Nasze-Niemcy.pl
Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Wersja do druku

+- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl)
+-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9)
+--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249)
+---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274)
+---- Wątek: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy (/Watek-koncert-zyczen-dyskusje-na-rozne-tematy_585)

RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 23-09-2016

to jest swierze , bardzo swierze, no trudno Ychna , ja juz nie bede inna i juz

swiezy pisze sie z z a nie rz

RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Anita - 23-09-2016

(23-09-2016, 16:45)Diego13 napisał(a): ja nie marudze ,ja zwijam sie ze smiechu i podziwiam platforme intelektualna tego Forum czytajac takie oto wypowiedzi

" Fredy - gratuluję awansu na  zaszczytną funkcję modera Big Grin myślę , że sprostasz zadniom i nie zawiedziesz naszego zaufania, a wątek 50 - tki wybije się na czoło tego forum jako najbardziej godne uwagi ,   Smile  "

Diegus a Ty myślisz ,ze ta funkcja to miód?
Mnie już nikt nigdy by nie namówił do sprawowania tej funkcji.
To strasznie niewdzięczne zajęcie,bo znajomych i twarz tracisz szybciej niż Ci się wydaje bo starasz się być obiektywnym wobec wszystkich.

RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 23-09-2016

Oczywiscie, ze swieZe, a nie swieRZe, na ja pisz, co chcesz, ale ja nie lubie monotematycznosci, wybredna jestem, se pojde gdzie indziej.

Po jakiemu żeś Ychna wyskrobała ten post?

Napisz tak zebym zrozumiala Twoje pytanie, a wtedy postaram sie na nie odpowiedziec.

A czego nie zrozumiałaś?

Twojego pytania, chyba jasne?

Chill out!

Nie bądź, aż tak bardzo poprawna politycznie.

tu nie chodzi o funkcje tu chodzi o zawartosc wypowiedzi

Oj Diego teraz to już się czepiasz.
Wyluzuj!

nie czepiam sie tylko wysmiewam

Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

Ale po co?
Nie umiesz cieszyć się razem z reszta?

Lepszy Fredek aniżeli Ychna ,bo ta by banowała z pisanie z malej litery i źle postawione przecinki Wink

Ciesz się tym co maszWink

(23-09-2016, 17:16)Anita napisał(a):
Lepszy Fredek aniżeli Ychna ,bo ta by banowała z pisanie z malej litery i źle postawione przecinki Wink

Big Grin Big Grin Big Grin
O, przepraszam, tylko za brak przecinkow bo ja tez juz w zasadach interpunkcji pogubilam sie  Shy
Dobra dziewczyny, slyszalam gdzies, ze robota nie zajac, niech sobie poczeka, a ja poki jasno na dworze ide na rower.
Bede testowala nowe siodelko i przy okazji zamowie sobie u Turka w koncu te buraki.

Do wieczora, papa.

jedz ostroznie ,

RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - uzi80 - 23-09-2016

(23-09-2016, 17:00)Anita napisał(a):
(23-09-2016, 16:45)Diego13 napisał(a): ja nie marudze ,ja zwijam sie ze smiechu i podziwiam platforme intelektualna tego Forum czytajac takie oto wypowiedzi

" Fredy - gratuluję awansu na  zaszczytną funkcję modera Big Grin myślę , że sprostasz zadniom i nie zawiedziesz naszego zaufania, a wątek 50 - tki wybije się na czoło tego forum jako najbardziej godne uwagi ,   Smile  "

Diegus a Ty myślisz ,ze ta funkcja to miód?
Mnie już nikt nigdy by nie namówił do sprawowania tej funkcji.
To strasznie niewdzięczne zajęcie,bo znajomych i twarz tracisz szybciej niż Ci się wydaje bo starasz się być obiektywnym wobec wszystkich.

Nie przesadzaj. ...rola moderatora czasem może sie przekształcić w role dominatora...a to w szczególnosci w odniesieniu do kobiety. ..co po niektórym może sprawiać frajde Big Grin Big Grin

(23-09-2016, 17:30)ychna napisał(a):
(23-09-2016, 17:16)Anita napisał(a):

Big Grin Big Grin Big Grin
O, przepraszam, tylko za brak przecinkow bo ja tez juz w zasadach interpunkcji pogubilam sie  Shy
Dobra dziewczyny, slyszalam gdzies, ze robota nie zajac, niech sobie poczeka, a ja poki jasno na dworze ide na rower.
Bede testowala nowe siodelko i przy okazji zamowie sobie u Turka w koncu te buraki.

Do wieczora, papa.

Wygodnej jazdy Smile.

(23-09-2016, 17:16)Anita napisał(a): Ale po co?
Nie umiesz cieszyć się razem z reszta?

Czyli sadzisz że Ychna w roli moderatora była by coś jak "Jej ekscelencja" ...z seksmisji ? Big Grin

Uzi, cicho badz, coo? Ja wszystko widze  Shy

RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - uzi80 - 23-09-2016

(23-09-2016, 23:12)ychna napisał(a): Uzi, cicho badz, coo? Ja wszystko widze  Shy

A nie mówiłem...."Jej...." Wink.

Tongue Tongue

RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Flo-Florcia - 24-09-2016

Diego napisała m.inn. " ja nie marudze ,ja zwijam sie ze smiechu i podziwiam platforme intelektualna tego Forum czytajac takie oto wypowiedzi

" Fredy - gratuluję awansu na zaszczytną funkcję modera Big Grin myślę , że sprostasz zadniom i nie zawiedziesz naszego zaufania, a wątek 50 - tki wybije się na czoło tego forum jako najbardziej godne uwagi , Smile "

I słusznie Diego, gratuluję poczucia humoru , bo przecież po to pisałam zacytowany przez Ciebie tekst.

Kiedyś czytałam na MP o rywalizacji poszczególnych wątków i tak mnie to rozbawiło , że przy okazji skojarzyłam i wykorzystałam w tym poście.

Poczucie humoru i dystans do siebie to cecha charakterystyczna ludzi inteligentnych - Diego.

Cieszę się , że Cię rozbawił mój post i życzę Ci , żeby nigdy nie dotyczyło Cię znane wszystkim powiedzenie Gogola " Z czego się śmiejecie , sami z siebie się śmiejecie"

Na marginesie - trudno doszukiwać się poziomu intelektualnego w rozmówkach przy kawce o ptaszkach , kotkach i co tam kto chce, myślę , że dla niektórych ten wątek jest swoistym rodzajem relaksu , może terapii, życie w realu jest wystarczająco frustrujące. Dla mnie to tylko zabawa, rozrywki intelektualnej szukam np. w literaturze.

RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 24-09-2016

a ja mam wrazenie ze stwarza sie tu tak zawna rywalizacjie i nagonki na innych ,to jest przegecie zeby forumowicz , na zlosc innym moderatorem zostawal a cala jego ekipa gratulowalla mu sukcesu i awansu, cos niesamowitego , dlatego forumowicze ktorzy intelektualnie na poziomie sa pisza z kazdym , nie musza swojego stanowiska uzasadniac, to jest ich zdanie i to zdanie nalezy akceptowac a krytykie znosic ze stoickim spokojem, samemu zyc i pozwolic innym zyc , nie budowac okopow i tworzyc zgrupowan, literature czytaja nawet dzieci z uposledzeniami wiec czytanie literatury , chyba ze fachowej nie wiaze sie z poziomem intelektualnym