![]() |
Na banicji. - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: Na banicji. (/Watek-na-banicji_700) |
RE: Na banicji. - ychna - 11-08-2014 Czesc Diego, to czym sie przejmujesz? Nie wracaj tam. RE: Na banicji. - ychna - 27-08-2014 revolverheld napisał: Mam prośbę - aby nie prowadzić tego typu rozmów w tym wątku. RE: Na banicji. - Anita - 27-08-2014 Ja tyz mam tam konto,ale jakos mnie tam nie ciagnie. Jak zrobie wpis jeden na 2 tygodnie to sukces:-) Pomagalam tam jednej kobitce zalatwic Kindergeld i tyle. Ze dwa wpisy na liscie i jakies male pierdulki. Tamto forum juz jest jak tysiace innych platform na ktorych nic sie nie dzieje... NIE WARTO PRZYWRACAC CZEGOS CO ZNISZCZONO NA WLASNE ZYCZENIE. RE: Na banicji. - ychna - 27-08-2014 NIE WARTO PRZYWRACAC CZEGOS CO ZNISZCZONO NA WLASNE ZYCZENIE. A kto möwi o przywracaniu czegokolwiek? B. rzady zaowocowaly i dobrze tak ! Potem byla juz tylko reakcja na akcje. RE: Na banicji. - Diego13 - 27-08-2014 szkoda tylko troche ze nie mam kontaktu z niektorymi ludzmi Ausländer byl fajny Helen w ogle nie przychodzi czasami widze Magde - tez fajna no i oczywiscie Giconda - ta jest swietna ze swoimi fotkami sprzed 30 laty , byl tam tez chlopaczek ktory mial themat o malarstwie i sam malowal obrazy i obrazal mi koty - ubaw mielismy nie z tej ziemi ale ich wszystkich juz nie ma jacinto tez go wywalili no i Diego czyli ja przeze mnie wprowadzili Taki rezim ale znudzilo mi sie to i przed 3 tygodniami skasowalam swoje Konto hi hi jeszcze latam potajemnie jako Benitka ale jak do tej pory nie zaliczyli mi zadnego posta to nic to Konto tez zlikwiduje jeszcze raz zamelduje sie i przeprosze pogodniaka RE: Na banicji. - Anita - 27-08-2014 A czemu nie zaliczyli? Przeca zdjeto pelna moderacje:-) A tam jak widac nie pchaja sie drzwiami i oknami:-) RE: Na banicji. - ychna - 27-08-2014 Rup jak chcesz, moze i jego to czegos nauczy. RE: Na banicji. - Diego13 - 27-08-2014 nie stracilam juz ochote na to Forum RE: Na banicji. - ychna - 27-08-2014 Anita, a po co sie pchac? Do kogo i do czego? Kase dawac na sobie zarabiac? Jezeli tak, to cos za cos. A tam, to sama wiesz. RE: Na banicji. - Diego13 - 27-08-2014 ale bedzie ubaw jak go przeprosze i jeszcze poprosze zeby moje przeprosiny jako themat zalozyl pelna moderacja zostala zniesiona ale dla nowych forumowiczow obowiazuja 3 uznane posty RE: Na banicji. - ychna - 27-08-2014 13 ! Moim skromnym, jak przepraszac to szczerze albo wcale.. RE: Na banicji. - Diego13 - 27-08-2014 jest mi troche glupio ze go tak scigalam przeprosze go i tak bede miala ubaw bo czegos takiego chlopys nieoczekiwal a jak odejsc to z honorem RE: Na banicji. - ychna - 27-08-2014 Z honorem i pelna satysfakcja.. ![]() RE: Na banicji. - Diego13 - 27-08-2014 tak tak o satysfakcji zapomialam juz sam wyraz diego doprowadza ich do rozstroju nerwowego RE: Na banicji. - ychna - 27-08-2014 Pamietam, byla tam jakas Dzbankowa. ponoc do dzis o niej snia.. RE: Na banicji. - Diego13 - 27-08-2014 ale ona atakowala forumowiczow a ja doprowadzalam moderacje do rozpaczy najlepszy nummer byl jak nie mozna bylo robic wpisow bez kontroli to ja wymyslilam szybko ze w cytowanych wpisach mozna pisac bez kontroli cuda tam wyczynialam ale w koncu mnie tak zblokowali moze nie tyle mnie ile to Forum ze nic juz nie moge wymyslec RE: Na banicji. - ychna - 27-08-2014 No zobacz, cfaniarka jezdes ! ![]() Ale jesli wszyscy bylo ok i tylko ta jedna niewlasciwa, to powinna leciec z hukiem ![]() RE: Na banicji. - Diego13 - 27-08-2014 nie znam jej tylko co niektore forumowiczki sie na nia uskarzaly ale co tam to historia co niektore sie uskarzaly na wszystko i wszystkich same swiete a moim grzechem glownym bylo zadarcie sie z pogodniakiem RE: Na banicji. - Anita - 27-08-2014 ......ale kam ubaw jak Was czytam:-) RE: Na banicji. - ychna - 27-08-2014 Och, jezeli taka kiepska.. to nic straconego .. ![]() Anitko, dziöb w ciup ! |