![]() |
Ostatnia posługa - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: Ostatnia posługa (/Watek-ostatnia-posluga_3000) |
Ostatnia posługa - ferdydurke - 22-05-2019 Forum zeszło, lub schodzi śmiercią naturalną. Myślę, że należy to forum pożegnać ulubioną formą komunkacji forumowiczów, czyli klipami z youtuba ![]() RE: Ostatnia posługa - iberte - 22-05-2019 Jednym slowem......zawiodles! Wszystkie twoje proby "rozkrecenia" forum spalily na panewce ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Ostatnia posługa - ferdydurke - 22-05-2019 iberte! O jakich ty próbach piszesz? Kiedy parę tygodni temu napisałem na tym forum: "Forum umiera" to twoja koleżanka Wieprzowinka napisała " Doprawdy?! ", a teraz pytanko - kogo prawda jest na wiechrzu shotter? ![]() RE: Ostatnia posługa - iberte - 22-05-2019 (22-05-2019, 21:24)ferdydurke napisał(a): iberte! O jakich ty próbach piszesz? Istnieja miliony prawd, ale prawdzia jest tylko jedna(jedynie moja jest prawdziwsza) Shotter....to haslo do sejfu? RE: Ostatnia posługa - ferdydurke - 22-05-2019 iberte, masz bliźniaka na migrelo.de ![]() RE: Ostatnia posługa - iberte - 22-05-2019 (22-05-2019, 21:57)ferdydurke napisał(a): iberte, Jezeli Picasso zdewastowalby nowy granek mlotkiem, to swiat orzeknie, ze to dzielo sztuki i do podziwiania wystawi ten kawalek zlomu na drugim pietrze Ludwig Museum w Kolonii. Jezeli ty to zrobisz, to bedzie to jedynie uszkodzenie mienia i swiat orzeknie.... zes nawiedzony. Mnie sie z opinia swiatowa walczyc nie chce, tym bardziej, ze przeklamania w tym nie bedzie. Dlaczego siegnalem do sztuki? Twoja umiejetnosc dorabiania ludziom sobowtorow....to sztuka sama w sobie. Ja do Migrelo nie dojrzalem. Za wysokie progi dla mnie.... Pozostawiam tobie to miejsce w necie. RE: Ostatnia posługa - ferdydurke - 22-05-2019 iberte, rozumiem 5 wpisów wystarczyło ci. Styl pisania jest jak odcisk palca. ![]() RE: Ostatnia posługa - iberte - 22-05-2019 (22-05-2019, 22:34)ferdydurke napisał(a): iberte, Mocznikiem tez mnie tam zrobiles....ale ten mial chyba wiecej wpisow. Jeszcze kims tam bylem...ale nie pamietam. Ty masz lepsza pamiec.... RE: Ostatnia posługa - ferdydurke - 22-05-2019 iberte, możemy się szarpać w nieskończoność, dlatego proponuję: RE: Ostatnia posługa - iberte - 22-05-2019 Jestem za....a nawet przeciw ![]() RE: Ostatnia posługa - Słoninka - 30-05-2019 (22-05-2019, 21:06)iberte napisał(a): Jednym slowem......zawiodles! Co fakt, to fakt! Z Jerzego taki animator i "rozkręcacz" jak z koziej dupy trąba ![]() ![]() ![]() ![]() Ale co debilnych tematów pozakładał, to pozakładał...nikt mu tytułu świra-rozkręcacza nie odbierze ![]() RE: Ostatnia posługa - MaMa - 31-05-2019 Jak to nie rozkręcił? Zostało coś jeszcze do zdemontowania? RE: Ostatnia posługa - ferdydurke - 31-05-2019 Wieprzowino, jeśli piszemy o faktach, to faktem jest, że z twojej dupy udałoby się zrobić pokaźną torbę podróżną, którą nie dało by się zabrać jako bagaż podręczny. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Ostatnia posługa - Słoninka - 31-05-2019 (31-05-2019, 21:54)ferdydurke napisał(a): Wieprzowino, jeśli piszemy o faktach, to faktem jest, że z twojej dupy udałoby się zrobić pokaźną torbę podróżną, którą nie dało by się zabrać jako bagaż podręczny. I tu się mylisz stary łysy ośle! Zresztą...ty jesteś kompletnie pomylony ![]() Taki pospolity durak jesteś i nic więcej... RE: Ostatnia posługa - ferdydurke - 31-05-2019 Wieprzowinko, twój gniew jest dla mnie balsamem. ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Ostatnia posługa - Słoninka - 31-05-2019 Gniew ![]() Ja miałabym takie wartościowe uczucie marnować na taką kreaturę, jaką jesteś? Nie schlebiaj sobie Jerzy i mnie nie rozśmieszaj. RE: Ostatnia posługa - ferdydurke - 31-05-2019 Słoninka I tu się mylisz stary łysy ośle! Zresztą...ty jesteś kompletnie pomylony ![]() Taki pospolity durak jesteś i nic więcej...[/quote] (31-05-2019, 23:24)Słoninka napisał(a): Gniew Tak masz racje wieprzowa słoninko - takich słów używa tylko zrelaksowana świnka, której wszystko spływa po tłustej obwłosionnej skórze ![]() Ty sama nie wierzysz w to co piszesz! ![]() Wieprzowa słoninko mam propozycje na nowy awatar ![]() Co ty na to? ![]() RE: Ostatnia posługa - Słoninka - 01-06-2019 Jak na lato ![]() ![]() RE: Ostatnia posługa - Słoninka - 01-06-2019 A teraz mi podziękuj stary łysy duraku, że ci temat rozkręcam ![]() RE: Ostatnia posługa - Traffka - 02-06-2019 Tu juz wszystkim odbilo |