![]() |
Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy (/Watek-koncert-zyczen-dyskusje-na-rozne-tematy_585) |
RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 21-04-2015 Gdzie sie pochowaliscie przede mna? Ladnie to tak ? Wracac tutaj natychmiast !! Dlaczego po prawej stronie nie widze "najnowszych postow" po czym mam sie orientowac czy cus dobylo? RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 24-04-2015 nic nie bylo wszystko po staremu a ja zaczynam miec wiecej czasu i wczesniej przychodzic do domu rozrabiac tu nie moge bp mnie fabek zaraz poskromi ale trudno poplotkowac mozemy tak jak do tej pory RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 30-04-2015 A gdzie moj ostatni wpis? pozdrawiammmmmmmmmm ... RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - fabek - 01-05-2015 Brakuje Twojego wpisu? W tym temacie? RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 04-05-2015 Czesc, pewnie ja niedorajda nie kliknelam na "wyslij" ! Fabciu, dlaczego nie ma butonu z najnowszymi postami? Czuje sie ja w dzungli. Pozdrawiam serdecznie ychna RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 04-05-2015 no czesc ychna tez szukam tych postow a tu niet szkoda bood razu bylo widac gdzie i co czytac RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - fabek - 05-05-2015 Witajcie. Dużo czasu zajęły prace nad nowym serwisem ogłoszeniowym i nie było czasu na forum. Po aktualizacji oprogramowania pojawiły się małe błędy, które na dniach powinny zostać naprawione. Poza tym pisałem już kiedyś gdzie możecie znaleźć nieprzeczytane posty od ostatniej wizyty ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 05-05-2015 Czesc Wam... wiem, wiem, czytalam ... ale prawy butonik musi wrocic ! (kukne z zewnatrz i juz wiem o co chodzi, nie lubie przedzierac sie przez chaszcze ).. a Ty Fabek, masz wybaczone ... slonecznego dnia .. ja taki mam .. ychna RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 17-07-2015 Witajcie sloneczka, gdzie sie podziewacie ? RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 09-08-2015 Normalnie nie ma nikogo ! Podpisuje liste, jestem "po" i mam sie dobrze .. Pozdrawiam, ychna: RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - fabek - 09-08-2015 Witaj ![]() Ciesze się, że masz się dobrze. Niestety pustki. Chyba wszyscy na wakacjach ![]() Pozdrawiam ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 14-08-2015 (09-08-2015, 09:37)fabek napisał(a): Witaj Hej, moze i to sie kiedys zmieni .. bywa jeszcze Diego ? Pozdrawiam ychna.. ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - fabek - 16-08-2015 Dawno jej nie widziałem. Kiedyś nawet do niej pisałem i bez odpowiedzi. RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Anita - 22-08-2015 Heja koncertowicze ![]() Melduje sie po bardzo długiej nieobecności... Pozdrowionka dla wsiech ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 28-08-2015 A gdzie lazila? 0 ! Szukaj Diego i to szybko.. ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Anita - 06-09-2015 (28-08-2015, 22:46)ychna napisał(a): A gdzie lazila? 0 ! A tu i tam.... Wróciłam na stare śmieci... Diego pierunie jeden gdzieś sie zapodziała? Wracaj szybciutko tu do nas! ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 06-09-2015 No wlasnie ! Ja tez za Nia tesknie !!! ![]() DIEGUS wracaaajjjjjjjjj... RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 17-09-2015 No i nic.. to moze zagram, Ona uslyszy i przyjdzie ? RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 19-09-2015 Ja jestem cierpliwa i nadal czekam.. ide przypomniec sobie jak sie wstawia obrazki/fotki z dysku, bo znowu mi sie zapomnialo .. Diiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeegoooooo wracaj ! Ilez mozna tulic kotaaaaa ? RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Anita - 19-09-2015 Melduje sie! Dobry wieczór ![]() |