![]() |
Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? (/Watek-po-40-strach-ma-jeszcze-wieksze-oczy_2982) |
RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - Leon 66 - 13-04-2019 Musze znowu sie tu wträcic prosiaku ,- ty wredna klamliwa kreaturo ( twoje ulubione zwroty do piszäcych z tu userow) Nie rozumiem tak jak Ferdydurke twojego toku rozumowania, piszesz ustawicznie i juz do znudzenia ze jestem przebierancem obojniakiem, okrutnie jestes oburzona ze lubie meskie niki . Niby czemu tak to tobie przeszkadza ? -Jestes z natury homofobem , rasistkä, zmanierowanä paniä Dulskä ? Przejechalas sie kiedys na jakims obojniaku ? moze nawet bylas w nim zakochana ze tak to tu przezywasz? Teraz twoj nik tez jest podstawä do drwin - nazwalas sie swiniakiem Sloninä . (Gratuluje karmy- trafilas w 10 !) ale... Masz moze sklonnosci do Sodomi , lubisz grac zwierzeta ? Masz moze urode i aparycje swini .. Mamy zaczäc tez dociekac ? Stale grasz tu jakies role, - albo jestes rubasznä pijaczkä , puszczalskä rozwodkä , nieprzebierajäcym w slowach chamidlem , albo chodzäcä oredowniczkä *kultury*. Kim ty wlaciwie jestes ze stale jak stara kataryna zabierasz tu na temat innych glos? Kto cie upowaznil do obrazania szykanowania , masz jakis patent ?. Czy lezy to moze w glebokich urazach z dziecinstwa ?. __________ Ps, co do wywlekania postu o Reni, nie przekrecaj , to nie Ferdydurke wkleil go ,-tylko ty -zeby pokazac co to wy sobie tam popisywaliscie na jej temat i jednoczesnie przywalic Ferdydurke , ze niby hipokryta . Na hipokrytke i falszywca w oczach czytelnikow jednak wyszlas ty . Nikt nie powinien sie z tobä spoufalac i bron Boze cos na kogos z tobä pisac, bo nie bedzie znal dnia ani godziny i wywleczesz ( jak bedzie ci wygodnie , i jak juz to wielokrotnie uczynila ) na swiatlo dzienne . . EINFACH JAK PRAWDZIWA SWINIA ! RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - Słoninka - 13-04-2019 Nie egzaltuj się tak przebierancu, bo ci kołki z uszu powypadają ![]() I będziesz wyglądać jak....kupa nieszczęścia na rykowisku ![]() RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - ferdydurke - 13-04-2019 (13-04-2019, 21:51)Słoninka napisał(a): Nie egzaltuj się tak przebierancu, bo ci kołki z uszu powypadajązielonka, ciągle te same "argumenty", czyli ciągle chcesz wygrać konkurs na "c..ę miesiąca"! Ja osobiscie czekam na fakty w sprawie mojego wklejenia twojego postu i zmanipulowania go! Wiem! Nie doczekam, bo takiej sytuacji nie było! Nie oczekuję też magicznego słowa PRZEPRASZAM, bo to wypowiadasz tylko w swoim wyimaginowanym świecie. zielonka, na jakich drug-sach jedziesz? RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - Słoninka - 13-04-2019 Jerzy z przebierancem. RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - fiscus - 13-04-2019 Prosze was, wyniescie sie z tego tematu. Amen. RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - ferdydurke - 13-04-2019 Zielona świno, nadal czekam na fakty! FAKTY, FAKTY, FAKTY jak mawiał założyciel tygodnika Focus- Helmut Markwort. Tych nadal brak!, Ale ty masz obecnie największe szanse na zostanie "C..ą kwietnia"! RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - Leon 66 - 14-04-2019 zidiociala babo , nie wycieralabys sobie stałe tu mną pyska , nie wywolywalabys mojego imienia nadaremno nie czułabym się powołana wchodzic tu i prostować co skrzywione . Doszło do łepetyny? Jedyna osoba która tu zrobiła chlew z tego portalu I tym sie jeszcze egzaltuje jesteś ty , zwykle asocjalne chamidło! i wot ! RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - Leon 66 - 14-04-2019 Ps , wszystkie wykorzystane w tekście wyżej „miłe słówka” pochodza ze skarbnicy twojego własnego forumowego banku obelg Poznajesz ,-zielony przebierancu za brudna świnie ? RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - Majamka - 14-04-2019 Prosze was, wyniescie sie z tego tematu. Amen. Fiscus , obawiam się że twoja prośba nie zostanie spełniona. Żal patrzec na nich i tyle. Podczas przerwy w nadawaniu tutaj przenieśliśmy się na Migrelo, tam pociągneli z sobą całe to szambo które im wybija. Nie pisałam bo wstyd mi było że pochodzę z takiego grona. Ludzie czytali w zdumieniu te ich idiotyzmy i zachodzili w głowe , skąd się takie kreatury u nich wzięły ? Gdzie by się nie znależli to ciagną ze sobą te zaszłości i żadne z nich nie odpuszcza. Boże uchroń mnie przed taką durnotą. RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - Iskierka*** - 16-04-2019 Zawisc, zawisc