Nasze-Niemcy.pl
TERAPIA. - Wersja do druku

+- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl)
+-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9)
+--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249)
+--- Wątek: TERAPIA. (/Watek-terapia_2828)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: TERAPIA. - Diego9 - 10-01-2019

(09-01-2019, 23:18)Majami napisał(a): Renia
Do swojej listy menopauzalnej dopisz : dzielenie wlosa na czworo , przedawkowanie telewizji sniadaniowej i programów na YT z róznego rodzaju terapiami dla gospodyń domowych ,starcza gderliwosc idiotyczną ciekawość...
Az dziw bierze ze pytasz o rzeczy , które w twoim wieku powinnaś wiedzieć. ...
Renia epnij sobie na kozetke jakis zywy egzemplarz to moze obnizysz cisnienie.

jak juz lezysz na tej kozetce to lez i milcz i daj sie innym bawic

ferdydurke, gdzie ty sie wloczysz dziadu, z kim ja mam tu teraz koty drzec? no z kim?

RE: TERAPIA. - Diego9 - 11-01-2019

Renia, ferdydurke, wlazic mi tu na themat, leze na tej kozetce i czekam na therapeutow Renie i ferdydurke, ile ma tu jeszcze czekac

RE: TERAPIA. - Lawenka - 11-01-2019

Tongue Tongue Tongue

(11-01-2019, 17:43)Lawenka napisał(a): Łoj, chiba te ineksprymable nie mają weny na paplanie z tobą, bo im sztof wychodzi, i muszą psiać na nowo te same bzdety.

sprobuje ich zainspirowac, myslisz ,ze boja sie mnie

Tongue Tongue Tongue

(11-01-2019, 17:54)Lawenka napisał(a): Łony się wszystkiego boją. A, najbardziej, to własnego zdania.

myslisz, ze jestem za brutalna w stosunku do nich,za bardzo pyskuje do ferdydurke, 

Tongue Tongue Tongue

RE: TERAPIA. - Iskierka*** - 11-01-2019

Szczesliwego Nowego Roku Smile Pozdrawiam.

(11-01-2019, 18:07)Lawenka napisał(a): Podlizuj się, jak chcesz.
I tak napiszą znowu to samo.
A, co napiszą, to wiesz już od dawna. Nudne.
Baran jest baran, nawet, jakby chciałby być koziorożcem.

slicznie powiedziales to

(11-01-2019, 18:17)Iskierka*** napisał(a): Szczesliwego Nowego Roku Smile Pozdrawiam.

dziekujemy bardzo i nawzajem , rowniez pozdrawiamy

RE: TERAPIA. - "RENIA" - 11-01-2019

Ta chwilowa nieobecnosc co niektorych userow ma podwojne dno.Leon zrobil mi krecia  robote.

Napisal-Renius, temat skazany na plajte.

Myslal.ze jest flecista z Hameln. Smile Zagra na fujarce i wszyscy userzy ( oczywisci ci slabi psychicznie i podatni na manipulacje) wyjda szeregiem z tematu i  Renia zrobi plajte.
Leon,ja juz pisalam,ze z tematem jak z kochankami.Nie bedzie ten to bedzie inny. Tongue

Tylko co wyscie zrobily z tymi chlopakami,ze zostala ich tu tylko garstka. Moze mieli juz dosc zlosliwych i upierdliwych bab i poszli sobie. Huh

[Obrazek: 0434d71dc5c04fed57b9b47de0fa866d,1200,900,0,0.jpg]

Iskierka,dziekuje za zyczenia i nawzajem,szczesliwego Heart

RE: TERAPIA. - ferdydurke - 11-01-2019

(11-01-2019, 17:50)Diego9 napisał(a): sprobuje ich zainspirowac, myslisz ,ze boja sie mnie
Diego oczywiście, że się ciebie boje! Boje się ciebie jak każdego idioty, czy to za kierownicą, czy też w normalnym życiu.
Wiem do czego doprowadził kretyn-fantasta Adolf Hitler, a ty poniekąd jesteś w swej przekupczanej zawziętości do niego podobna. Córko straganiarza i przekupy targowej. 
Oburzysz się? 
Nie masz czym, twoja erystyka jest rodem z targowiska i tylko ludzie, którzy w tym klimacie wyrośli czują się w nim jak ryba w wodzie.
Ty dajesz pokaz swojej wiedzy i ograniczonego słownictwa, oraz miernoty intelektualnej.
Rodzice kupili ci zapewne mature, a studium zaoczne zaliczyłaś na docentowych i doktoranckich kozetkach.

