![]() |
Dlaczego kobiety kupują testy ciążowe z pozytywnym wynikiem? - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Kobieta i dziecko (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-kobieta-i-dziecko_8) +--- Dział: Między nami kobietami (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-miedzy-nami-kobietami_1246) +--- Wątek: Dlaczego kobiety kupują testy ciążowe z pozytywnym wynikiem? (/Watek-dlaczego-kobiety-kupuja-testy-ciazowe-z-pozytywnym_576) |
Dlaczego kobiety kupują testy ciążowe z pozytywnym wynikiem? - fabek - 12-09-2013 Dlaczego kobiety kupują testy ciążowe z pozytywnym wynikiem? ![]() W internecie można kupić wszystko od luksusowej willi po powietrze znad morza zamknięte w słoiku. Na każdy rodzaj towaru znajdą się chętni. Ostatnio na amerykańskim serwisie Craigslist, pojawiły się w sprzedaży testy ciążowe. I pewnie nie byłoby w tym nic nadzwyczajnego, gdyby nie fakt, że wskazują one wyniki pozytywny. Kto zatem kupuje tak nietypowe rzeczy? Są to oczywiście kobiety, najczęściej wykorzystujące testy do szantażu. Bo jak inaczej zmusić do zaręczyn długoletniego chłopaka, albo zrobić głupi dowcip rodzicom. Panie, które pozbywają się testów, zazwyczaj sprzedają je za sumę od około 10 do 20 dolarów. Pytane o to, czy zastanawiały się komu, i na co są potrzebne testy odpowiadały, że zupełnie je to nie interesuje i nie biorą odpowiedzialności za testy po sprzedaży. Nie wszystkim jednak spodobał się pomysł z handlem tak nietypowym towarem. Portal wycofał wszystkie oferty, które dotyczyły jego sprzedaży. Co zatem z seksowną bielizną? Ta także może okazać się świetnym narzędziem do manipulacji... źródło: luxlux.pl - ychna - 12-09-2013 Do czego zdolni sa ludzie, glowa mala.. ;.( Re: Dlaczego kobiety kupują testy ciążowe z pozytywnym wynik - Anita - 19-09-2013 fabek napisał(a):Dlaczego kobiety kupują testy ciążowe z pozytywnym wynikiem? Myślę,ze ten towar nie zginie nigdy z górnej polki. Co do testów ciążowych to chyba nie wymyślił tego nikt inny jak zdesperowana kobieta. - fabek - 19-09-2013 Trzymajcie się na baczności Panowie ![]() - Anita - 20-09-2013 Na bacznosc to moze nie tak do konca,bo jak juz bedzie tak stal w tej pozycji to wtedy bedzie juz w gotowosci ![]() - ecik - 22-09-2013 Dobra antykoncepcja ma glos. - fabek - 23-09-2013 Anita napisał(a):Na bacznosc to moze nie tak do konca,bo jak juz bedzie tak stal w tej pozycji to wtedy bedzie juz w gotowosci <lol2> - Anita - 30-09-2013 ecik napisał(a):Dobra antykoncepcja ma glos. HEEE......,ze co proszę? Czy należysz do tego grona facetów co dali sobie zawiązać supełek ![]() .........bo jesli mowisz o anty ze strony kobiety to cisna mi sie same te slowa do ust.. nie wierz nigdy kobiecie...... - fabek - 01-10-2013 Anita napisał(a):nie wierz nigdy kobiecie...... Takie słowa z ust kobiety? ;/ - Anita - 02-10-2013 A co? Nie zawsze u mnie gorą solidarność jajników ![]() Czasem rozum mówi więcej niż (pip)......nie będę pisać...bo dostane kopa ![]() Ja z feministkami nie mam nic wspólnego, ![]() Jedyne co nas łączy to budowa anatomiczna kobiety ![]() - fabek - 02-10-2013 <brawo> ![]() - Anita - 04-10-2013 A znasz najczęściej padające kłamstwa z ust kobiet kobiet? Pierwsze; Kochanie,ależ ja nie jestem na Ciebie zła.... ![]() Drugie; No coś Ty ja nie mam nic przeciwko,abyś wyszedł dziś z kolegami na piwo ![]() Trzecie; Kochanie,ale ja nie jestem jeszcze gotowa na stały związek ![]() Czwarte; Jesteś najlepszym kochankiem ![]() Piąteczka; Wszystko u mnie w porządku ![]() Sześć; Kopiłam to na wyprzedaży ![]() siedem; za 10 min będę w domu ![]() osiem; Boli mnie głowa ![]() dziewięć; nie wiem gdzie to jest wcale tego nie dotykałam ![]() dziesięć; To nie jest nowe, mam to od dawna ...jak już usłyszysz te słowa to nie myśl,ze masz kobietę anioła ![]() - fabek - 05-10-2013 Zapisze sobie to żebym nie zapomniał ![]() - Anita - 05-10-2013 Koniecznie ![]() RE: Dlaczego kobiety kupują testy ciążowe z pozytywnym wynikiem? - Andzela77 - 06-09-2016 (04-10-2013, 13:47)Anita napisał(a): A znasz najczęściej padające kłamstwa z ust kobiet kobiet? 6 i 10 to chyba każda kobieta tak ma. ja na pewno ! Hahhaha |