Nasze-Niemcy.pl
Pochwała dla wszystkich userów! - Wersja do druku

+- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl)
+-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9)
+--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249)
+--- Wątek: Pochwała dla wszystkich userów! (/Watek-pochwala-dla-wszystkich-userow_2851)

Pochwała dla wszystkich userów! - ferdydurke - 11-02-2019

Chciałbym w tym momencie wyrazić moje słowa uznania dla wszystkich userów tego forum.

Od paru dni nie mamy tutaj żadnego moderatora, ale tematy toczą się w miarę kulturalny sposób.
Są różnice zdań, są różnice poglądów, ale prawie nikt nie wykracza, po za granice netykiety!

I niech tak pozostanie! Weiter so! Smile

RE: Pochwała dla wszystkich userów! - iberte - 11-02-2019

Zobaczymy, kiedy ci sie odmieni.....

RE: Pochwała dla wszystkich userów! - Słoninka - 11-02-2019

Adaś...nie prowokuj!

Licho nie spi Big Grin

RE: Pochwała dla wszystkich userów! - Majamka - 11-02-2019

A ja podziękuje i oby tak dalej.

RE: Pochwała dla wszystkich userów! - helen*** - 11-02-2019

(11-02-2019, 20:45)ferdydurke napisał(a): Chciałbym w tym momencie wyrazić moje słowa uznania dla wszystkich userów tego forum.

Od paru dni nie mamy tutaj żadnego moderatora, ale tematy toczą się w miarę kulturalny sposób.
Są różnice zdań, są różnice poglądów, ale prawie nikt nie wykracza, po za granice netykiety!

Renia napisala:
 ten temat jest laurką dla prawie wszystkich userów z wyjątkiem ciebie.-pisze ferdydurke.

Gdzies tu jeszcze napisal,ze jest Polakiem.Jestes zwykly skurwysynek.Zwykla choragiewka.Cwaniczek i lawirant.

Ide stad bo nie chce miec takich chamskich nalecialosci.Na facebooku jest fajnie.
Ale tu ci bedzie dobrze.Bedziesz mial na uslugach same damy.

Nagroda pocieszenia  Big Grin

RE: Pochwała dla wszystkich userów! - iberte - 11-02-2019

(11-02-2019, 20:57)Słoninka napisał(a): Adaś...nie prowokuj!

Licho nie spi Big Grin

Jest 21.20 i juz jestesmy przy ZAIKSie...
Poczekaj do polnocy..

RE: Pochwała dla wszystkich userów! - Majamka - 11-02-2019

Iberte , Pagart już był Big Grin

RE: Pochwała dla wszystkich userów! - herbiherb - 12-02-2019

(11-02-2019, 20:45)ferdydurke napisał(a): Chciałbym w tym momencie wyrazić moje słowa uznania dla wszystkich userów tego forum.

Ferdydurke Ty to sie w tancu nie pier...... Rolleyes

RE: Pochwała dla wszystkich userów! - ferdydurke - 12-02-2019

(12-02-2019, 00:02)herbiherb napisał(a):

Ferdydurke Ty to sie w tancu nie pier...... Rolleyes
Do przekroczenia pewnej granicy zostałem zmuszony, kiedy obrażono mi mamusie.
Sorry, ale są pewne granice, których się nie powinno przekraczać, zwłaszcza wtedy, kiedy ogłasza się siebie forumową wyrocznią moralności i dobrego wychowania. Można obrażać mnie, ale nie członków mojej rodziny!
To jest tabu! 
I tak trzymałem się w ryzach, by nie wybuchnąć, bo gdybym miał ją pod ręką, to wylądowałyby na intensiv station.

RE: Pochwała dla wszystkich userów! - iberte - 12-02-2019

Ten teamat nalezy zamknac.
Zalozyciela rowniez...

RE: Pochwała dla wszystkich userów! - Słoninka - 12-02-2019

i to co najmniej z 3 artykułów KK: art.190, art.216 w powiązaniu z art.212

RE: Pochwała dla wszystkich userów! - Unka - 12-02-2019

Jakby testosteronu za duzo . Big Grin

To obydwoje by poszli siedziec ..ciekawe