To jest mój ostatni post na tym temacie! 
Możesz się wsciekać i miotać! Możesz wypisywać kolejne brednie i bzdury, mojej odpowiedzi nie otrzymasz.

(11-01-2019, 20:24)ferdydurke napisał(a):
(11-01-2019, 17:50)Diego9 napisał(a): sprobuje ich zainspirowac, myslisz ,ze boja sie mnie
Diego oczywiście, że się ciebie boje! Boje się ciebie jak każdego idioty, czy to za kierownicą, czy też w normalnym życiu.
Wiem do czego doprowadził kretyn-fantasta Adolf Hitler, a ty poniekąd jesteś w swej przekupczanej zawziętości do niego podobna. Córko straganiarza i przekupy targowej. 
Oburzysz się? 
Nie masz czym, twoja erystyka jest rodem z targowiska i tylko ludzie, którzy w tym klimacie wyrośli czują się w nim jak ryba w wodzie.
Ty dajesz pokaz swojej wiedzy i ograniczonego słownictwa, oraz miernoty intelektualnej.
Rodzice kupili ci zapewne mature, a studium zaoczne zaliczyłaś na docentowych i doktoranckich kozetkach.

Możesz się wsciekać i miotać! Możesz wypisywać kolejne brednie i bzdury, mojej odpowiedzi nie otrzymasz.

jak ty wszystko o mnie wiesz? super, chyba w UB pracowales,

(11-01-2019, 20:24)ferdydurke napisał(a):
Oburzysz się? 

juz ja otrzymalam biedaku, rzcasz sie na kazde moje zdanie jak wyglodnialy pies na kosc, 

a moje wyglupy bierzesz za podstawe do swoich glupich wypowiedzi, zastanow sie , kto co tu gdzie i co robil

RE: TERAPIA. - "RENIA" - 11-01-2019

No i Wochenende uwazam za otwarte.Tym razem miarka sie przebrala.Weszlismy na sliski grund.Wyzywanie sie od zdrajcow nie jest komplementem.Ja mysle,ze tu terapia nic nie pomoze.Trzeba z tym od razu do wariatkowa. Smile

Ferdydurke,ja nie moge sobie  wyobrazic ciebie w tym ekskluzywnym towarzystwie ,o ktorym tu tak czesto opowiadasz.Taki high life  a ty prezentujesz poprostu prostactwo. To nie w Niemczech.Ja znam takie srodowiska i wiem,ze nigdy nie zaakceptuja prostaka.Twoj stosunek do kobiet jest przerazajacy i nie mow,ze to tylko na uzytek forum.Taki poprostu jestes.
Tu nie musisz przychodzic,bo nie ma takiej terapii na chamstwo.Poszukaj sobie innego specjalisty.

PS.Dzisiaj przyjechali moi sasiedzi z urlopu.Bedzie wesolo.Dobranoc,Przyjemnych snow. Heart

RE: TERAPIA. - Diego9 - 13-01-2019

(11-01-2019, 23:24)RENIA napisał(a): No i Wochenende uwazam za otwarte.Tym razem miarka sie przebrala.Weszlismy na sliski grund.Wyzywanie sie od zdrajcow nie jest komplementem.Ja mysle,ze tu terapia nic nie pomoze.Trzeba z tym od razu do wariatkowa. Smile

Ferdydurke,ja nie moge sobie  wyobrazic ciebie w tym ekskluzywnym towarzystwie ,o ktorym tu tak czesto opowiadasz.Taki high life  a ty prezentujesz poprostu prostactwo. To nie w Niemczech.Ja znam takie srodowiska i wiem,ze nigdy nie zaakceptuja prostaka.Twoj stosunek do kobiet jest przerazajacy i nie mow,ze to tylko na uzytek forum.Taki poprostu jestes.
Tu nie musisz przychodzic,bo nie ma takiej terapii na chamstwo.Poszukaj sobie innego specjalisty.

