Nasze-Niemcy.pl
Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Wersja do druku

+- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl)
+-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9)
+--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249)
+---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274)
+---- Wątek: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? (/Watek-czy-lepiej-byc-ladnym-i-madrym-czy-brzydkim_2805)

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Słoninka - 23-01-2019

Ferdydurkę,  watek jest jaki jest. Można w istocie o wszystkim. Ale bigos jest juz nudny, stad moja prośba.
Jeśli będziesz musiał 100-tny raz o nim napisać,  to...napiszesz. Nie wyzwę Cię z tego powodu od....najgorszych, wszak obca jest mi mowa nienawiści.

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - ferdydurke - 23-01-2019

(23-01-2019, 20:16)iberte napisał(a): Tak to sie zaczynalo..
Wpierw wpisy w ksziazeczce, pozniej talony na malucha..
Jak myślisz iberte, czy dla moich kompanów kolonijnych byłby to przyjemny i apetyczny widok, gdybym przy każdym śniadaniu wymiotował?
Ja i moja najbliższa rodzina nigdy talonu na żaden pojazd w PL nie otrzymaliśmy.
Talon otrzymał mój teść, ale to była rodzina jako dodatek do małżonki - ja z tego korzyści nie miałem.

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - iberte - 23-01-2019

(23-01-2019, 20:22)ferdydurke napisał(a):
(23-01-2019, 20:16)iberte napisał(a): Tak to sie zaczynalo..
Wpierw wpisy w ksziazeczce, pozniej talony na malucha..
Jak myślisz iberte, czy dla moich kompanów kolonijnych byłby to przyjemny i apetyczny widok, gdybym przy każdym śniadaniu wymiotował?
Ja i moja rodzina nigdy talonu na żaden pojazd w PL nie otrzymaliśmy.

Jak myslisz ferdydurke, czy dla moich kompanow forumowych to przyjemnosc od rana do wieczora czytac o bigosie?

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - ferdydurke - 23-01-2019

(23-01-2019, 20:27)iberte napisał(a): Jak myslisz ferdydurke, czy dla moich kompanow forumowych to przyjemnosc od rana do wieczora czytac o bigosie?
Czy ja wam bronie pisać na inne tematy? Piszcie! Jak będą ciekawe, to chętnie poczytam.
Jak narazie od ponad 20 stron jest zabieganie o twoje względy, może założycie temat "Podrywamy iberte" lub "Flirtujemy z iberte" Big Grin 
Nie myśl, że przemawia przeze mnie zazdrość, ale to z koleji mnie nudzi, ale nie marudze!

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Słoninka - 23-01-2019

He he he...Jerzy oszalał

(23-01-2019, 20:35)Słoninka napisał(a): He he he...Jerzy oszalał
Tak myślisz? Toż te wasze zaloty są czasami wręcz żenujące! Ale co mi tam niech będzie, że oszalałem. Big Grin  

Jerzy, a mogę zacząć do Ciebie się.... "podwalać"? Tongue
Ciekawe czy to nie będzie  żenujące... Huh

(23-01-2019, 20:45)Słoninka napisał(a): Jerzy, a mogę zacząć do Ciebie się.... "podwalać"? Tongue
Ciekawe czy to nie będzie  żenujące... Huh
Zielonka, daj sobie spokój! Napisz coś sensownego, bo temat zaczyna umierać, a bigos im więcej razy podgrzewany tym lepszy Tongue

Co Wy na to?

[Obrazek: screenjyj.png]

No to prawda, ze sie nudno zrobilo, Ferdydurke
Nie wierze, ze nie zazdroscisz, bo ja sam sobie zazdroszcze.
Chyba lepiej odczekac, az wyplynie ciekawy temat.
Robta co chceta.

ps/ tu nikt ani nic nie umiera, nie zaklinaj rzeczywistości...mistrzu bigosu

(23-01-2019, 20:58)Słoninka napisał(a): ps/ tu nikt ani nic nie umiera, nie zaklinaj rzeczywistości...mistrzu bigosu

Umiera, umiera! Już na początku nowego roku był trupem.
03.01.19 pojawiły się tylko dwa wpisy - twoje.
Wszyscy już byli znudzeni.
No ale reanimowaliśmy trupa i nawet Freddy pochwalił. Tongue

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Unka - 23-01-2019

20 stron zabiegania o wzgledy Iberte , a on tylko znudzony . Big Grin
Ja dalej nie wiem co to szantopierz .

Unka, temat umierał na 47 stronie, obecnie jesteśmy na 92, czyli 25 strony były interesujące, szczególnie ten karaibski bigos. Big Grin

(23-01-2019, 21:53)Unka napisał(a): 20 stron zabiegania o wzgledy Iberte , a on tylko znudzony . Big Grin
Ja dalej nie wiem co to szantopierz .

Znudzony jestem przepychankami.
Kazdy z nas ma jakis powod, aby tu byc.
Nie sadze, aby powodem bylo nawiazywanie prywatnych znajomosci.
Bynajmniej ja ich nie mam, a tak jestem „ molestowany“.
Mnie udaje sie kilka godzin ukrasc nudzie.
Fakt, to nie jest forum gospodarcze, polityczne czy historyczne.
Takie tam duperelki, banalne bez znaczenia.
Niektorzy traktuja je mniej inni bardziej powaznie.
Ale w koncu to ma byc jedynie zabaws.
Do niedawna mnie te przepychanki wnerwialy.... ale teraz juz nudza.

Szantopierz to ten co ma siersc, grzbiet i kilka pchel.
Kiedys tak te stwory nazwalem i sie za mna wlecze..

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Jamaica - 23-01-2019

No to moze jakis nowy temat - w tym temacie? Zeby bylo na temat.

Big Grin

(23-01-2019, 22:11)Jamaica napisał(a): No to moze jakis nowy temat - w tym temacie? Zeby bylo na temat.

Big Grin

Jamaicka wrzuc cos zanim sie zacznie..

Gotujemy kapuśniak? Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

Sorry, ale nie potrafiłem się powstrzymać! Wink

(23-01-2019, 22:04)ferdydurke napisał(a): Unka, temat umierał na 47 stronie, obecnie jesteśmy na 92, czyli 25 strony były interesujące, szczególnie ten karaibski bigos. Big Grin

W tym ponad 30 twoich wpisow o plukaniu, suszeniu grzybow atomowych, pieczeniu bigosu, pokazu nozy, zakupow, rowerow i Gesslerowej.
Ze tez chce ci sie „ trupa“ piescic.

(23-01-2019, 22:33)iberte napisał(a): Ze tez chce ci sie „ trupa“ piescic.
 Odpowiem twoim językiem - Może nekrofilia mnie jara?  Tongue