada.

- ychna - 30-04-2014

Rosa napisał(a):Dobra ..nie chodzilo wcale o chlanie Big Grin..pijoki jedne :p .

Nie myslec o chorobie..
myslec o tym co moze sie zdarzyc..
Ja ostatnio na FB widzialam dziewczyne..od urodzenia na wözku (notabene moja sasiadke) - w objeciach przystojnego kawalera..

trzeba pamietac, ze ani los ani milosc...nie wybiera...

I co najwazniejsze - Cierpienie uszlachetnia ! :buziak:

- Anita - 04-05-2014

ychna napisał(a):

Nie myslec o chorobie..
myslec o tym co moze sie zdarzyc..
Ja ostatnio na FB widzialam dziewczyne..od urodzenia na wözku (notabene moja sasiadke) - w objeciach przystojnego kawalera..

trzeba pamietac, ze ani los ani milosc...nie wybiera...

I co najwazniejsze - Cierpienie uszlachetnia ! :buziak:

[Obrazek: 1622191_571314696299198_946866651611668524_n.jpg]

- ychna - 06-05-2014

Ja tam ide na calosc.. jak nie teraz to kiedy? Smile

- Anita - 21-05-2014

Nigdy:-)

Traz to zawsze najlepszy czas :lol:

- ychna - 21-05-2014

NIGDY - to juz bylo..

a teraz jest ---> TERAZ ! :brawo:

- Anita - 21-05-2014

A o czym ja prawie?:-)

O nigdy czy o chwili obecnej?:-)

- ychna - 21-05-2014

PO - PRAW mi o jutrzejszej randce bo jakos mi sie sie nie chce - Confusedmutek:

- Anita - 21-05-2014

A z kim ja masz?

Jak z dentysta to nie namawiam,ale jak z jakims przystojnym singielkiem......to zapindalaj:-)

W podskokoch:-)

- ychna - 21-05-2014

Nie, nie z dentysta ta bedzie mnie w czerwcu meczyla.
A i owszem, singel - kucharz ! Ma opanowane pölnocne Niemcy, wiecej nie powiem - :p

- Anita - 21-05-2014

No to nic innego mi nie pozostalo jak tylko zyczyc......udanej randki:-)

- ychna - 21-05-2014

Nienawidze pierwszych randek - :o

- Anita - 21-05-2014

Taka jest kolej....

Nie da sie zaczynac od konca:-)

Ale ile byloby prosciej isc w znane:-)