PS.Dzisiaj przyjechali moi sasiedzi z urlopu.Bedzie wesolo.Dobranoc,Przyjemnych snow. Heart

Reniu, pisac o narodzie niemieckim jako o swoim narodzie na forum dla Polakow zyjacych w niemczech, jest skandalem, nie podejrzewam, zeby ta osoba, ktora to pisala oprocz owczarka niemieckiego w rodzinie, ma tez polskich czlonkow rodziny, tak to jest zdrada polskich przodkow, 

RE: TERAPIA. - Lawenka - 13-01-2019

Tongue Tongue Tongue

RE: TERAPIA. - "RENIA" - 13-01-2019

Diego,no niby masz racje ale swiat teraz to multi-kulti.Prawie kazdy ma w rodzinie jak nie Niemca to Araba albo jakiegos Turka czy Ruska.Podejrzewam,ze juz nie ma czystej rasy i wypominanie sobie przodkow w naszym wypadku nie jest juz aktualne.Ja osobiscie nie czuje sie odpowiedzialna za uczynki moich przodkow ani nie mam zamiaru za to placic.
Ferdydurke nie zmienisz ani nie uswiadomisz bo juz jest za pozno.Zobacz ,on siedzi na watku gdzie juz w tytule zaden z dyskutujacych nie zauwazyl brak logiki ale dyskutuja zazarcie jak na posiedzeniu sejmowym.Pytanie czy lepiej byc brzydkim i glupim,juz budzi sprzeciw bez zadnej dyskusji.Ferdydurke tez poszedl z  pradem i swoje madrosci tam wypisuje.Uwazam,ze kazdy watek to  terapia ale nie kazdy sie do swoich ulomnosci przyzna.
Zielonka juz kilka lat jest na forum ale do tej pory nie przyznala sie,ze byla modelka.Przez lata chowala taki "rodzynek" i nie przyznawala sie do tego.Krunia tez byla modelka.Niedlugo sie pewnie dowiemy,ze sa z hrabiowskiej rodziny a my to plebs.
To wlasnie jest robienie parawanu na swoje ulomnosci.Zadna nie przyzna sie do felerka tylko ciagnie ten woz z wadami,zamiast sie ich pozbyc. Badzmy jednak tolerancyjni i pozwolmy im zyc w uludzie.Bawmy sie razem z nimi.
Witam serdecznie.

Reniu, chyba nie napisalam tego tak wyraznie, mam problemy z formulowaniem zdan, moja przeslanka bylo nie potepianie innych narodowosci, tylko pisanie o narodzie niemieckim jako o wlasnym narodzie, ta forumowiczka nie ma w swojej swiadomosci, ze ona tez ma przodkow polskich, czyli jakis tam dziadek czy babacia niemka jest jej wazniejsza jak jej matka , ktora juz byc moze byla tylko w 1/4 niemka, to samo dotyczy ojca, ja nie mam z tym problemu , bo rodzice i dziadkowie byli Polakami, ale gdybym byla w tej sytuacji, ze moja babcia czy moj dziadek byli niemcami to nigdy w zyciu nie napisalabym, ze niemcy to moj narod, Polacy sa tez narodem tej forumowiczki, tylko ona sie tego narodu wyrzeka,

RE: TERAPIA. - Freddy - 13-01-2019

Zydom tez sie wydawalo, ze mieszkajac w Niemczech od kilku pokolen rowniez naleza do narodu niemieckiego.
Jednak Hitler szybko ich z bledu wyprowadzil....

(13-01-2019, 14:34)Freddy napisał(a): Zydom tez sie wydawalo, ze mieszkajac w Niemczech od kilku pokolen rowniez naleza do narodu niemieckiego.
Jednak Hitler szybko ich z bledu wyprowadzil....

wiesz zydom nie nie dziwie, bo nie znali swojej przyszlosci i nik nie spodziewal sie , ze niemcy sa do takich czynow zdolni, ale forumowiczka zna ta straszna przeszlosc i straszne morderstwa, ktorych dokonal ten narod i identyfikowac sie z tym narodem i okreslac "nasz narod" to jest ogromna przesada, dobrze, ze Renia otworzyla ten themat, moze w ten sposob zdolam sie z tego szoku otrzasnac

RE: TERAPIA. - Leon 66 - 13-01-2019

Dzien dobry,

Co ty wogole wiesz Diegus o  zyciu innych ludzi ?
Stale tylko piszesz ja , ja , ja.. reszta to tylko...
statysci.
Nie bede ci dorabiala zyciorysu, bo kazdy twoj wpis  zawiera  tak wiele informacji o tobie
z ktorych  człowiek( chce czy niechce )wyciäga wnioski ..

