![]() |
Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy (/Watek-koncert-zyczen-dyskusje-na-rozne-tematy_585) |
RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 15-06-2016 ![]() ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - fabek - 17-06-2016 ychna - urodziny? ![]() Wszystkiego najlepszego ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 17-06-2016 Tak, ![]() ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Anita - 26-06-2016 Dobry wieczór.... ![]() No wiem,wiem będziesz Ychna zaraz popiołem drogę sypać... ![]() Wpadłam ładnie się przywitać i przypomnieć,ze nie zapomniałam,ale jestem trochę,a może i bardzo ostatnio zajęta... RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 26-06-2016 Witaj milo, a co ja mam do sypania, gdy i mnie tutaj lata swietlne nie bylo .. ![]() ps. odejmij sie z tej zajetosci troszke.. RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 27-06-2016 ![]() o, wlasnie ten ---> Helix aspersa .. ![]() ps . zdjecie usunieto* RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 29-06-2016 Slowo na wakacje ! ![]() ![]() ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Anita - 11-07-2016 o Ychna mądre motto..... RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 13-07-2016 Oko za oko ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Anita - 22-08-2016 Dzień doberek w słoneczny poniedziałek Udało mi się wreszcie znaleźć drogę do Was. ![]() Ufff....nie było takie trudne. ![]() Pozdrawiam i miłego tygodnia życzę... ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 22-08-2016 No to fajnie, witaj ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Anita - 22-08-2016 Drugie podejście... puk ,puk jest tu kto? Nie ma nikogo... cytat: Pewnego pieknego dnia Mis, zwany przez swych przyjaciol Kubusiem Puchatkiem, albo krocej Puchatkiem, przechadzal sie po Lesie, pomrykujac dumnie pod nosem. (...) Szedl wiec sobie Puchatek i wesolo podspiewywal (...), az zaszedl na piaszczysty wzgorek, gdzie byla wielka nora. (...) Puchatek wsadzil lebek do nory i zaczal wolac: - Hej, jest tam kto?! Z glebi nory dal sie slyszec rumor, a potem zapadla cisza. - To, co powiedzialem przed chwila, bylo: "Hej, jest tam kto?!" - zawolal Puchatek donosnym glosem. - Nie! - zabrzmiala odpowiedz z wewnatrz. Po czym ten sam glos dodal: - Nie wrzeszcz tak. Slyszalem Cie zupelnie dobrze za pierwszym razem - Do licha - rzekl Puchatek - czy tam naprawde nie ma nikogo? - Nikogo. Kubus Puchatek wysunal lebek z nory, zastanowil sie przez chwilke i pomyslal: - " Tam musi ktos byc, jesli powiedzial, ze nie ma nikogo". RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 22-08-2016 Toc sie odezwalam, ale zaraz wylogowalam sie. Kurcze, fryzjerka namawiala mnie na grzywke, a, ja nie zawsze lubie paprac sie z grzywka, mam delikatne wlosy wiec ta sie kreci jak chce i potem mam balagan na glowie. No i co? Wydawalo mi sie, ze obcielam tylko trzy wlosy i juz.. mam grzywke ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Anita - 22-08-2016 (22-08-2016, 17:03)ychna napisał(a): Toc sie odezwalam, ale zaraz wylogowalam sie. Po godzinie! To się nie liczy rudzielcu ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 22-08-2016 Bo ja wczoraj zrobilam nadgodziny, no! RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 22-08-2016 czy ychna jest ruda RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 22-08-2016 Tylko z charakteru .. RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 22-08-2016 to szkoda lubie ten kolor wlosow RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 22-08-2016 Ja, tez, nosilam rude pol zycia, potem przemalowano mnie na ponetna czarnulke. Swieci Panscy, tutaj znowu pada, przygotowalam sie do wyjscia i juz mi sie odechcialo. RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 22-08-2016 wylaz bierz Parasol i wylaz |