![]() |
Pożegnanie baletnicy! - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +--- Wątek: Pożegnanie baletnicy! (/Watek-pozegnanie-baletnicy_2852) |
Pożegnanie baletnicy! - ferdydurke - 12-02-2019 Baletnica urządziła dzisiaj/wczoraj swój nieapetyczny pożegnalny bankiet na tym forum. Ja osobiście nie będę za balatenicą płakał - mam nadzieje, że dotrzyma słowa i więcej się tutaj nie pojawi. Do pełni szczęścia brak mi definitywnego pożegnania diego z tym forum. Jeśli to nastąpi to będe mógł zanucić RE: Pożegnanie baletnicy! - ferdydurke - 13-02-2019 Ten temat należy zamknąć, bo zaraza znowu przylazła, więc temat całkowicie chybiony ![]() RE: Pożegnanie baletnicy! - "RENIA" - 13-02-2019 Zaraza to dopiero jestes ty. Pelno cie wszydzie.Twoje watki --monologii,zasmiecaja cale forum. Zaloz sobie pamietnik.Bedziesz mial na starosc co czytac. RE: Pożegnanie baletnicy! - Słoninka - 13-02-2019 ![]() RE: Pożegnanie baletnicy! - "RENIA" - 13-02-2019 A ty slonina to co,kociol czy garnek.No pochwal sie ![]() RE: Pożegnanie baletnicy! - Słoninka - 13-02-2019 Jam...słonina ![]() A chwalenie się pozostawiam tym którzy mają czym się chwalić Therapheuthom, wybitnym studentom Uniwersytetu Śląskiego i artystom scen wiedeńskich. Czym ja, mało ambitna uczennica technikum energetyczneg...na Oporowe, mogę się pochwalić ![]() Ehhh...idę lepiej roznieść kaczki i baseny przed przerwą na papierosa, bo mnie wyrzucą na zbity pysk. RE: Pożegnanie baletnicy! - "RENIA" - 13-02-2019 Slonina,nie odrozniasz zwyklych informacji od mitomani. Ja podalam tylko namiastke z mojego zyciorysu.Niestety brak zdolnosci do fantazjowania chociaz wyobraznia jest duza. Fakt,ze pracowalam i mieszkalam w Wiedniu nie jest chwaleniem sie.Kazdy gdzies pracuje i gdzies mieszka. Poczytaj cos o mitomani a napewno nie bedziesz miala trudnosci w odnalezieniu pacjenta. Mitomania, nazywana również pseudologią bądź zespołem Delbrücka, to choroba psychiczna, objawiająca się patologicznymi skłonnościami do kłamstwa, wymyślaniem i opowiadaniem nieprawdziwych historii, w które chory mocno wierzy. Mitoman nie potrafi odróżnić prawdy od fikcji. RE: Pożegnanie baletnicy! - Majamka - 13-02-2019 (13-02-2019, 10:45)Słoninka napisał(a): Jam...słoninaPolecisz zaraz za mną ![]() Ja to moze przy gównach nie robie ,ale ile się tych gówien naczytam to hoho ![]() RE: Pożegnanie baletnicy! - "RENIA" - 13-02-2019 Majami,nie ma sie czego wstydzic,guano przynosi szczescie ![]() RE: Pożegnanie baletnicy! - Majamka - 13-02-2019 To sie nim wysmaruj. RE: Pożegnanie baletnicy! - "RENIA" - 13-02-2019 Majami,to rasowy pies sie w gownie tarza.Ja zwykly i skromny czlowiek. RE: Pożegnanie baletnicy! - ferdydurke - 14-02-2019 (13-02-2019, 20:54)RENIA napisał(a): Majami,to rasowy pies sie w gownie tarza.Ja zwykly i skromny czlowiek.A wiesz dlaczego się tarza? Robi to samo, co ty i diego! Chce ukryć swój prawdziwy zapach, on się maskuje! ![]() RE: Pożegnanie baletnicy! - Fellah - 14-02-2019 A ty tak zalatujesz z natury ferdy i ani mycie, ani zaden dezodorant nie pomoze! RE: Pożegnanie baletnicy! - Diego999 - 15-02-2019 ![]() ![]() ![]() |