Denerwujesz , jestes upierdliwcem, wciskasz nam na sile twoje polityczne i zyciowe poglädy,
bo domniemasz ze potrzebujemy tego , bo  jestes  najmädrzejsza z nas .
Bo masz doswiadczenie ..
Tak sobie przededukowalam ze moze i masz i wiek i doswiadczenie . 
Pisalas twoj taTus podczas wojny sprzedawal  czy wydzielal chleb Zydom .
No tak, möj tatus podczas wojny byl dziecieciem drobnym, podejrzewam ze wiekszosci z nas, 
niektorzy tatusiowie dopiero byli w planie. Tongue
 Wiec musial byc rocznik  minimum 20-ty.
Czyli ty Degus do 70- ki musisz miec z dwa kroczki . 
Oder? Huh
Wracjaäc do thematu ,

Musialam  po 10 latach pobytu na forum trafic na ciebie, zeby dowiedzec sie ze jestem zdrajczyniä polskiego narodu , Volksdeutschem i Bog wie czym .No tak piszä ci co bardzo ucierpieli od wroga , 
co do dzis lizä fizyczne i psychiczne rany .
Dziwie mnie zatem ze zyjesz i pracujesz dla  wroga, 
ze wzbogacasz go swojä pracä,
 ze placisz do niemieckiego Fiskusa (niby) horendalne sumy, 
ze kupujesz tu dla siebie i  niewdziecznych dzieciakow immobilie .Gdybys mogla to robic rownie dobrze dla twojej ukochanej ojczyzny. Moze nawet w Koziej Wolce postawiliby Ci pomnik ? Big Grin

Realizujäc wiec wszystkie twoje wpisy  stwierdzam  duzä labilnosc i niepokoj duchowy.

Czemu Freddy cie nie wywalil na amen, albo  nie dal ostrzezenia,  jest mi zagadkä .
Toc jestes jak nieuleczalna sraczka, powracajäca ustawicznie,
ktorej nikt nie potrzebuje,- a wraca i  wraca i dreczy .

Czepiasz sie  juz od pierwszego tu wejscia Ferdydurke,
ze  pisze , ze cos pisze ,  ze probuje cie rozszyfrowac , skontrolowac podawane przez ciebie  fakty ,
i co , taki on juz jest ze musi miec czarne na bialym.

Czemu piszesz, czemu podajesz , jak nie dlatego ?
Piszesz ustawicznie  ze jest twoim obrzydliwym  wrogiem , wprost wywolujesz go jak gdzies sie zawieruszy.
No tak fajnie jest miec wroga  jak ma sie dola, j
ak nikt nie chce cie ani sluchac ani czytac. 
Gdy  nikt nie ma przed tobä respektu,
jak traktujä cie jako czlowieka drugiego gatunku ,- a w tobie az wrze.....

No to wchodzisz na NN ,- szukasz wpisow Ferdydurke 
za ktorym ganiasz  z tematu na temat, i kopiujesz i go na kazdym
kroku  obrazasz ...

i zaczynasz ...

Dziwie sie ze ci to tak dlugo uchodzi plazem .
pewnie moderacja tu walczy o kazdego czlonka, nawet tego co pozostawia po sobie ferment i niesmak.
Huh
Ups, zapomnialam,  zwracam honor moderacji 
czytalam ze  wiesz jak tu wejsc (nawet jak Cie zbanujä), 
stad ten numerek kolo twojego egzotycznego imienia.
Milej niedzieli..#

Reniu, teraz pora na twojä therapie dla Djego..
co powiesz o spuszczeniu  jej troche krwi, albo moze ...
pijawki ?