![]() |
Na banicji. - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: Na banicji. (/Watek-na-banicji_700) |
RE: Na banicji. - Diego13 - 27-08-2014 (27-08-2014, 21:54)Anita napisał(a): ......ale kam ubaw jak Was czytam:-) ja tez bo chyba ychna to dzbankowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Na banicji. - ychna - 27-08-2014 Wröbelki doniosly? Ano Dzbankowa ![]() RE: Na banicji. - Diego13 - 27-08-2014 witam witam pania dzbankowa opowiadaj co ty tam wyczynialas ze sie ciebie wszyscy bali RE: Na banicji. - Anita - 27-08-2014 Kumplowala sie z inna gadzina empowska:-):-):-):-):-):-) Ide z psem bo ryj mi sie haha.... RE: Na banicji. - ychna - 27-08-2014 Mnie bal sie ktos? Ktos kto byl fair do innych, nie mial zadnych powodöw do strachu .. ![]() A, ze niektöre panienki wlazily pod stöl kiedy ja przychodzilam to wiem bo same o tym pisaly.. RE: Na banicji. - Anita - 27-08-2014 (27-08-2014, 22:12)Diego13 napisał(a): witam witam pania dzbankowa opowiadaj co ty tam wyczynialas ze sie ciebie wszyscy bali BYLA SOBA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (27-08-2014, 22:18)ychna napisał(a): Mnie bal sie ktos?To ja mykam ze strachu z piesem. Jak wroce mysle,ze jeszcze ktos tu bedzie,bo Marysia ma jutro wolny dzionek od pracy,a co za tym idzie moze po wapirzyc ![]() RE: Na banicji. - ychna - 27-08-2014 Dzbankowa zawsze byla, jest i bedzie soba. Zawsze po stronie slusznej sprawy, nawet sama i przeciwko grupie miernotek. RE: Na banicji. - Diego13 - 27-08-2014 tak trzymaj dzbaneczkowa - moge sie tak do ciebie zwracac? RE: Na banicji. - ychna - 27-08-2014 Diego, czuje, ze sie podlizujesz ale niech Ci bedzie ![]() ![]() ![]() RE: Na banicji. - Diego13 - 27-08-2014 nie mam takiej potrzeby poniewaz cie nie znam jestem z reguly osoba niezalezna i samodzielnie myslaca jak mi sie cos nie podoba to pisze to prosto z mostu a podlizywanie no coz nigdy nie bylam podlizuchem raczej kompanem do wyglupow a jak mi ktos podpadl np. pogodniaczek to go gonie osobiscie i nieutrudzenie RE: Na banicji. - ychna - 27-08-2014 ![]() ![]() RE: Na banicji. - Diego13 - 27-08-2014 ale chyba nie jako dzbankowa i co klocilysmy sie? RE: Na banicji. - ychna - 27-08-2014 Kumplowala sie z inna gadzina empowska! Wiem o kim möwisz, widzisz, gdybym sluchala plotek jak to inni robili nigdy bysmy sie nie poznaly. Jakos tak mam, ze wole polegac na swojej intuicji niz na cudzych plotkach i dziwnych informacjach ! Ten ich guru, co z nim? czarny chleb, czarna kawa. Nawet najwieksi jego przyjaciele, a moi 'wrogowie' przyznali, ze ja jedyna mialam racje i odwage przeciwstawiac sie forumowemu qu..wu. Diego, nie pamietam klötni ! Poza tym, ja z reguly nie klöcilam sie tylko wyrazalam swoje zdanie ! RE: Na banicji. - Diego13 - 27-08-2014 dokladnie nalezy sie zawsze trzymac tego o czym jest sie swiecie przekonanym a akzeptowanie czyjegos zdania jest tylko przywilejem tych mocnych , wiekszosc ludzi uwaza ze jezeli nie podzielasz mojego zdania to jestes przeciwko mnie - myslenie gangsterow jak nie jestes ze mna to jestes przeciwko mnie RE: Na banicji. - ychna - 27-08-2014 I tutaj masz racje, najprostsza technika przetrwania slabych jednostek. Zawsze z tlumem i wiatrem. RE: Na banicji. - Anita - 27-08-2014 No dziewczyny sfera empowska nie wie co stracila... Macie teraz tu swoj eden wiec trzymajcie sie tego. Jest godzina jedenasta,warno inna platworma spi.... I niech tak zostanie. Z czasem nasz moder bedzie zakasal rekawy,bo wiele osob nie wytrzymuje juz tej wegetacji. RE: Na banicji. - Diego13 - 27-08-2014 tak dlugo szukalam i znazlam jak do tej pory czuje sie tu swietnie brakuje mi czasami paru osob z mp ale moze kiedys tu nas znajda ale fajnie by bylo RE: Na banicji. - ychna - 27-08-2014 Jeden z kolegöw zapowiedzial sie, pozyjemy zobaczymy. Ja mysle, ze dobrze, ze tamto ustrojstwo rozpadlo sie, teraz kazdy moze znalezc to co jemu najlepiej odpowiada. RE: Na banicji. - Anita - 27-08-2014 Boja sie nowych for.Tam czuja sie swobodnie tu beda zaczynac od nowa. Wyslalam wielu fajnym ludkom linka,zalogowali sie,ale byl martwy sezon i nie widac ich teraz. A wielka szkoda,bo z nimi forum tetniloby zyciem i humorem. A mnie tam brakuje Ferdydurke,super facet. Mielismy zgrzyty,ale mimo wszystko szanuje jego wiedze . Z nim tez nie bylo nudno:-) RE: Na banicji. - Diego13 - 27-08-2014 Forum nalezy od razu odpowiednio moderowac a poza tym jest bardzo duzo osob-niestety musze z przykroscia stwierdzic- z bardzo negatywnymi cechami charakteru hm ludzi ktorzy ta tzw. bezkarnosc wykorzystuja zeby innym dopiec |