Nasze-Niemcy.pl
Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Wersja do druku

+- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl)
+-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9)
+--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249)
+---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274)
+---- Wątek: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? (/Watek-czy-lepiej-byc-ladnym-i-madrym-czy-brzydkim_2805)

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Diego9 - 16-01-2019

(16-01-2019, 19:15)ferdydurke napisał(a):
(16-01-2019, 19:12)Diego9 napisał(a): a ktos mi tu pisal , ze jestem bardziej chamska jak ferdydurke

No bo jesteś! Masz dowody na to, że Renia jest prominetką? To wklejaj!

nie lubie sie taplac w blocie, czyjes prywatne zycie jest mi obojetne, lubie sie swoim pochwalic, i mam to w nosie czy ty mi w to wierzysz czy nie, jezeli Renia pisze, ze byla prima ballerina, to dla mnie jest to prawda, jaki cel mialaby Renia opowiadac o sobie rzeczy , ktore nie zgadzaja sie z rzeczywistoscia, no jaki, dla mnie jest to wpominanie swietlistej przeszlosci i dzielenie sie tym z ludzmi , ktorzy jej tego bardzo zazdroszcza albo z ludzmi , ktorzy sie jej swietlista przeszloscia interesuja i chetnie poczytali by wiecej,taka osoba jestem ja, ja nie potrzebuje zadnych fotek i dowodow, sama chetnie opowiadam o swoim zyciu, bo jak do tej pory mam fajne zycie, rodzice rozpieszczali mnie jak tylko mogli a maz to dalej kontynuuje , jest fajnie czy ci sie to podoba ferdydurke, czy nie, chetnie pisze o osobie, jak ci sie to nie podoba , to nie czytaj

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - ferdydurke - 16-01-2019

(16-01-2019, 20:30)iberte napisał(a): Sprawdzam!!!!!
Adres elewatora gdzie wyciagnales 3 kafle przez noc!!!
Na skraju Puszczy Pszczyńskiej Tongue

(16-01-2019, 20:22)ferdydurke napisał(a): Jaka nagonka? W pokerze jest pewien moment kiedy pada słowo "sprawdzam"
Ja tylko wypowiedziałem to słowo, a renia i diego muszą położyć karty na stole i udowodnić, że mają dobre karty!
Obelgami niczego się nie wygrwa. Kawa na ławę!

ja tu nie gram w pokera a z toba to juz w ogole, nie mierz mnie swoja miarka, jaki sens mialoby wymyslanie czegokolwiek,pisze tak jak jest i jak bylo, widze, ze nikomu nie zyczsz nic dobrego , zawsze wszystko lepiej wiesz , no trudno, ja znam fakty i nie mam zamiaru nic nikomu udawadniac

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - iberte - 16-01-2019

(16-01-2019, 20:47)ferdydurke napisał(a):
(16-01-2019, 20:30)iberte napisał(a): Sprawdzam!!!!!
Adres elewatora gdzie wyciagnales 3 kafle przez noc!!!
Na skraju Puszczy Pszczyńskiej Tongue

No i po co po dziewczynach jezdzisz, skoro nawet pary nie masz w reku?

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - ferdydurke - 16-01-2019

(16-01-2019, 20:55)iberte napisał(a): No i po co po dziewczynach jezdzisz, skoro nawet pary nie masz w reku?
Ty nie masz inteligencji i pracowitości by sprawdzić. Iberte zainwestuj trochę. Przy pokerze by powiedzieć "sprawdzam" trzeba coś położyć na stół - ja twojej działki nie widze. Tongue

(16-01-2019, 20:22)ferdydurke napisał(a): Jaka nagonka? W pokerze jest pewien moment kiedy pada słowo "sprawdzam"
Ja tylko wypowiedziałem to słowo, a renia i diego muszą położyć karty na stole i udowodnić, że mają dobre karty!

wiesz, nawt mi sie nie chce ciebie sprawdzac, bo mam to w nosie co ty wypisujesz, chwalisz sie osiagnieciami swoich dzieci, a o sobie piszesz baaaaaaaaardzo niewiele, nawet mnie to niewiele nie interesuje, bo to jest twoje niewiele

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Unka - 16-01-2019

(16-01-2019, 20:21)iberte napisał(a):
(16-01-2019, 20:16)Unka napisał(a): Znowu robicie nagonke na biedna Renie ?
Big Grin

Tak Unka..... chcesz czy nie chcesz.... tylko my zostaniemy.

No dobra ..jak juz i tak wyjscia nie mam , to wykorzystam sytuacje najlepiej jak moge .

(16-01-2019, 21:01)ferdydurke napisał(a):
(16-01-2019, 20:55)iberte napisał(a): No i po co po dziewczynach jezdzisz, skoro nawet pary nie masz w reku?
Ty nie masz inteligencji i pracowitości by sprawdzić. Iberte zainwestuj trochę. Przy pokerze by powiedzieć "sprawdzam" trzeba coś położyć na stół - ja twojej działki nie widze. Tongue

twojej dzialki tez nie widac
to pokaz swoje dyplomy ,prosze bardzo, jaki problem, dwa trzy, no gdzie one sa, innych "osiagniec" nie miales

Aaaa...to ten poker Big Grin
Tylko cos za bardzo spiety jeszcze jestes .

