![]() |
Mężczyźni podobają ci się z brodą czy bez? - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: Mężczyźni podobają ci się z brodą czy bez? (/Watek-mezczyzni-podobaja-ci-sie-z-broda-czy-bez_2326) Strony:
1
2
|
Mężczyźni podobają ci się z brodą czy bez? - planbele38 - 02-06-2017 Raczej bez, no chyba, że komuś wyjątkowo pasuje, aczkolwiek czego bezwzględnie nie cierpię to tak zwany kilkudniowy zarost. Jestem pod tym względem dosyć zero-jedynkowa, albo dłuższy zarost albo w ogóle, taki kilkudniowy według mnie wygląda obleśnie. RE: Mężczyźni podobają ci się z brodą czy bez? - Majami - 02-06-2017 Definitywnie bez brody , która moim zdaniem tez dodaje lat. RE: Mężczyźni podobają ci się z brodą czy bez? - iberte - 02-06-2017 Z broda czy bez....mezczyznie mnie sie nie podobaja ![]() RE: Mężczyźni podobają ci się z brodą czy bez? - Diego10 - 02-06-2017 (02-06-2017, 10:08)planbele38 napisał(a): Raczej bez, no chyba, że komuś wyjątkowo pasuje, aczkolwiek czego bezwzględnie nie cierpię to tak zwany kilkudniowy zarost. Jestem pod tym względem dosyć zero-jedynkowa, albo dłuższy zarost albo w ogóle, taki kilkudniowy według mnie wygląda obleśnie. boze, czy ty to po pijanemu pisalas RE: Mężczyźni podobają ci się z brodą czy bez? - ychna - 02-06-2017 Nie mowi sie "po pi", tylko pod wplywem ![]() RE: Mężczyźni podobają ci się z brodą czy bez? - Diego10 - 02-06-2017 pod wplywem jest to tylko tak troszeczke ale po pijanemu to w sztock zapijaczony RE: Mężczyźni podobają ci się z brodą czy bez? - iberte - 02-06-2017 Skonczcie te popijawe,bo tu o mezczyznach jest.... RE: Mężczyźni podobają ci się z brodą czy bez? - ychna - 02-06-2017 Diego, masz alkomata? ![]() RE: Mężczyźni podobają ci się z brodą czy bez? - Diego10 - 02-06-2017 a mam mam bede zaraz tu wszystkich kontrolowac, polece po wsiech RE: Mężczyźni podobają ci się z brodą czy bez? - iberte - 02-06-2017 (02-06-2017, 23:27)Diego10 napisał(a): a mam mam bede zaraz tu wszystkich kontrolowac, polece po wsiech ...ze tez Ci sie chce po tych wsiach latac ![]() RE: Mężczyźni podobają ci się z brodą czy bez? - Diego10 - 03-06-2017 latam po wsiach bo lubie ,latam z flaszeczka a potem siedze na forach i glupoty wypisuje zaczepiam i obrazam kogo popadnie , no juz taka jestem ,nie umiem inaczej, to wina tej flaszki RE: Mężczyźni podobają ci się z brodą czy bez? - Anita - 03-06-2017 Dawaj Diego ta flaszkę łatwiej będzie gadać o mężczyznach i ich zaroście tu i tam ![]() A przy okazji poruszymy temat wygładzania zmarszczek ![]() Co do zarostu kilkodniowego...jedni wyglądają seksownie inni jak żule... ![]() RE: Mężczyźni podobają ci się z brodą czy bez? - Diego10 - 03-06-2017 dobra, stawiam tu flaszeczke, nie wiem jeszcze czego , moze winko , moze wodzia, facet musi byc zadbany i pachnacy, elokwentny , nie musi wygladac jak Marlon Brandon ale miec to tak zwane cos, co to jest nie wiem, wiem tylko ze jako nastolatka zakochalam sie w chlopaku , na ktorego zadna dziewczyna by nie zwrocila uwagi a ja owszem zwrocilam uwage na jego blekitne oczy, milosc trwala tydzien moze dwa, ale do dzis pamietam te piekne oczy, zmarszczki wygladzam i wygladzam kremami , gimnastyka twarzy tez jest niezla tylko trzeba systematycznie to robic a od mojej rodziny dostalam cos takiego dziwnego , ze swiatelkiem i tym tez wygladzam RE: Mężczyźni podobają ci się z brodą czy bez? - ychna - 03-06-2017 Najlypszy krym na zmyrszczky to fotoszyp ![]() RE: Mężczyźni podobają ci się z brodą czy bez? - Diego10 - 03-06-2017 ale musisz sie zawsze z tym liczyc ze cie ktos w realu zobaczy i wtedy wyjdzie szydlo z worka, RE: Mężczyźni podobają ci się z brodą czy bez? - ychna - 03-06-2017 Dlatego omijam Real i robie zakupy w Biedronce ! ![]() RE: Mężczyźni podobają ci się z brodą czy bez? - Diego10 - 03-06-2017 a ja i tu i tu kupuje RE: Mężczyźni podobają ci się z brodą czy bez? - ychna - 03-06-2017 Typowe baby, spaprza kazdy temat, wszystko i zawsze konczy sie na shoppingu ! ![]() RE: Mężczyźni podobają ci się z brodą czy bez? - Diego10 - 03-06-2017 tak,uwielbiam shopping RE: Mężczyźni podobają ci się z brodą czy bez? - helen*** - 03-06-2017 (02-06-2017, 10:08)planbele38 napisał(a): Raczej bez, no chyba, że komuś wyjątkowo pasuje, aczkolwiek czego bezwzględnie nie cierpię to tak zwany kilkudniowy zarost. Jestem pod tym względem dosyć zero-jedynkowa, albo dłuższy zarost albo w ogóle, taki kilkudniowy według mnie wygląda obleśnie. Jeszcze nie mialam brodatych ,ani wasatych, facet ktory ma ladny zarost, to w kilkudniowym wyglada sexy, a jezeli ma taki jak mysz na psiucie ![]() ![]() Wyglada na kilkudniowy zarost, zle nie wyglada , oczy ma czarujace.. ![]() |