i jeszcze raz zawisc. Emocje gora. RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - Roksolana - 25-04-2019 "Roksolana :-) miło Cie widzieć :-) Pieczenie chleba nie jest trudne, ale pracochłonne. Ja ostatnio znalazłam przepis na chlebek z maki razowej, ale Pani w przepisie dała chyba za dużo kminku, chleb wyszedł nieco gorzkawy. Do nurkowania chyba już nie dojdę :-) będę z siebie dumna jak pokonam strach na wodzie. A,e jak jesteśmy już przy takich marzeniach, to ja kiedyś chciałam licencje pilota zrobić, :-) " Cześć Egle. Zrobiłaś już licencje pilota, czy na razie tylko chcesz? ![]() Pozdrawiam ![]() RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - egle - 26-04-2019 Roksolana :-) licencja musi poczekać :-) Ale za to zaczęłam uczyć się pływać. Miałam tygodniowy kurs w Poznaniu. Po sześciu godzinach potrafię pływać na plecach :-) i z deska na brzuchu :-) pewnie są tacy, co napiszą, ze można się nauczyć po godzinie, ale i tak jestem z siebie dumna :-) RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - fiscus - 26-04-2019 (26-04-2019, 10:11)egle napisał(a): Roksolana :-) licencja musi poczekać :-)Witam wszystkich, Egle ,nalezy Ci sie medal za Twoje sportowe wyczyny ![]() Rolki rzucilas w kąt ? były bardziej niebezpieczne niz pływanie? ![]() ps: po co Ci ta deska ? ![]() RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - egle - 26-04-2019 Deska droga Fiscus jest po to, by nie utonąć ![]() Rolek nie rzuciłam, ale jeszcze ich nie dostałam ;-( wiec czas nauki się przesunął :-) Za medal dziękuje, mam nadzieje, ze złoty jest ![]() RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - fiscus - 26-04-2019 U mnie masz zloty medal za odwage i checi do nauki plywania ( po tylu latach ![]() Wakacje pewnie spedzisz nad morzem,bo przeciez nabyte umiejetnosci plywania trzeba wykorzystać ,a ile przyjemnosci ... ![]() RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - MaMa - 27-04-2019 egle-owa, ty się nie wygłupiaj. Trzymaj się tej deski,póki nie jesteś pewna..... No chyba że ze strachu musisz ją gonić wpław, bo się boisz że bez niej sobie nie poradzisz. No ale wiesz. Trening czyni mistrza.... ![]() RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - egle - 27-04-2019 Fiscus, dziękuje :-) ale wiesz... jak już mi pan trener dołożył ćwiczenie z rękami, to cały basen miał ubaw :-) no nic, teraz muszę trenować :-) MaMa deski nie zostawiam, dodam dla ułatwienia, ze to taka piankowa deska ... no wlasńie jeszcze nie jestem pewna, ale masz racje, wiem :-) :-) RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - ferdydurke - 27-04-2019 (26-04-2019, 10:11)egle napisał(a): Roksolana :-) licencja musi poczekać :-) Egle, ja napiszę z pytaniem - gdzie ty się chowałaś? Co robili twoi rodzice? Nie wiem czy dobrze zapamiętałem, ale ty po 40-tce uczysz się jazdy na rowerze, jazdy na łyżwach, na wrotkach i pływania!? Jeśli to jest prawdą, to twoi rodzice powinni zostać pozbawieni praw rodzicielskich ponad 30 lat temu. Mój niespełna siedmioletni wnuk pomyka na łyżwach, rowerze, wrotkach, deskorolce i pływa. Dzisiaj cwiczyliśmy wspinaczkę "wysokogórską" przy pomocy liny. RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - egle - 27-04-2019 (27-04-2019, 21:49)ferdydurke napisał(a):No widzisz Ferdydurke i pewnie masz racje, ale na szczęście to nie jest temat o moich relacjach rodzinnych, wiec pozwól ze Twoje pytanie pozostawię bez odpowiedzi.egle dateline="<a href="tel:1556266296">1556266296</a>' napisał(a): Roksolana :-) licencja musi poczekać :-) Ps, na rowerze uczyłam sientroche wcześniej, jak miałam 18 lat. Jak jednak widzisz na nic podobniez nie jest za późno... nawet na odrobine taktu w rozmowie. RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - ferdydurke - 27-04-2019 No widzisz Ferdydurke i pewnie masz racje, ale na szczęście to nie jest temat o moich relacjach rodzinnych, wiec pozwól ze Twoje pytanie pozostawię bez odpowiedzi. Ps, na rowerze uczyłam sientroche wcześniej, jak miałam 18 lat. Jak jednak widzisz na nic podobniez nie jest za późno... nawet na odrobine taktu w rozmowie.[/quote] Sorry egle ale nauka jazdy na rowerze w osiemnastym roku życia jest o minimum 13 lat za póżno. W 18 roku życia robi się prawo jazdy! W ciąże też chcesz zajść z wieloletnim opóźnieniem? Ciąża w późnym wieku niesie ze sobą dwa aspekty - duże prawdopodobieństwo urodzenia dziecka upośledzonego, oraz duże prawdopodobieństwo urodzenia geniusza. Ja osobiście życzę Tobie z całego serca ten drugi wariant! |