Nasze-Niemcy.pl
tysiąc wpisów! - Wersja do druku

+- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl)
+-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9)
+--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249)
+---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274)
+---- Wątek: tysiąc wpisów! (/Watek-tysiac-wpisow_2474)

tysiąc wpisów! - ferdydurke - 12-10-2017

Gratuluję Iberte tysięcznego wpisu i cieszę się że zrobił to w dyskusji ze mną![Obrazek: smile.gif]
Myślę, że następną Jubilatką będzie Majami.[Obrazek: smile.gif]

RE: tysiąc wpisów! - Renia - 12-10-2017

Pierwsze tysiac!Gratuluje.1001 mozesz zrobic na moim nowym watku-TO I OVO.Zapraszam.

RE: tysiąc wpisów! - iberte - 12-10-2017

Dziekuje bardzo.
Ferdydurke,
wszystkie rozmowy z Toba prowadzilem z prawdziwa przyjemnoscia.
Renia,
dziekuje za zaproszenie .

RE: tysiąc wpisów! - ferdydurke - 13-10-2017

Cholera! Iberte! Tobie też usunięto parę wpisów, więc jeszcze raz będę mógł pogratulować ci tysięcznego wpisu! ;=))))

RE: tysiąc wpisów! - Majami - 13-10-2017

(12-10-2017, 00:51)ferdydurke napisał(a): Gratuluję Iberte tysięcznego wpisu i cieszę się że zrobił to w dyskusji ze mną![Obrazek: smile.gif]

Mam nadzieje że dojde w temacie z tobą Big Grin

RE: tysiąc wpisów! - Renia - 13-10-2017

Nie dziwi was,ze jubilata tu nie ma?Na moim watku tez nie chociaz byl serdecznie zaproszony.
Jego wpisy jak pisze Ferdydurke,zostaly usuniete.Jak nic siedzi na banicji.Za co? Co nabroil?

RE: tysiąc wpisów! - Majami - 13-10-2017

Jest , jest.

RE: tysiąc wpisów! - iberte - 13-10-2017

(13-10-2017, 02:10)ferdydurke napisał(a): Cholera! Iberte! Tobie też usunięto parę wpisów, więc jeszcze raz będę mógł pogratulować ci tysięcznego wpisu! ;=))))

A no czasami nie pasuje do koncepcji.
Juz drugi raz nie gratuluj..
Zmykam na urlop.
Majami juz teraz gratuluje, bo pewnie na impreze nie zdaze.

RE: tysiąc wpisów! - gęsiarka - 13-10-2017

(13-10-2017, 11:30)Majami napisał(a):
(12-10-2017, 00:51)ferdydurke napisał(a): Gratuluję Iberte tysięcznego wpisu i cieszę się że zrobił to w dyskusji ze mną![Obrazek: smile.gif]

Jak Macie dochodzić razem ,to najlepiej na To i OVO Wink
Tylko bez żadnych wspomagaczy proszę?D

RE: tysiąc wpisów! - egle - 14-10-2017

(13-10-2017, 20:01)gęsiarka napisał(a):
(13-10-2017, 11:30)Majami napisał(a):

Jak Macie dochodzić razem ,to najlepiej na To i OVO Wink
Tylko bez żadnych wspomagaczy proszę?D
ooo a Ty też tu doszłaś, tak sama?? na ovym temacie Cię nie było, podejrzewam, więc, że tez wspomagaczy Big Grin

miło Cię widzieć, mam nadzieję, że i Tobie Ferdydurke niebawem pogratuluję 1000 wpisów i że czasem się do tego przyczynię Big Grin 

RE: tysiąc wpisów! - uzi80 - 14-10-2017

Egle. ..to może sie przyczynisz żebym i ja doszedł Big Grin....Jestem juz blisko. ...ale tego dodatkowego bodzca potrzeba Smile .

Uzi, przecież Ty jesteś ekspertem w tej kwestii, ale to miło, że mimo iż nie potrzebujesz mojej pomocy, tak miło łechtasz moje ego Smile

jeśli ambicja Ci siada, to mam pięć minut, możemy załatwić to od wpisu... znaczy ręki Smile

No fajne ...masz o mnie zdanie Sad Big Grin .
W pieć minut. ...to ja błedy ortograficzne i stylistyczne poprawiam...Smile....dej mi wincyj czasu Smile.

(14-10-2017, 22:52)uzi80 napisał(a): No fajne ...masz o mnie zdanie Sad Big Grin .
W pieć minut. ...to ja błedy ortograficzne i stylistyczne poprawiam...Smile....dej mi wincyj czasu Smile.

no najlepsze, jakie o tej porze przyszło mi do głowy Big Grin

błędy? cholera, ale chyba nie moje Tongue

dobra, ale zegar szybko tyka, zostało Ci trzy... ale i wpisów nieco mniej Big Grin

jesteś na dobrej drodze Smile

Aaa.. .no to co Ty w sobotni wieczór robisz o tej porze? Smile
Dzieki za dobre zyczenia. ...ale to Twoje stwierdzenie "jesteś na dobrej na drodze "....no to taki wypisz-wymaluj. ..nagłówek z pisma dla Jehowych "Strażnica" Big Grin .

(14-10-2017, 23:06)uzi80 napisał(a): Aaa.. .no to co Ty w sobotni wieczór robisz o tej porze?  Smile
Dzieki za dobre zyczenia. ...ale to Twoje stwierdzenie "jesteś na dobrej na drodze "....no to taki wypisz-wymaluj. ..nagłówek z pisma dla Jehowych "Strażnica" Big Grin .

jeszcze miałam pracę do wykonania, a że praca na kompie.. to wiesz, czasem, a może nawet czasem częściej zyrkom, co tu się dzieje Smile

Uzi, co Ty czytasz!! hahaha, pewnie jakaś ładna Jechowianka do drzwi zaklupała, inaczej byś nawet nie otworzył Big Grin

no dobrze, to ja się ładnie pożegnam, a Ty dochodź w spokoju (a teraz wypisz wymaluj, jak z Gościa Niedzielnego Big Grin)

kolorowych Uzi!

RE: tysiąc wpisów! - uzi80 - 18-10-2017

(14-10-2017, 23:10)egle napisał(a):
(14-10-2017, 23:06)uzi80 napisał(a): Aaa.. .no to co Ty w sobotni wieczór robisz o tej porze?  Smile

jeszcze miałam pracę do wykonania, a że praca na kompie.. to wiesz, czasem, a może nawet czasem częściej zyrkom, co tu się dzieje Smile

Uzi, co Ty czytasz!! hahaha, pewnie jakaś ładna Jechowianka do drzwi zaklupała, inaczej byś nawet nie otworzył Big Grin

no dobrze, to ja się ładnie pożegnam, a Ty dochodź w spokoju (a teraz wypisz wymaluj, jak z Gościa Niedzielnego Big Grin)

kolorowych Uzi!

Z Gościem ...to dochodzić Napewno nie bede; co innego "zbłąkana-porzucona -zapłakana w sobotnia noc spotkana " Big Grin
Ja tego nie czytam....no ok...raz ilustracje przeglądałem. ...ale za mało golizny było....to odrzuciłem Big Grin .
Ale tytuł pamietam. Big Grin....tak samo jak "Nasz Dziennik "...który nigdy moim nie był Big Grin .