![]() |
Pożegnanie portalu. - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +--- Wątek: Pożegnanie portalu. (/Watek-pozegnanie-portalu_2859) |
Pożegnanie portalu. - ferdydurke - 26-02-2019 Drodzy Userzy, wasze klikanie nie ma tu sensu! Właściciel portalu ma to głęboko w dupie i obudzi się dopiero wtedy, kiedy nikt na ten portal nie zajrzy. Portal ma słabość w zabezpieczeniu i dopóki to nie zostanie naprawione, to świr Diego999 z każdego miejsca świata w 5 minut wystrzeli Wam tematy w kosmos. Ja osobiście przeniosłem się 10 minut temu na migrelo.de Jak tam jest i jak będzie to nie wiem, czas pokaże! Wybór należy do Was. RE: Pożegnanie portalu. - helen*** - 26-02-2019 Tez mam to w planie , bede podgladac z krzakow, jak tam wyglada sprawa? RE: Pożegnanie portalu. - "RENIA" - 26-02-2019 Ferdydurke,wszystkie tematy wylatuja aletwoj nie.No jeden ale ten zostal celowo uszkodzony. Kto z zewnatrz mialby cel,robic tutaj zamieszanie. Tylko to ktos z nas. RE: Pożegnanie portalu. - Słoninka - 26-02-2019 A nie wolisz na 50+.pl? Tam straszny tłok jest ![]() ![]() ![]() Swoją drogą, to ty ferdydurke "nauczyłeś" psychopatę rozwalać strony. Wczoraj byłeś nawet dumny z siebie, że "ukarałeś" baletnicę...masz czego chciałeś. RE: Pożegnanie portalu. - ferdydurke - 26-02-2019 (26-02-2019, 18:39)RENIA napisał(a): Ferdydurke,wszystkie tematy wylatuja aletwoj nie.No jeden ale ten zostal celowo uszkodzony.Kup sobie gumowy młotek i wal się nim co półgodziny w łeb! Może pomoże na twoją durnote! Co się stało moim tematem "Polski w Polsce wszyscy nienawidzą"? (26-02-2019, 18:41)Słoninka napisał(a): A nie wolisz na 50+.pl?zielonka, to wy wytłumaczyliście świrowi jak wywalać tematy, a nie ja! To jest mniej więcej tak jakby obciążać Fritza Habera zbrodniami w Auschwitz - choć jeden to tutaj zrobił! RE: Pożegnanie portalu. - Leon 66 - 26-02-2019 Pytanie,- te tematy to juz nieodwracalnie w Nirvanie, czy mozna jeszcze cos zrobic ?. Ostatnim razem na zielonkowym pozegnaniu , temat powrocil, Kto to i jak zrobil, ? RE: Pożegnanie portalu. - helen*** - 26-02-2019 (26-02-2019, 18:44)ferdydurke napisał(a):(26-02-2019, 18:39)RENIA napisał(a): Ferdydurke,wszystkie tematy wylatuja aletwoj nie.No jeden ale ten zostal celowo uszkodzony.Kup sobie gumowy młotek i wal się nim co półgodziny w łeb! Może pomoże na twoją durnote! Masz dziadu ![]() RE: Pożegnanie portalu. - "RENIA" - 26-02-2019 Twoj temat tez zostal zamkniety,zebys poczul jak to jest. Temat Majami tez funkcjonuje.Nie miles sumienia? Ty korzystasz z kazdego zamieszania i juz robisz watek Byle bys byl na swieczniku.Baranie ten mlotek to ty sobie kup i wal sie w leb. RE: Pożegnanie portalu. - Słoninka - 26-02-2019 ferdydurke, nie opowiadaj bajek! Gdybyś wczoraj nie przywlókł tego trefnego linka z dzikiem to by nic nie bylo RE: Pożegnanie portalu. - helen*** - 26-02-2019 Masz dziadu swoj watek, napraw teraz dla zielonki. RE: Pożegnanie portalu. - Słoninka - 26-02-2019 Nie przeceniaj dziada A to mnie zmyliłaś....Helen. Mnie wychodziło, ze to...kto inny. RE: Pożegnanie portalu. - helen*** - 26-02-2019 Tutaj nie ma zadnego pozegnania , wiec temat byl niepotrzebny . Wywalilam go ![]() RE: Pożegnanie portalu. - Słoninka - 26-02-2019 To niech tu teraz siedzi i puszcza bąki. Ja po tym co zrobił i jak podle mnie oskarżył będę ignorować typa i traktować jak powietrze. RE: Pożegnanie portalu. - iberte - 26-02-2019 Ferdydurak, nie napisze zes durna cipa jest, bo to obraza uroczego miejsca jest. Nie napisze rowniez zes swir, bo to obraza chorych jest... Ty jestes .... pojeb ! RE: Pożegnanie portalu. - ferdydurke - 26-02-2019 Zobaczymy jak długo Diego999 pozwoli wam na zabawe RE: Pożegnanie portalu. - Diego9 - 26-02-2019 to samo sobie pomyslalam RE: Pożegnanie portalu. - Słoninka - 26-02-2019 (26-02-2019, 21:25)Diego9 napisał(a): to samo sobie pomyslalam Tak? A kto to napisał: "dzieki mojemu pomyslowi Diego999 zaprzestal swoich zartow, nie nalezy zaraz mi skakac do oczu i mnie atakowac, jestem bardzo madra osoba i therapeutka z zawodu, ja pokonalam wroga, wy biegalyscie jak owieczki i jeszcze mnie wyzywacie od kretynek, no no, fajnie, dlatego nie mam ochoty z takimi osobami jak wy pisac, z helen tak, herbi jest fajny, renie tez polublam, reszta jest nie do strawienia" |