(16-01-2019, 20:51)Diego9 napisał(a): ja tu nie gram w pokera a z toba to juz w ogole, nie mierz mnie swoja miarka, jaki sens mialoby wymyslanie czegokolwiek,pisze tak jak jest i jak bylo, widze, ze nikomu nie zyczsz nic dobrego , zawsze wszystko lepiej wiesz , no trudno, ja znam fakty i nie mam zamiaru nic nikomu udawadniac
Ty znasz fakty jak Gerd Heidemann, który kupił "orginalne" pamiętniki Hitlera od Kujau-a Tongue

Iberte nie kladz na stol , to nieapetyczne ..troche

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Słoninka - 16-01-2019

(16-01-2019, 20:16)Unka napisał(a): Znowu robicie nagonke na biedna Renie ?
Big Grin

Oh...Unka, trochę joggingu wysportowanej baletnicy tylko może wyjść na zdrowie.
Poza tym...Leon ma szansę pokazać jaaakim jest dżentelmenem, gdy tu zaraz wpadnie i porozstawia towarzystwo po "kontach"  Cool Tongue Big Grin

Pozwol mi sprobowac..... a moze sie uda.
Adres poprosze....
Pamiec masz przeciez niesamowita.
Nie rob wrzasku.... to ty chciales grac.

(16-01-2019, 21:06)Unka napisał(a): Aaaa...to ten poker Big Grin
Unka, w którym to moim zdaniu wykryłaś "spiętość"? Proszę o zacytowanie i przeprowadzenie analizy na szczeblu psychologii maglowej. Wink

(16-01-2019, 21:15)ferdydurke napisał(a):
(16-01-2019, 21:06)Unka napisał(a): Aaaa...to ten poker Big Grin
Unka, w którym to moim zdaniu wykryłaś "spiętość"? Proszę o zacytowanie i przeprowadzenie analizy na szczeblu psychologii maglowej. Wink
Ja to czuje ..miedzy wierszami .
W kolejce za chlosta byles rozluzniony .

(16-01-2019, 21:12)iberte napisał(a): Pozwol mi sprobowac..... a moze sie uda.
Adres poprosze....
Iberte, teraz przestaje się dziwić temu, że nie skończyłeś studiów z dyplomem.
Tobie brak długiego oddechu i chciałbyś wszystko zaliczyć sprintem. Niestety są dyscypliny, gdzie potrzeba oddechu długodystansowca. Taki oddech ma Krunia, która nadal jest w związku z miłością od młodości.
Oddech średniodystansowca ma zielonka i ja którzy dobrneliśmy do dyplomu, ale brakło pary na dotrwanie w miłości.
Tobie brakło oddechu na studiach, oraz w związku, a teraz brak ci oddechu by mnie sprawdzić. Co zresztą jest nie do sprawdzenia, bo wszystko było analog - otrzymywałeś karteczkę z ilością rozładowanych ton i szedłeś do kasy, a pieniądze odbierałeś parę dni później.

(16-01-2019, 21:28)ferdydurke napisał(a):
Adres poprosze....
Tobie brak długiego oddechu i chciałbyś wszystko zaliczyć sprintem. Niestety są dyscypliny, gdzie potrzeba oddechu długodystansowca. Taki oddech ma Krunia, która nadal jest w związku z miłością od młodości.
Oddech średniodystansowca ma zielonka i ja którzy dobrneliśmy do dyplomu, ale brakło pary na dotrwanie w miłości.
Tobie brakło oddechu na studiach, oraz w związku, a teraz brak ci oddechu by mnie sprawdzić. Co zresztą jest nie do sprawdzenia, bo wszystko było analog - otrzymywałeś karteczkę z ilością rozładowanych ton i szedłeś do kasy, a pieniądze odbierałeś parę dni później.

nic mnie tak nie oslabaia, jak takie durne texty

(16-01-2019, 21:18)Unka napisał(a): Ja to czuje ..miedzy wierszami .
Unka, tutaj także jestem rozluźniony, bo czy posty moich oponentów włącznie z twoimi nie są chłostą? Big Grin

(16-01-2019, 21:07)ferdydurke napisał(a):
(16-01-2019, 20:51)Diego9 napisał(a): ja tu nie gram w pokera a z toba to juz w ogole, nie mierz mnie swoja miarka, jaki sens mialoby wymyslanie czegokolwiek,pisze tak jak jest i jak bylo, widze, ze nikomu nie zyczsz nic dobrego , zawsze wszystko lepiej wiesz , no trudno, ja znam fakty i nie mam zamiaru nic nikomu udawadniac
Ty znasz fakty jak Gerd Heidemann, który kupił "orginalne" pamiętniki Hitlera od Kujau-a Tongue

denne porownanie

(16-01-2019, 21:35)ferdydurke napisał(a):
(16-01-2019, 21:18)Unka napisał(a): Ja to czuje ..miedzy wierszami .
Unka, tutaj także jestem rozluźniony, bo czy posty moich oponentów włącznie z twoimi nie są chłostą? Big Grin

ferdydurke,masochista, wiedzialam, ze lubisz takie rzeczy

(16-01-2019, 21:28)ferdydurke napisał(a):
Adres poprosze....

Moj pies zdechl 14 lat temu.
Uwzglednij to w nastepnym elaboracie.
Adres?