![]() |
Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć? - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_5) +--- Dział: Administracja (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-administracja_1247) +--- Wątek: Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć? (/Watek-poszukujemy-moderatorow-i-redaktorow-na-nasze_2270) Strony:
1
2
|
Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć? - Subarru - 11-05-2017 Witam .Jestem chętny ![]() ![]() RE: Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć? - Majami - 11-05-2017 Zaangażowanie tego osobnika jako moderatora spowoduje pustki takie same jak na My Polacy. Nie jest to osoba obiektywna , wybitnie anty nastawiona do Polaków na emigracji. Dzięki tej osobie portal My Polacy pozbył się juz wsystkich normalnie piszacych userów i ostro pikuje w dół. RE: Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć? - Grizzly - 11-05-2017 ...do0kladnie antysPOleczny osobnik banujacy za inne poglady, niz jego wlasne . RE: Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć? - Anita - 11-05-2017 Dziękujemy za udzielenie informacji i postarajcie się nikogo nie obrażać swoimi wpisami po innych tematach. Porządek musi być. RE: Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć? - fabek - 11-05-2017 Witam. Po pierwsze taki temat już istniej, nie ma potrzeby zakładania kolejnych. Opinia na sam początek nie jest najlepsza. Jeśli się wykażesz i udowodnisz, że jest inaczej oczywiście otrzymasz rangę. Powiedzmy, że teraz taki okres próbny. Pozdrawiam. RE: Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć? - Subarru - 12-05-2017 Oj tam oj tam ![]() ![]() ![]() ![]() Na zakończenie pragnę dodać, że ostatnio zauważone "ożywienie" jest niczym innym jak wędrówką banitów nie umiejących się dostosować do standardów panujących na POdobnym POrtalu. Wierzę w to, że tutaj też nie będą mieli do POwiedzenia nic więcej POza tym na co zezwala regulamin. POzdrawiam RE: Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć? - Majami - 12-05-2017 To tam są jeszcze jakies standardy ? Klną na czacie niemcy jak szewce. Nikt z tad nie wyleci , bo potrafimy sie zachować. A ty już nie musisz za nami biegać. Jestesmy tu gdzie chcemy i gdzie panuje wolnosc wypowiedzi. Dodatkowo jaka róznorodnosc tematów. Brawo Fabek i reszta. Podoba mi sie i pisze. Jutro reklamuje dalej. RE: Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć? - Subarru - 12-05-2017 .........Klną na czacie niemcy jak szewce. Nikt z tad nie wyleci , bo potrafimy sie zachować..........Już tam nie klniesz ![]() ![]() ![]() RE: Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć? - Majami - 12-05-2017 W czasie kiedy inni potrafili okazać wstrzemiężliwość , ty jednak nie potrafisz i to jest moje swiadectwo. Tyle . RE: Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć? - Krewetka - 12-05-2017 Bubuuuu! Ja nie chcę na moderatora pana, który notorycznie obraża mnie z powodu mojego wieku - twierdzi, że osoba 50-letnia nie ma prawa zawierać znajomości, mało tego! Jeździć na rowerze nie powinna, bo za... stara. Ten pan nadużywa swoich kompetencji, wyciągając na forum zdjęcia użytkowników i obśmiewając je. Lubi także kpić z wpisów wszelakich, cynicznie je obkomentowując. Niedobry Pan. ![]() Jeśli ja piszę o sporcie, który uprawiam - wyśmiewa mnie, że pusta, jeśli piszę o moim wnusiu - wyśmiewa fakt, że jestem babcią. Jeśli piszę o sztuce - kpi, że podstarzałą pseudo-artystką jestem. Etc. Nie wiem co ten pan sobą wartościowego reprezentuje, że tak ironizuje, zaczepia i wywyższa się...... P. S. Spodziewam się, że bez kolejnych jego ataków nie obejdzie się, nad czym ubolewam. ![]() RE: Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć? - Subarru - 12-05-2017 Idę teraz tradycyjnie na pstrągi ![]() ![]() ![]() RE: Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć? - Anita - 12-05-2017 Proszę o zakończenie słownych przytyków. Jeśli nie zaprzestaniecie posypia się upomnienia. RE: Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć? - ychna - 12-05-2017 Wskaz Panstwu linka na Banicje, tam mozna sobie slodzic do woli .. ![]() RE: Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć? - Krewetka - 12-05-2017 Słuchajcie, to manipulant i pożegacz. Teraz piszę jeszcze bardziej serio niż poprzednio. Nie musicie mi wierzyć, nie znacie mnie. Jednak jeśli się mnie oczernia, to reaguję. Nigdy nie miałam nie-przyjemnosci wypowiadania się nt. bytu tego pana. Za to on pozwalał sobie stale na niewybredne sugestie. Zgłasza się tu na moderatora osoba, o której mam prawo wypowiedzieć tu opinię. Decyzja i tak nie należy do mnie. Powtarzam, mam jednak prawo wyrazić opinię. Do Waszego rozważenia. Czas pokaże. RE: Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć? - Subarru - 12-05-2017 Witam. Mam pytanie jak wstawić zdjęcia jako załączniki do POstów ? chciałem POkazać złowione rybki oraz POkazać coś na temat słowa "nigdy"zawartego w czyjejś wyPOwiedzi ![]() ![]() RE: Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć? - ychna - 12-05-2017 Hallo Subarru, mamy odpowiedni dzial do zadawania takich pytan, tam najszybciej mozna uzyskac odpowiedz, a, tu mala podpowiedz: http://nasze-niemcy.pl/Watek-jak-dodac-zdjecie-do-wiadomosci_2022?pid=12269#pid12269 RE: Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć? - Anita - 12-05-2017 (12-05-2017, 13:47)Krewetka napisał(a): Słuchajcie, to manipulant i pożegacz. Teraz piszę jeszcze bardziej serio niż poprzednio. Nie musicie mi wierzyć, nie znacie mnie. Jednak jeśli się mnie oczernia, to reaguję. Masz prawo,ale opinie wystawia się tylko raz. Podtrzymując ten temat to już nie nazywa się wystawieniem opinii,a uciążliwym pokazaniem,ze ktoś jest bardzo zły i trzeba go tak samo traktować. Administrator wyraził swoje zdanie,ale jak widzę do żadnego z Was to nie dotarło i drążycie nowy kanał. Dla przypomnienia wstawiam wypowiedz Fabka by zakończył się ten spor. cyt Witam. Po pierwsze taki temat już istniej, nie ma potrzeby zakładania kolejnych. Opinia na sam początek nie jest najlepsza. Jeśli się wykażesz i udowodnisz, że jest inaczej oczywiście otrzymasz rangę. Powiedzmy, że teraz taki okres próbny. Zycze miłego dnia i bez konfliktów. RE: Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć? - fabek - 12-05-2017 Witam. Zrobił się nieco bałagan na forum. Już powinny pojawić się ostrzeżenia, ale jesteście nowi więc na razie wyjaśnię. Nie tolerujemy u nas obrażania/najeżdżania na innych użytkowników, do tego nie przenosimy brudów z innych for. Tutaj atmosfera ma być miła i przyjemna. Jeśli ktoś się nie stosuje zostaje nagrodzony "ostrzeżeniem". Po kilku tego typu nagrodach musimy się pożegnać. Nie musicie a nawet nie powinniście każdy każdego przedstawiać po swojemu. Jeśli ktoś nie będzie pasował do naszego otoczenia to prędzej czy później będzie nas musiał opuścić. Nie wchodźmy sobie w drogę i bądźmy cierpliwi. Jeśli ktoś nas będzie zaczepiał nie dajmy się sprowokować, ponieważ również możemy otrzymać "nagrodę". Czas pokaże kto zasłuży na pochwałę a kto na pożegnanie. Pozdrawiam i proszę o zachowanie porządku na forum. RE: Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć? - Diego10 - 12-05-2017 moge tylko slowa fabka potwierdzic tak mnie zblkowal ze nawet przez wifi sasiadow nie moglam wejsc i uspokoilam sie oj uspokoilam ale porozrabialabym oj porozrabiala,ale sie boje RE: Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć? - Janusz Ol - 12-05-2017 wiem jestem nowy i nie powinienem reagowac ale Ci ktorzy ostatnio tutaj dolaczyli wiedza ze user Subarru mnie personalnie przedrzeznia poniewaz to ja na portalu Mp calowalem dlonie dam na powitanie i przy pozegnaniu tak wiec prosze wziac pod rozwage zachowanie tego usera ktory jest mistrzem manipulacji i prowokacji klaniam sie wszystkim bo tak mam w zwyczaju a to co pisala o nim Krewetka to prawda a chwalenie sie publicznie bogatym archiwum hmmmmm daje do myslenia a chwalenie sie publicznie bogatym archiwum hmmmmm daje do myslenia |