![]() |
Do administracji forum - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_5) +--- Dział: Administracja (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-administracja_1247) +--- Wątek: Do administracji forum (/Watek-do-administracji-forum_2847) |
Do administracji forum - Freddy - 06-02-2019 Witam, niniejszym rezygnuje z funkcji moderatora tego forum. Prosze takze o usuniecie mojego konta uzytkownika. Dziekuje Ps. Korzystajac z okazji chcialbym podziekowac wszystkim userom za wspolprace i zyczyc dalszych, ciekawych dyskusji na forum. Prosze o nie robienie z tego tematu watku dyskusyjnego. Dziekuje. RE: Do administracji forum - Majami - 06-02-2019 Skoro taka jest twoja decyzja to pozostaje mi tylko podziekować za świetna moderacyjna robote. Miewaj się Freddy RE: Do administracji forum - Lawenka - 06-02-2019 ![]() ![]() ![]() RE: Do administracji forum - Majami - 06-02-2019 Mi akurat szkoda że Freddy odchodzi. Potrafił fajnie i logicznie przelac mysli w postach. A ze nie mógł tak jak inni przeboleć odejścia primadonny Miecznika , to juz jego sprawa. Miecznik odkryl fejsa , poczekamy jak fb odkryje jego . Fejs jest bezlitosny dla takich zadufanych w sobie jednostek. Ja wole miec wolne poglądy i się nie hermetyzowac . Warto odswiezać swe poglady w grupie młodszych ludzi , to dobrze robi na psyche. RE: Do administracji forum - Ronja - 06-02-2019 Ja rowniez prosze o usuniecie mojego konta. RE: Do administracji forum - Traffka - 06-02-2019 A mojego niech nikt nawet nie wazy sie usunac, bo pogryze. RE: Do administracji forum - Miecznik - 06-02-2019 Proszę o usunięcie konta Miecznik. RE: Do administracji forum - "RENIA" - 06-02-2019 No co ty Miecznik,zostawiasz nas? Adresu pewnie tez nie zostawisz.Dobrze ,musze to zaakceptowac. To jest twoja decyzja ale powiedz przynajmiej DLACZEGO? RE: Do administracji forum - ychna - 06-02-2019 Proszę o usunięcie konta ychna, wraz ze wszystkimi postami. RE: Do administracji forum - Miecznik - 06-02-2019 Rozejrzyj się Reniu... Mam pisać "dlaczego"???! - Baw się dobrze. ![]() RE: Do administracji forum - ychna - 06-02-2019 (06-02-2019, 14:08)Freddy napisał(a): Witam, Spec. dla "RENIA" ! RE: Do administracji forum - Traffka - 06-02-2019 starym ludziom zwyczajnie odbija i stad to szalenstwo Dziekuje RE: Do administracji forum - Lawenka - 07-02-2019 ![]() ![]() ![]() RE: Do administracji forum - Majami - 07-02-2019 tak własciwie to ile kosztuje ten grajdołek NN ? Może sobie to kupie i nie będe musiała znosic fochów starszych państawa. RE: Do administracji forum - Lawenka - 07-02-2019 ![]() ![]() ![]() RE: Do administracji forum - Diego9 - 07-02-2019 Lavenka, a czy ty pisalas ze starszym panstwem? nie , starsze panstwo chcialo z innymi pisac i zawsze dostalo kopa i szlo z podwinietym ogonem na swoj themat, sami sobie sa winni, mysle ze gdy renia przestanie ciagle narzekac a reszta zacznie sie normalnie zachowywac to przyjda tez inni tu popisac (07-02-2019, 13:14)Lawenka napisał(a): Starsze państawo czeka, aż też złożysz wypowiedzenie. Nie widzisz, że zaczyna się "new wave"? majami jest straszna zakala tego forum, dobrze by bylo zeby sobie polazla a za nia ferdydurke leon i slonina RE: Do administracji forum - Lawenka - 07-02-2019 ![]() ![]() ![]() RE: Do administracji forum - Majamka - 07-02-2019 Leon ma niemiecka klawiature. RE: Do administracji forum - Lawenka - 07-02-2019 ![]() ![]() ![]() |