![]() |
Pogaduszki na wszystkie tematy - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: Pogaduszki na wszystkie tematy (/Watek-pogaduszki-na-wszystkie-tematy_2025) |
RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - Anita - 19-02-2017 O a tej jak zwykle buźka się smieje. No..mi tez by się śmiała gdybyś to Ty bulila za to piwko,a tak to mi nie do śmiechu A teraz z inne beczki. Pakuj 10 walizeczkę i przyjeżdżaj na coroczne balety z okazji 8 marca ![]() Zawsze rezerwujemy lokal i balujemy,sam babiniec. Raz do roku spotykają sie wszystkie Polki. ![]() Zabawa jest przednia. RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - 2diego2 - 19-02-2017 zeby tak bylo blizej, przyjechalabym chetnie , a w jaki dzien przypada 8 marca? RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - Anita - 19-02-2017 Bodajże to środa . Dlatego robimy w piatek 10. Maly poślizg ale nie da się inaczej bo wszystkie pracują. RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - 2diego2 - 19-02-2017 ![]() ![]() ![]() ![]() i gdzie robicie to imprezke? w miejscu zamieszkania? no tak, bo jak inaczej do domu dotrzec? chtnie bym sie z wami poimprezowala ale za daleko mi RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - Anita - 23-02-2017 Diego ano daleko. Czy Tobie tez brak czasu? Kupiłam te klocki ![]() Dzieki śliczne... ![]() Co ja bym bez Ciebie zrobiła? Błąkała sie jak dziecko we mgle ![]() Miłego dnia ![]() RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - 2diego2 - 23-02-2017 Czasami kupuje , oczywiscie za pieniadze mojego pracodawcy pomoce i gry w firmie Wehrfritz RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - Anita - 23-02-2017 No kurde a ja musze za swoje.. ![]() Diego czy Tobie tez sie nic nie chce?Jaki mam dzis leniwy dzień! Nie mam kiedy usiąść na czterech literach,a na dodatek to lenisko tak mnie ogarnęło,ze to co bym zrobiła w godzinę tobie teraz w dwie. Kiedy będzie ten weekend? Dlaczego to nie jutro juz sobota? I dlaczego przypełzł ten len do mnie? *robię w dwie Diego przyznaj sie tu szybciutko ile kalorii dowaliłaś dnia dzisiejszego? RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - 2diego2 - 23-02-2017 Jeszcze nie jadlam paczkow, nic karnawalowego, kupilam tylko pokrojone nalesniczki z lososiem, byly pyszne, do tego Joghurt i orzechy RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - Anita - 24-02-2017 Widzę,ze dbasz o linię ![]() RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - 2diego2 - 24-02-2017 staram sie , staram i nawet mi to niezle wychodzi RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - Anita - 24-02-2017 Diego ileż można tylko salate jeść ?. ![]() Ja tam jutro będę grzeszyć i zrobię jakieś ciasto,a co mi tam. Kiedyś i tak trzeba na coś umrzeć ![]() ![]() RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - 2diego2 - 25-02-2017 Anita, moja corka musi psa oddac ,pies nie moze zostac sam, wyje i szczeka, RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - Anita - 25-02-2017 Diego.Stop.Nic pochopnie. Pierwsze czy gdy pies wył córka wracała po niego ? RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - 2diego2 - 25-02-2017 On wyl, gdy juz jej nie bylo, sprawdzala, to zaczynal wyc po okolo 5 minut po wyjsciu RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - Anita - 25-02-2017 Ok. Niech córka powtarza ta czynność tylko niech wraca wtedy kiedy przestaje wyć nie w trakcie bo skubaniec wyczuł,ze jsk wyje to ona wraca. Niech wyjdzie na dwie minuty i wróci,potem na cztery i tak niech przedłuża i wraca gdy nie wyje. Młody lubi smakołyki wiec kupcie mu zabawki w których można ukryć by miał zajęcie. Kupcie konga. Gdybyście nie daly rady zapraszam córkę na tydzień szkolenia ![]() RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - Anita - 25-02-2017 Diego może tez spróbować zamykać go w innym pokoju pod jej obecność. Powiedz mi jeszcze czy jak córka wychodzi do pracy to się z nim wylewnie zegna z po powrocie do domu toni to samo? RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - 2diego2 - 25-02-2017 Moja corka jest niekonsekwentna w postepowaniu z psem, to ona musi sie zmienic, pies spi w korytarzu, als na zdjeciach lezy zawsze w lozku, chociaz dziecko wie, ze to zabronione, podejrzewam, ze zegna sie i wita wylewnie RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - Anita - 25-02-2017 Diego to córci trzeba zrobić łopatologię z panującej w domu hierarchii ![]() Najpierw Pan potem pies. Pan śpi na łóżku,pies na posłaniu. Pan jada z talerza pies z miseczki ![]() Pan idzie do pracy,a nie leci na Alaskę! ![]() Pan wychodzi z domu nie żegnając sie z psem tak jakby żegnał się po raz ostatni. Pan wita sie z psem nie w progu,a po zdjeciu butów i płaszcza,odłożeniu zakupów i zrobieniu sobie herbatki ![]() Potem Pan ma czas dla psa. Najpierw niech córka to zakoduje a potem powie kto jest winny,ze psa będzie trzeba oddać. ![]() RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - 2diego2 - 25-02-2017 Dokladnie , teoria w paluszku, ale praktyka doniczego RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - Anita - 26-02-2017 Propozycja aktualna ![]() |