![]() |
Gdzie jest 997 ???!!! - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Newsy z kraju i ze świata (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-newsy-z-kraju-i-ze-swiata_1250) +--- Wątek: Gdzie jest 997 ???!!! (/Watek-gdzie-jest-997_2482) |
Gdzie jest 997 ???!!! - uzi80 - 12-10-2017 W zeszłym tygodniu ten kultowy program powrócił. ...i byłem happy....bo niezależnie od upodobań politycznych ten program miał swoja rzesze zwolenników...wysoka ogladalnosc. ...i miał efekty. Dzis mial byc drugi odcinek. ....I co ????... Program o uchodzcach!!!!.... KURSKI ....TY ....C.... ŚWIETOJEBLIWI PRECZ Z TV !! RE: Gdzie jest 997 ???!!! - Majami - 12-10-2017 Stał sie ofiara najlepszej zmiany ![]() Brawo kaczor...lac ten durny naród ![]() RE: Gdzie jest 997 ???!!! - uzi80 - 12-10-2017 Majami. ..nie wkurzaj mnie!!! ![]() ![]() Miało być dzisiaj!!!....cały dzien czekałem.... No chyba ze w tym pseudo-prawicowym raju nie ma przestepstw nie rozwiazanych! !!!. RE: Gdzie jest 997 ???!!! - egle - 13-10-2017 O, a to juz leci? Ja bylam pewna, ze od kolejnego tygodnia. Ale... co do zagadek kryminalnych... jakbys statystyki Eurostatu czytal, to bys wiedzial, ze Polska jest najbezpieczniejszym krajem Europy... czego ma wiec dotyczyc ten program, kto zabil Kota Nowakowej albo kto ukradl kielbase Jozkowki na grilla? Spokoj, cisza, nic sie nie dzieje, nie ma programa... a tak serio, to chyba nie pierwszy taki przypadek w wydaniu Kurskiego ![]() RE: Gdzie jest 997 ???!!! - uzi80 - 13-10-2017 Tak...@egle....w zeszłym tygodniu byl pierwszy odcinek :o kobiecie która była na festiwalu w kołobrzegu i o tirówce z okolic Bielska. Program jeszcze dziś był w ramówce!!....I nagle zdjety... Ja rozumie sytuacje nadzwyczajne dla personelu z tvp typu:papież jest chory, Jarek dostrzegł siwy włos, legia przegrała etc....no ale dzis mamy czwartek! !!...ziemia sie kreci,psy szczekaja. ...a Fajbusiewicza w TVP niy ma ![]() RE: Gdzie jest 997 ???!!! - Majami - 13-10-2017 (12-10-2017, 23:25)uzi80 napisał(a): Majami. ..nie wkurzaj mnie!!! To sobie jeszcze poczekasz ![]() Fajbusiewicz też czeka na szmal , jeszcze nie dostał....buhahahahhahhaha ![]() RE: Gdzie jest 997 ???!!! - egle - 13-10-2017 (13-10-2017, 00:18)uzi80 napisał(a): Tak...@egle....w zeszłym tygodniu byl pierwszy odcinek :o kobiecie która była na festiwalu w kołobrzegu i o tirówce z okolic Bielska. widzisz, jakbyś częściej Pudelka czytał, to byś wiedział, że program już nie wróci, ponieważ ... spotkał się z ostrą krytyką Radia Maryja ![]() prowadzący okazał się być towarzyszem, wspieranym przez samego Kiszczaka, dlatego wiecie, rozumiecie ![]() ![]() swoją droga, rzeczywiście szkoda... na niemiecki 997 się przeżuć, tam też często o Polakach mówią ![]() RE: Gdzie jest 997 ???!!! - Majami - 13-10-2017 Nie żeby Kwaczyński znał Kiszczaka ![]() http://natemat.pl/216033,politycy-pis-beda-wsciekli-walesa-publikuje-nieznane-zdjecie-kaczynskiego-z-kiszczakiem RE: Gdzie jest 997 ???!!! - egle - 13-10-2017 to się Majami nie liczy, nie zostało przez Wielebnego potwierdzone ![]() należy włożyć, między fakenews ![]() ![]() RE: Gdzie jest 997 ???!!! - uzi80 - 18-10-2017 Ponoć ...w przyszłym tygodniu program wraca. .. Pudelka i Pomponik zaczna czytać ![]() No i licze ze Kurski zapłaci Fajbusiewiczowi. ..bo jak nie. ...to w 997 wyląduje ![]() RE: Gdzie jest 997 ???!!! - egle - 18-10-2017 Moze Madzia bedzie prowadzic, ona teraz taka Wunderwaffe Kurskiego jest, a jak sukienki na aukcjach wyprzedaje, to moze mniej sobie liczy? Fajbusiewicz to w koncu chodzaca legenda ![]() RE: Gdzie jest 997 ???!!! - uzi80 - 19-10-2017 (18-10-2017, 22:45)egle napisał(a): Moze Madzia bedzie prowadzic, ona teraz taka Wunderwaffe Kurskiego jest, a jak sukienki na aukcjach wyprzedaje, to moze mniej sobie liczy? Fajbusiewicz to w koncu chodzaca legenda Masz na myśli Ogórkową? ??....mi tam sie ona podoba ![]() ![]() ![]() Fajbusiewicz to legenda...i to ikona tego programu. RE: Gdzie jest 997 ???!!! - egle - 20-10-2017 W Studio Polska wyrzucili samego autora programu, co za problem, by sie ikony pozbyc, zwlaszcza obrzuconej blotem przez rydzykowe media? .czekam jednak z napieciem czy se te 997 obejrzysz ![]() RE: Gdzie jest 997 ???!!! - uzi80 - 02-11-2017 No chyba se nie obejrze ;w dzisiejszej ramówce jest jakiś serial o wieloznacznie brzmiącym tytule "Grupa Specjalna Kryzys" ![]() I teraz nie wiem ....czy to o Antonim i jego specgrupie od zamachu. ..czy może o ojcu Tadueszu ---poradnik ekonomiczny ![]() |