![]() |
Przedstaw się i zapoznaj z innymi - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Nowa osoba na forum (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-nowa-osoba-na-forum_760) +--- Wątek: Przedstaw się i zapoznaj z innymi (/Watek-przedstaw-sie-i-zapoznaj-z-innymi_331) |
RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - fabek - 08-12-2014 Witamy Marie ![]() Pozdrawiam i zapraszam do naszego grona ![]() RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - Diego13 - 08-12-2014 czesc Marta fajnie ze jestes opowiedz cos o sobie RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - ychna - 10-12-2014 Witam nowicjuszy ! Wasza - wozna ... ![]() RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - mferdyn - 11-12-2014 Hej ![]() Jestem Magda. Jestem w Niemczech od 4 miesięcy i bardzo się cieszę, że powstają takie stronki jak ta gdyż to bardzo pomocne. Między innymi znalazłam przez tego typu forum transport do domu na święta ![]() RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - fabek - 11-12-2014 Witaj Magda ![]() Dzięki za miłe słowa, oczywiście zaglądaj do nas jak najczęściej ![]() Pozdrawiam fabek ![]() RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - Woolinka - 14-12-2014 Witam & Pozdrawiam Serdecznie.....!!!! ..nazywam sie Violetta....w niemczech jestem juz dosyc dlugo...od 1988 roku...przyjechalam wraz z ojcem ..w wieku 12 lat.....i do dzis nie moge sie zaklimatyzowac....w tym kraju... ..przypadkiem wpadlam na ta strone... ..szukam ludzi interesujacych sie sztuka.... RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - fabek - 14-12-2014 Witaj Violetta ![]() Dziwne, że po tak długim czasie jeszcze się nie zaaklimatyzowałaś. Ciągnie do Polski? ale chyba już nie zamierzasz wracać. Może znajdziesz tutaj takie osoby. Pozdrawiam i zapraszam do odwiedzania nas ![]() RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - Woolinka - 14-12-2014 Witam !!! ....byc moze powodem jest moja dusza artystyczna.....sentymentalizm??? RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - ychna - 14-12-2014 Ja traktuje pobyt za granica jako przygode i kazdemu radze to samo... Poznawac, zwiedzac, cieszyc sie tym o czym inni marza.. RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - Mateusz_G - 22-01-2015 Witam ! Jestem Mateusz. Stronkę znalazłem przypadkowo gdy szukałem informacji na temat przelewów, gdyż mam problem ze zrobieniem przelewu z Raiffeisen Volksbanku do Polski. Fajne, przydatne forum gratulacje. Pozdro RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - ychna - 22-01-2015 Czesc Mateusz, prawda, ze ladnie tutaj i milo? ![]() RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - fabek - 22-01-2015 Witaj Mateusz ![]() ![]() Może ktoś ma konto w tym banku i pomoże Mateuszowi? RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - Aldi - 06-02-2015 Hej wszystkim. Od kilku lat mieszkam w niemczech. Fajnie mi się tu żyje. Na tym forum spędzałem biernie sporo czasu. Postanowiłem to zmienić.. Miło mi was poznać ![]() RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - ychna - 06-02-2015 zmien to.... ![]() RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - Diego13 - 06-02-2015 czesc Aldi fajnie ze tu jestes RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - fabek - 07-02-2015 (06-02-2015, 19:21)Aldi napisał(a): Hej wszystkim. Witamy, witamy ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam i zapraszam do pisania ![]() RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - NRWTrip - 24-03-2015 Siemanko, Marcin z tej strony... Pozdrawiam wszystkich Rodaków a szczególnie tych z mojego landu... NRW! RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - Amon - 26-03-2015 Na forum jestem już ponad 2 lata, więc uznałem, iż wypadałoby się w końcu przedstawić ![]() ![]() ![]() RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - ychna - 26-03-2015 typowym grzebałkiem komputerowym (Wioskowy serwis komputerowy na ulicy błotniej i numerze zachlapanym) O ranyyy, zakrztusilam sie ![]() RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - Amon - 27-03-2015 (26-03-2015, 20:02)ychna napisał(a): O ranyyy, zakrztusilam sie Ychna zapomniałbym o dodaniu reklamy tego nieistniejącego już serwisu ![]() |