![]() |
Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy (/Watek-koncert-zyczen-dyskusje-na-rozne-tematy_585) |
RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 22-08-2016 No co Ty, buciszki sobie pomocze, a poza tym juz po ptokach ! RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Anita - 24-08-2016 Skoro to koncert życzeń to chciałabym,a wręcz nalegałabym by wreszcie na mojej wiosce spadł deszcz! Da się to zrobić? RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 24-08-2016 tak, trzeba na bebnach grac ,nie wiem co ale trzeba w bebny walic i deszcz spadnie RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Anita - 24-08-2016 (24-08-2016, 13:49)Diego13 napisał(a): tak, trzeba na bebnach grac ,nie wiem co ale trzeba w bebny walic i deszcz spadnie A skąd ja Ci wezmę bębny? No chyba,ze zwołam wszystkich sąsiadów piwoszy to wtedy może,może coś wystukam... ![]() ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 24-08-2016 dobry pomysl,wez kociol i kij i wal w kociol tak zeby bylo glosno RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Anita - 24-08-2016 (24-08-2016, 13:53)Diego13 napisał(a): dobry pomysl,wez kociol i kij i wal w kociol tak zeby bylo glosno Kocioł? Kocioł to ja mam ostatnio w głowie...może być? ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 24-08-2016 ale nie wal sie po glowie,jak mam kociol w glowie to znaczy ze poprzedniego dnia bylam na imrezie,zdarza mi sie rzadko,ale zdarza RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Anita - 24-08-2016 (24-08-2016, 13:59)Diego13 napisał(a): ale nie wal sie po glowie,jak mam kociol w glowie to znaczy ze poprzedniego dnia bylam na imrezie,zdarza mi sie rzadko,ale zdarza A co to jest impreza? Ja ostatnio nie mam czasu na nic ,doba ma za mało godzin,a moje auto o 2 biegi za ubogie ![]() Pierwsza moja impreza na jakiej będę od lo ho,ho i samo sobie zorganizuje to będzie pewnie w Chorwacji.. ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 24-08-2016 impreza to pijanstwo musyka w kregu dobrych znajomych , RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Anita - 24-08-2016 (24-08-2016, 14:10)Diego13 napisał(a): impreza to pijanstwo musyka w kregu dobrych znajomych , Ej ....to co,to trzeba ze sobą cysternę zabrać dobrego ,markowego trunku,bo rozumiem,ze bez, nie da się dobrze bawić ![]() Znajomych to ma się tylko dobrych,a wrogów trzyma się blisko i daje im się miano"przyjaciół" RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 24-08-2016 dlatego nie mam przyjaciol, mam swoja rodzine i spora gruppe znajomych a muzyke piszemy tak po polsku , byka zrobilam RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Anita - 24-08-2016 (24-08-2016, 14:16)Diego13 napisał(a): dlatego nie mam przyjaciol, mam swoja rodzine i spora gruppe znajomych No nie chciałabym być niegrzeczna i nie będę wytykać Ci błędów,bo sama je robię,a jeśli je robię to nie mam prawa wytykać palcami... ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 24-08-2016 wytykaj palcami mi moje bledy , ja ich nie widze mysle zawsze ze zadnych bledow nie robie a czlowiek uczy sie na bledach nie tylko cudzych ale i wlasnych ,tylko tych wlasnych sie nie widzi RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Anita - 24-08-2016 Diego Tys uparta jak osioł...wiesz? Dzis się doigrasz orderu... ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 24-08-2016 to moj pierwszy blad -upartosc,co dalej upartosc osla w stosunku do mojej upartosci ma sie jak wielkosc mrowki w stosunku do slonia -dobrze wymyslilam to porownanie , jak sobie cos postanowie to nic i nikt nie jest w stanie mnie przekonac RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Anita - 24-08-2016 (24-08-2016, 14:26)Diego13 napisał(a): to moj pierwszy blad -upartosc,co dalej A umiesz czasem dać na luz? Ta cecha bardziej przydatna niż upór. Czy wiesz,ze mózg mrówki może się wydawać maleńki, ale jest w nim wystarczająco dużo miejsca na zakodowanie skomplikowanych zachowań społecznych. Niektóre mrówki mogą ratować towarzyszki z opresji albo uczyć je, gdzie pojawią się wkrótce skupiska mszyc RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 24-08-2016 strasznie trudno mi dac na luz , ale zdarza mie sie to czasami RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Anita - 24-08-2016 (24-08-2016, 14:31)Diego13 napisał(a): strasznie trudno mi dac na luz , ale zdarza mie sie to czasami luzik to nie nałóg tytoniowy,czasem warto wrzucić mózg na luz... ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 24-08-2016 straszne bbledy robie mi a nie mie RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Anita - 24-08-2016 No musisz popracować nad sobą ![]() |