![]() |
Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy (/Watek-koncert-zyczen-dyskusje-na-rozne-tematy_585) |
RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 03-02-2015 Diego, broic to Ty mozesz w...lözku .. ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 03-02-2015 "Czy ja juz umieram ?" ... https://www.siepomaga.pl/f/ofpd/c/2112 ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - fabek - 03-02-2015 (01-02-2015, 23:05)Wit napisał(a): Coz, ulatwie wam zdanie i gdy tylko odkryje na to sposob, zlikwiduje dobrowolnie moje konto tutaj. Nie mam zamiaru pozwolic sie prowokowac. Nie chodzi o to żeby kogoś od razu wyrzucać. Nie tolerujemy tutaj złego zachowania i dlatego to ostrzeżenie. Przestaniecie być dla siebie niemili i wszystko będzie ok. Możemy pisać i pomagać innym bez kłótni i obrażania (to nie to forum). Pozdrawiam. RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 03-02-2015 (to nie to forum) - dokladniusio, tutaj nawet ychna to prawdziwy ![]() ![]() bierta ze mnie przyklada ... ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Wit - 03-02-2015 (03-02-2015, 18:11)fabek napisał(a):(01-02-2015, 23:05)Wit napisał(a): Coz, ulatwie wam zdanie i gdy tylko odkryje na to sposob, zlikwiduje dobrowolnie moje konto tutaj. Nie mam zamiaru pozwolic sie prowokowac. Przykro mi, lecz nie zauwazylem abym kogokolwiek obrazil. Raczej odwrotnie; to mnie usilowano obrazic i sprowokowac. Lecz ciezko obrazic madrzejszego od siebie... Pozdrawiam. RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 03-02-2015 cmok cmok cmok ychna nie umieraj RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 03-02-2015 Uppsss... to nie ja... wejdz na link ... poczytaj .. _____________________________________ Fajnie, ze jestes, ychna nazakladala tematöw az huczy... mam nadzieje, ze chociaz niektöre z nich sie komus przydadza )) Moja decyzja na dzisiaj - , nie priwuje bo mi zajady pekaja ze smiechu ... ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 03-02-2015 boje sie fabka i wita dlaczego ci zajady pekaja ze smiechu? mi jest nie dosmiechu wit mnie nie lubi fabek grozi banicja ja juz nie wiem ktore to Forum z ktorego wylece juz po malu pakuje walizeczke kota tez zabiore w oststnim momencie zgram na nerwach witowi i wyfrune tak jak wyfrunelam juz z mp i jeszcze z jednego Forum nidzie miejsca nie zagrzeje juz Taki moj los RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - fabek - 03-02-2015 Spokojnie, nie panikuj Diego ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 03-02-2015 ok. sprobuje nie panikowac RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 03-02-2015 Nie obawiaj sie, Fabek nie z tego ula... ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 03-02-2015 a co ty robisz w siodmym niebie jak tam mozna trafic RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 03-02-2015 Trzeba sie poprostu oderwac od przyziemnych glupotek i na wszystko spogladac... z göry.. ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 04-02-2015 dobrze zrobie tak ychna gdzie sie podziewasz jak sie czujesz RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 04-02-2015 Ychna czekamy tu na ciebie my to znaczy ja wit i Jakis jeden gosc RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 04-02-2015 Hej, hej ... bylam po zielenine, zdobylam pozywienie na natepnych kilka dni: - awokado - zielony seler * - kiwi - czerwona papryke (jutro bedzie nadziewana ryzem i mielonym z indyka) - mango - papaya - pomidory - marchewka i takie tam duperele ... Bardzo ciesze sie na to z * - moje drinki beda pyszniejsze... ![]() A Wy gdzie jestescie ? ![]() Acha, czuje sie dobrze.. dziekuje ! ![]() tylko jeszcze zeby chcialo odpasc to co sie przyczepilo.. Dzisiaj juz jadlam obiad ... przed lusterkiem.. zeby sie nie pokaleczyc i zeby nic mi nie wpadlo ... ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 04-02-2015 Ychna my wisimy tu na dole dlaczego ma ci cos wypasc i dlaczego jesz przed lusterkiem pisz mi tu natychmiast co ci sie stalo RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 04-02-2015 Nic mi sie nie stalo, zimno mi wywalilo na cale usta ... ![]() ![]() juz moge troche otwierac dziobka... Co Wy tam psocicie w tych krzaczorach ????? RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 05-02-2015 to pij slicznie te warzywnoowocowe mieszanki i zdrowiej jeszcze nic nie narozrabialismy wit boi sie pewnie odezwac bo mysli ze zaraz z nim koty bede darla nie bede bo mnie fabek postraszyl moze sobie tez teraz w sobote taka mieszaneczke zrobie zobacze jak to smakuje RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 05-02-2015 Spröbuj obowiazkowo, - wlasnie spozywam.. zamiast sniadania... ![]() Luknij na Zdrowiej zyc, ostatni link .. moze sie przyda?! ![]() |