![]() |
Pochwała dla wszystkich userów! - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +--- Wątek: Pochwała dla wszystkich userów! (/Watek-pochwala-dla-wszystkich-userow_2851) |
Pochwała dla wszystkich userów! - ferdydurke - 11-02-2019 Chciałbym w tym momencie wyrazić moje słowa uznania dla wszystkich userów tego forum. Od paru dni nie mamy tutaj żadnego moderatora, ale tematy toczą się w miarę kulturalny sposób. Są różnice zdań, są różnice poglądów, ale prawie nikt nie wykracza, po za granice netykiety! I niech tak pozostanie! Weiter so! ![]() RE: Pochwała dla wszystkich userów! - iberte - 11-02-2019 Zobaczymy, kiedy ci sie odmieni..... RE: Pochwała dla wszystkich userów! - Słoninka - 11-02-2019 Adaś...nie prowokuj! Licho nie spi ![]() RE: Pochwała dla wszystkich userów! - Majamka - 11-02-2019 A ja podziękuje i oby tak dalej. RE: Pochwała dla wszystkich userów! - helen*** - 11-02-2019 (11-02-2019, 20:45)ferdydurke napisał(a): Chciałbym w tym momencie wyrazić moje słowa uznania dla wszystkich userów tego forum. Renia napisala: ten temat jest laurką dla prawie wszystkich userów z wyjątkiem ciebie.-pisze ferdydurke. Gdzies tu jeszcze napisal,ze jest Polakiem.Jestes zwykly skurwysynek.Zwykla choragiewka.Cwaniczek i lawirant. Ide stad bo nie chce miec takich chamskich nalecialosci.Na facebooku jest fajnie. Ale tu ci bedzie dobrze.Bedziesz mial na uslugach same damy. Nagroda pocieszenia ![]() RE: Pochwała dla wszystkich userów! - iberte - 11-02-2019 (11-02-2019, 20:57)Słoninka napisał(a): Adaś...nie prowokuj! Jest 21.20 i juz jestesmy przy ZAIKSie... Poczekaj do polnocy.. RE: Pochwała dla wszystkich userów! - Majamka - 11-02-2019 Iberte , Pagart już był ![]() RE: Pochwała dla wszystkich userów! - herbiherb - 12-02-2019 (11-02-2019, 20:45)ferdydurke napisał(a): Chciałbym w tym momencie wyrazić moje słowa uznania dla wszystkich userów tego forum. Ferdydurke Ty to sie w tancu nie pier...... ![]() RE: Pochwała dla wszystkich userów! - ferdydurke - 12-02-2019 (12-02-2019, 00:02)herbiherb napisał(a):Do przekroczenia pewnej granicy zostałem zmuszony, kiedy obrażono mi mamusie.(11-02-2019, 20:45)ferdydurke napisał(a): Chciałbym w tym momencie wyrazić moje słowa uznania dla wszystkich userów tego forum. Sorry, ale są pewne granice, których się nie powinno przekraczać, zwłaszcza wtedy, kiedy ogłasza się siebie forumową wyrocznią moralności i dobrego wychowania. Można obrażać mnie, ale nie członków mojej rodziny! To jest tabu! I tak trzymałem się w ryzach, by nie wybuchnąć, bo gdybym miał ją pod ręką, to wylądowałyby na intensiv station. RE: Pochwała dla wszystkich userów! - iberte - 12-02-2019 Ten teamat nalezy zamknac. Zalozyciela rowniez... RE: Pochwała dla wszystkich userów! - Słoninka - 12-02-2019 i to co najmniej z 3 artykułów KK: art.190, art.216 w powiązaniu z art.212 RE: Pochwała dla wszystkich userów! - Unka - 12-02-2019 Jakby testosteronu za duzo . ![]() To obydwoje by poszli siedziec ..ciekawe |