![]() |
Żałosne... z serii jaki to nasz kraj jest super. - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Polityka (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-polityka_1272) +---- Wątek: Żałosne... z serii jaki to nasz kraj jest super. (/Watek-zalosne-z-serii-jaki-to-nasz-kraj-jest-super_626) Strony:
1
2
|
Żałosne... z serii jaki to nasz kraj jest super. - fabek - 08-10-2013 Zakładam taki temat, ponieważ mnóstwo rzeczy znajduje się w sieci które tu będą pasowały jak ulał. - fabek - 08-10-2013 ![]() Z ostatniej chwili. Tylko pogratulować ;/ - Anita - 08-10-2013 Oj będą kontrowersje.... Jak czytam ile to juz kasy wydali nasi szanowani? posłowie to mnie krew zalewa. Ludzie nie maja co dzieciom do gara włożyć,chore dzieci dostają jałmużnę a te.............i tu będzie pip....kupują zbędne gadżety... a od czego długopisy i paluszki.? W szkole uczą,ze jak chcesz zabrać głos to podnieś rączkę do góry ![]() - ychna - 08-10-2013 Zawsze tak bylo - jest - i bedzie! Dlatego wszyscy rwa sie do polityki jak "swinie do koryta"! - fabek - 08-10-2013 ychna napisał(a):Zawsze tak bylo - jest - i bedzie! Dokładnie. Tam wszystkim najlepiej, bo można garnąc dla siebie ile się da. - Anita - 08-10-2013 Polityka działa na mnie jak czerwona płachta na byka.Czytam co się dzieje w kraju,ale rzadko zabieram głos,bo z fanatykiem politycznym poszłabym na nożne ![]() ...a koryta ....wiem coś o tym ,bo wielu posłów pochodzi z mojego rodzinnego miasta.... nawet jeden ma posesje niedaleko mojego rodzinnego domu.... - Anita - 08-10-2013 fabek napisał(a):ychna napisał(a):Zawsze tak bylo - jest - i bedzie! Wiesz Fabek ja widziałam w jak szybkim tępię ze zwykłego przeciętnego budynku mieszkalnego,dom zmieniał sie w pałacyk.... a w kolo biedę i wołanie o poste do nieba widziałam jak wylewano do jego posesji asfalt,a reszta ludzi taplała się w błocie,a dokładnie dzieci ,bo drogę do szkoły miały usłaną pięknym błotkiem - ychna - 08-10-2013 Polityka sama w sobie to jej sciemnianie innych i ochrona swoich szlachetnych czesci ciala. Tak jak juz pisalam.. a slowa te uslyszalam jako dziecko od mojego taty... i mial racje! Celem glownym jest ustawienie siebie, rodziny, blizszych i dalszych znajomych...przypomnijmy sobie czasy komuny... ...teraz wcale nie jest inaczej! Dlatego wybory sa dla mnie jedna wielka fikcja.. obojetnie kogo by nie wybierano... hasla przedwyborcze i rzeczywistosc powyborcza jest w zasadzie zawsze taka sama. ;.( - Anita - 08-10-2013 Dokładnie! o córce prostego Kowalskiego nie usłyszysz,ze poświeciła się pracy charytatywnej bezgranicznie,a o dzieciach ,zonach sławnych polityków nie schodzą artykuły z pierwszych stron.... a czym się rożni ta zona od zony Kowalskiego? niczym po za wyglądem. Ta się ubiera u Prady,a ta druga w ciuchlandzie ![]() - ychna - 08-10-2013 Kazdy jest swiadom tego, ze zyje sie tylko raz... niektörzy nie maja zadnych sentymentöw.. - fabek - 09-10-2013 Oglądałem wczoraj program Kuby Wojewódzkiego w którym gościem był Leszek Balcerowicz i on akurat powiedział dobrze: "politycy wciskają ludziom ciemnotę". Nic tylko się zgodzić. - Anita - 09-10-2013 fabek napisał(a):Oglądałem wczoraj program Kuby Wojewódzkiego w którym gościem był Leszek Balcerowicz i on akurat powiedział dobrze: "politycy wciskają ludziom ciemnotę". Nic tylko się zgodzić. i oby jak najszybciej zlazło im to bielmo z oczu. - ychna - 09-10-2013 Przeciez on nie powiedzial niczego nowego, o tym wszyscy wiedza a najbardziej ci, ktorych to dotyczy. - lancer - 09-10-2013 ychna napisał(a):Przeciez on nie powiedzial niczego nowego, o tym wszyscy wiedza a najbardziej ci, ktorych to dotyczy. Ych, daj spokój ! Wiem, że palenie jest szkodliwe ! Niektórzy też wiedzą, że picie jest szkodliwe !!! I co z tego ? Trzeba przynajmniej jednego pokolenia, żeby ludzi zaczęli rozumieć, że w Polsce wszystko jest na opak i wszystko szkodzi ludziom włącznie ze służbą zdrowia. Tylko trzeba to do znudzenia wpychać tym wszystkim, co niby wiedzą do ich świadomości, a najlepiej do podświadomości ![]() Wtedy może wywali się wszystkie tradycyjne, polityczne nazwiska na śmietnik nawet bez ekologicznej segregacji i wybierze się takich ludzi, którzy są w stanie zadziałać przeciw swoim interesom i zmienić prawo, a nawet konstytucję w tym kierunku, aby leniwego idiotę w ławie poselskiej dało się odwołać w każdej chwili. I trzeba też popracować nad mediami ... - Anita - 09-10-2013 <gwizd> <gwizd> <gwizd> <gwizd> <gwizd> <gwizd> daleko prężne <przegrana> tematy - ychna - 09-10-2013 Mr. Lancer - moj nick brzmi - ychna! dziekuje i pozdrawiam <plus> - Jamaica - 10-10-2013 fabek napisał(a): to ze daja im tablety, moge zrozumiec, ale ze daja drugi, na wypoadek ZAPOMNIENIA - NIE moge zrozumiec! to przekret. - fabek - 10-10-2013 Witaj. Dla Ciebie to, że dostali tablety jest normalne? Po co im to? Do pracy? Tyle zarabiają, że mogą sobie kupić po 20 miesięcznie, ale po co jak mogą dostać jeszcze z Państwa. Porażka... - Anita - 10-10-2013 Witajcie! Jamajka Ty to tak przed praca dajesz mi doping ![]() Żadnego bym nie dala! A za co? Po co? Dali by te zabawki chorym dzieciom. - ychna - 10-10-2013 Niestety w miare jedzenia apetyt rosnie albo im wiecej sie ma, tym wiecej sie chce... __________________________________________________________________ swojego czasu obracalam sie wsröd szeföw malych i duzych firm, prezesöw spölek, przewodniczacych rad nadzorczych, poslöw do (..)... obracalam sie - to zle okreslenie, bylam jedna z nich... (...) napisalam wiecej ale...wykasowalam / i tak wszyscy wiedza o co chodzi...(...) Jedno jest pewne, im wyzsza ma sie pozycje tym mniejsze koszty utrzymania! ![]() |