Nasze-Niemcy.pl
Mechanizmy wpływu grupy społecznej na zachowania jednostki - Wersja do druku

+- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl)
+-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9)
+--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249)
+--- Wątek: Mechanizmy wpływu grupy społecznej na zachowania jednostki (/Watek-mechanizmy-wplywu-grupy-spolecznej-na-zachowania_2894)

Mechanizmy wpływu grupy społecznej na zachowania jednostki - Iskierka*** - 02-03-2019

Porozmawiajmy...

RE: Mechanizmy wpływu grupy społecznej na zachowania jednostki - Majamka - 02-03-2019

Na temat opracowania ze : Ściągi , Eduteki czy Wypracowań ?

RE: Mechanizmy wpływu grupy społecznej na zachowania jednostki - Iskierka*** - 02-03-2019

(02-03-2019, 21:44)Majamka napisał(a): Na temat opracowania ze : Ściągi , Eduteki czy Wypracowań ?

Temat jest inny, nie chcesz rozmawiac....usiadz w koncie.

RE: Mechanizmy wpływu grupy społecznej na zachowania jednostki - Majamka - 02-03-2019

(02-03-2019, 21:48)Iskierka*** napisał(a):
(02-03-2019, 21:44)Majamka napisał(a): Na temat opracowania ze : Ściągi , Eduteki czy Wypracowań ?

Kącie jesli już.

Poza tym mamy tutaj zwyczaj że najpierw wypowiada się autor tematu i w taki sposób zawiązujemy dyskusje.
Gościnnośc na temacie to też dobry zwyczaj.

RE: Mechanizmy wpływu grupy społecznej na zachowania jednostki - Iskierka*** - 02-03-2019

(02-03-2019, 21:52)Majamka napisał(a):
(02-03-2019, 21:48)Iskierka*** napisał(a):

Kącie jesli już.

Poza tym mamy tutaj zwyczaj że najpierw wypowiada się autor tematu i w taki sposób zawiązujemy dyskusje.
Gościnnośc na temacie to też dobry zwyczaj.

Masz racje kacie, ale dlaczego wypowiadasz sie zawsze w liczbie mnogiej?

Idż do meritum , a nie ściemniaj.
Napisz najpierw co ty myślisz .

(02-03-2019, 22:01)Majamka napisał(a): Idż do meritum , a nie ściemniaj.
Napisz najpierw co ty myślisz .

Ja podsumuje....Nie powielam zachowan Smile

Jednym słowem nie stosujesz się do zasad współżycia społecznego.
Ja wręcz przeciwnie , większośc powielam wielokrotnie.
Jestem na przykład w grupie społecznej kierowców i powielam zasady zachowania ostroznosci na drodze i zasady kodeksu drogowego.
Jestem też w grupie mieszkańców i powielam tam istniejące dobre obyczaje współzycia lokatorów.
Bywam w miejscach publicznych i powielam tam istniejące dobre obyczaje np. restauracja , kino , teatr...

RE: Mechanizmy wpływu grupy społecznej na zachowania jednostki - ferdydurke - 02-03-2019

Iskierko, Majami! Obie macie konto na migrelo.de - przeniescie tam waszą dyskusje, tu tylko potrzymujecie przy życiu trupa!
To jest dyskusja na intensywnej stacji paliatywnej medycyny.

Majami, naturalnie, ze wypowiem sie w temacie. Jednak w momencie, w ktorym ja zechce.

Jednym słowem okreslone grupy społeczne wywarły i wywierają na mnie wpływ , a ja stosuje sie do zachowań które one mi narzucają.

(02-03-2019, 22:14)Iskierka*** napisał(a): Majami, naturalnie, ze wypowiem sie w temacie. Jednak w momencie, w ktorym ja zechce.

Tak wiem , napiszesz LOL Big Grin albo coś w tym stylu Big Grin

(02-03-2019, 22:14)Majamka napisał(a): Jednym słowem okreslone grupy społeczne wywarły  i wywierają na mnie wpływ , a ja stosuje sie do zachowań które one mi narzucają.

Ja tego nie neguje. Ty jest Majami ja jestem Iskierka. Wszystko na temat twojej osoby.

LOL, to masz juz...nawet wiecej Smile

(02-03-2019, 22:16)Iskierka*** napisał(a):
(02-03-2019, 22:14)Majamka napisał(a): Jednym słowem okreslone grupy społeczne wywarły  i wywierają na mnie wpływ , a ja stosuje sie do zachowań które one mi narzucają.

Ja tego nie neguje. Ty jest Majami ja jestem Iskierka. Wszystko na temat twojej osoby.

Ja jest Majami Big Grin
Z grzeczności nie zaprzeczę .

Teraz musze Panstwa pozegnac. Zapraszam do dyskusji, bedzie mi bardzo milo. Miego wieczoru.

No to kontynuuj EKIERKA Big Grin

(02-03-2019, 22:18)Majamka napisał(a): No to kontynuuj EKIERKA Big Grin

Przykro mi, wychodze. Postaraj sie trzymac pion.Pozdrawiam.

(02-03-2019, 22:18)Iskierka*** napisał(a): Teraz musze Panstwa pozegnac. Zapraszam do dyskusji, bedzie mi bardzo milo. Miego wieczoru.

No i koniec dyskusji Big Grin 
hahhahhahahhahahahhahha
Mentorka się zawinęła Big Grin

(02-03-2019, 22:20)Iskierka*** napisał(a):
(02-03-2019, 22:18)Majamka napisał(a): No to kontynuuj EKIERKA Big Grin

Przykro mi, wychodze. Postaraj sie trzymac pion.Pozdrawiam.

Cięzko będzie bo sobie leże.

(02-03-2019, 21:11)Iskierka*** napisał(a): Porozmawiajmy...

Juz nieaktualne Big Grin

RE: Mechanizmy wpływu grupy społecznej na zachowania jednostki - dziaczuk - 02-03-2019

Rozmowy po Byku Big Grin

ja jestem jednostką i nie przebywam nigdy w grupie, taki ze mnie Piętaszek Big Grin

Pudło
Piętaszek dokoptował do Robinsona , zatem razem stanowili grupę składającą się z dwóch osób.
Zresztą nigdy nie był sam , nawet przez chwilę.
Najpierw zył wsród swego ludu , pochodził z plemienia Wielki Karib .
Potem go porwali , zatem był ze swymi oprawcami , a na koniec został towarzyszem Robinsona Crusoe.

Powinnaś to wiedzieć z książki Daniela Defoe , gdybys ją przeczytała.