Nasze-Niemcy.pl
Braki na Forum ! - Wersja do druku

+- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl)
+-- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_5)
+--- Dział: Administracja (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-administracja_1247)
+--- Wątek: Braki na Forum ! (/Watek-braki-na-forum_762)

Strony: 1 2 3

Braki na Forum ! - Anonymous - 30-11-2013

Zdaje sie mi ze brakuje tutaj funkcji :
Likwiduje konto !!
Nie powinno cos takiego istniec ?
A moze to jest juz nieodwracalne ??
;( ;( ;(

- fabek - 30-11-2013

Wystarczy napisać do mnie z taką prośbą.

- ychna - 20-01-2014

Dokladnie, najlepiej zapytac u zrödel - a nie robic plotek o portalu i jego userach - u konkurencji Panie Zauber...

;/

ps. lacznie z przenoszeniem wpisöw nie swojego autorstwa i podawaniem linköw na profile tutaj piszacych.

Mysle, ze jest to czyn karalny / i taki user powinnien byc stad w trybie natychmiastowym usuniety)

- fabek - 20-01-2014

Tego Pana już tutaj nie ma.

- ychna - 20-01-2014

Moja propozycja:

Proponowalabym zaprosic na nasze Forum Pana Wojciecha Pomorskiego - ktöry wykonuje naprawde dobra robote i moze zgodziby sie u nas goscic i odpowiadac na pytania zainteresowanych;

Pan Wojtek Pomorski to - Prezes Zarządu bei Polskie Stowarzyszenie Rodzice Przeciw Dyskryminacji Dzieci w Niemczech und Vorsitzender des Vorstandes bei Polnischer Verband Eltern gegen Diskriminierung der Kinder in Deutschland

- fabek - 20-01-2014

Gdzie można tego Pana znaleźć?

- ychna - 20-01-2014

Podam Ci kontakt na privie ))

- jacintoromeo - 29-01-2014

Bardzo dobrze ychna!!!
Niech sie wypowie jak po nim jezdzono w "innych" miejscachi nikt nie reagowal jak mu tam ublizano.Na tym innym forum.
Dobrze ,ze to poruszylas ychna!

Pozdro!
P.S. Ale tak na najblizsza przyszlosc to ja wolalbym juz nie wspominac innych for,zajmijmy sie tworzeniem tego forum ,aby mialo lepsza tresc,bo do formy mozna sie przyzwyczaic.

Mam rowniez pytanie do admina ,jak moge wstawic zdjecie z mojego komputera na miejsce avatara?
Bo wyslalem juz "w swiat" ze dwa zdjecia i nie wiem gdzie sie one podziewaja.Wyslalem zgodnie z zaleceniem -tam na profilu,na dole jest funkcja wybierz zdjecie i nizej "wyslij".Wysylam i nie wiem dokad.Nie pokazuje sie ani na avatarze ani nigdzie indziej.

- fabek - 29-01-2014

W edycji profilu jest opcja wstawiania avatara. Wybrane zdjęcie musi być w określonych wielkościach, być może Twoje jest za duże. Nie wyskakuje żaden komunikat?

Fabek,amigo mio ,zdjecie jest sciagane i pokazuje sie jako sciagniete.A na dole sa tylko dwie opcje : "wyczysc" lub "wyslij".Jak naciskam wyslij to potem nie widac co sie z tym zdjeciem stalo....
Nie wchodzi na miejsce avataru!

- fabek - 30-01-2014

Podrzuć mi to foto gdzieś to załatwię tą sprawę Wink

- jacintoromeo - 30-01-2014

Okay!
Podrzuce w niedalekiej przyszlosci ,jeszcze pomysle ,ktore.Dzieki z gory !

- fabek - 30-01-2014

Dodane Wink Rozmiar Twojego obrazka był za duży.

- jacintoromeo - 30-01-2014

Dzieki fabek !

Do zobaczenia potem!

- fabek - 30-01-2014

jacintoromeo napisał(a):Dzieki fabek !

Do zobaczenia potem!

Nie ma za co Wink

Pozdrawiam.

- jacintoromeo - 02-02-2014

Fabek ,wiesz cooo?
Mam dziwne wrazenie ,ze strony sie dlugo laduja pomimo ,ze nie ma tloku na forum.Naprzyklad wejsc na dzial forum nie jest tak trudno ,ale poruszac sie juz po jakims dziale,to koszmar "zaladowywania strony"!
Jak mozesz zrob cos .Tak samo jest z wychodzeniem z dzialu,trzeba czekac czy strona zalapie itd.
Na razie tyle.Ostatnio jestem zajety ,wiec nie bywam tu czesto ,ale tio prz

- fabek - 03-02-2014

jacintoromeo napisał(a):Fabek ,wiesz cooo?
Mam dziwne wrazenie ,ze strony sie dlugo laduja pomimo ,ze nie ma tloku na forum.Naprzyklad wejsc na dzial forum nie jest tak trudno ,ale poruszac sie juz po jakims dziale,to koszmar "zaladowywania strony"!
Jak mozesz zrob cos .Tak samo jest z wychodzeniem z dzialu,trzeba czekac czy strona zalapie itd.
Na razie tyle.Ostatnio jestem zajety ,wiec nie bywam tu czesto ,ale tio prz
Ja nie mam takiego problemu. Wiem, że forum nie śmiga płynie ale u mnie się tak nie muli jak piszesz. Może jakiś słabszy internet lub system obciążony.

Ktoś jeszcze ma takie problemy?

- jacintoromeo - 03-02-2014

Czesc Fabek!
Moze i masz racje,ze to wina mojego miejsca dostepu do internetu.
No coz pozyjemy ,zobaczymy.
Ostatnio rzeczywiscie mi sie troche wolniej porusza po necie.
Ja jestem podlaczony do takiej malej spolecznosci,wiec moze dlatego.Jednakze z innymi stronami idzie troche szybciej.
Narazie!

- fabek - 03-02-2014

Z tym się zgodzę. Jak będzie nas więcej, wszystko się polepszy Wink