![]() |
Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy (/Watek-koncert-zyczen-dyskusje-na-rozne-tematy_585) |
RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Wit - 01-02-2015 (01-02-2015, 15:50)Diego13 napisał(a): moze i masz w tym troche racji ale tylko trocheTwoimi obrazliwymi slowami podkreslasz tylko swoj prywitywizm. Przykro mi, lecz na twoim poziomie nie mam zamiaru z toba dyskutowac. RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 01-02-2015 macham lapka i mam nadzieje ze w... tez to zrobi (01-02-2015, 15:55)Wit napisał(a):(01-02-2015, 15:50)Diego13 napisał(a): moze i masz w tym troche racji ale tylko trocheTwoimi obrazliwymi slowami podkreslasz tylko swoj prywitywizm. jednak nie machnal no trudno ![]() ![]() ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 01-02-2015 Wit !!!!!! ja Cie zastrzeleeeeeeeeeeeeeeeee ... - moje spekane usta bola mnie od smiechu ("podpisalas...sie"*)..... ![]() ![]() ![]() __________________ Diego, nie mam niczego mocniejszego, ja nawet na trzezwo nie wyrabiam a co dopiero po % .. a jakie alko% lubicie? RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 01-02-2015 Wit mam ogromna prosbe - daj sobie na spokoj ze mna ignoruj mnie ja nie jestem warta twojej uwagi Winko wodeczke z cocacola plus do tego kosteczki lodowe sekt piwo tylko z sokiem cytrynowym RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 01-02-2015 Diego zakopala topör wojenny .. super ! ![]() __________________________ Stawiam kawe ! RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 01-02-2015 dobra czekam na kawke z mlekiem i z cukrem albo bez cukru nie moge sie z nim klocic bo i tak nie wygram a wylece z Forum tak jak juz kiedys to bywalo jak z mp mnie wyrzucali nie przeszkadzalo mi to ale jak mnie fabek stad na ksiezyc wystrzeli to bede smutna z tego powodu RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Wit - 01-02-2015 Widocznie latwo jej przychodzi obrzucanie kogos blotem, a nastepnie wspanialomyslne "zakopywanie toporu". Po niemalze roku umiescilem na tym forum pierwszy, rzeczowy, odpowiadajacy scisle na zadane w temacie pytanie post. I kto sie odezwal trolujac go ? Pani Diego. RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 01-02-2015 Wiecie na czym polega pröba pogodzenia sie ew. neutralnego traktowania sie ? Na nie ogladaniu sie w przeszlosc .. Wiem, ze nie jest to latwe, jednak mozliwe ! Wiem, bo przetrenowalam .. Spröbujemy ? ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 01-02-2015 dobrze Ychna szczerze powiedziawszy nie wiem co bylo w przeszlosci bo juz wszystko zapomialam RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 01-02-2015 No to wspaniale, ze nie pamietasz, bedzie latwiej patrzec do przodu .. Diegus, luknij na nowe tematy, wyreczysz mnie prosze ? (chorym sie nie odmawia) ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 01-02-2015 jestes chora? poloz sie do lozeczka i zdrowiej jak najszybciej a popatrze co tam sie dzieje RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 01-02-2015 Sloneczko, ja leze od srody ale jutro bede musiala pöjsc po antybiotyk i bedzie ok )) Dziekuje.. (a moze chcialabys poprowadzic ten Watek? ) RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 01-02-2015 ty wiesz sama ze sie do tego nie nadaje jestem strasznie nieokieznana RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 01-02-2015 Diego, - jak sie okazuje, malo znam sie na ludziach... .... ale moim zdaniem jestes bardzo solidna osoba a Twoje "nieokielzanie" jest odreagowywaniem od odpowiedzialnosci i powazniejszej strony zycia. Moze sie myle... nie wiem .. ![]() ps. smignij jeszcze raz do naszych Motylköw.. prosze )) RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 01-02-2015 juz zrobione masz racje zycie realne traktuje jako bardzo powazna przygode i nigdy w trudnych sytuacjach nie dzialam na oslep tylko przemyslam dokladnie Strategie dzialania jezeli komus radze dygac do socjala lub do arbeitsamtu to tylko dlatego ze jest to czesto ostatnia deska ratunku dla rodaka ktory popadl w tarapaty a komus pieniadze przeslac bo wlasnie cos tam sprzedal wyslal pare eu do domu do Polski i to w kopercie a pieniazki zostaly skradzione po drodze to kazdy by to zrobil lub pieniadze wyslac rodzinie wielodzietnej ktora nie ma za co przygotowac swiat bozego narodzenia to moj chrzescijanski obowiazek RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 01-02-2015 Czyli dobrze Ciebie odbieram.. Czesto tworzymy odmienny wizerunek od tego rzeczywistego - i mysle, ze to jest kazdemu bardzo potrzebne bo chociaz na chwile mozna w to uwierzyc i wyluzowac.. Dziekuje za pomoc. ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 01-02-2015 prosze bardzo i bedziemy tu dalej dyskutowac jezeli w... ma ochote moze dolaczyc nie mam nic przeciwko temu RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 01-02-2015 Milo z Twojej strony, ale raczej trudno zareagowac na mala literke "w" ... ![]() ...spröbuj inaczej... (oczywiscie zanim poslesz mnie do diabla..) ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 01-02-2015 mam napisac Wit - jestem na razie taka wsciekla na niego ze bym tylko .... pisala RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 01-02-2015 Dokladnie TAK, chyba, ze chcesz byc nazywana "d" ... ![]() a...zlosc... z czasem minie Ci... ![]() Zobacz: jestesmy na wizji ![]() 45 użytkowników aktywnych w ciągu ostatnich 60 minut: 4 zarejestrowanych (w tym 0 niewidocznych) oraz 38 gości. Zgaduj-zgadula kto nas czyta...? ![]() |