![]() |
MILOSC,NIEJEDNO MA IMIE. - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +--- Wątek: MILOSC,NIEJEDNO MA IMIE. (/Watek-milosc-niejedno-ma-imie_2821) |
RE: MILOSC,NIEJEDNO MA IMIE. - Diego9 - 03-01-2019 no przeciez nie odpuszcze sobie tej komedii, przeciez wy nie macie o czym pisac ze soba, albo ja jestem thematem,albo to co wam podsune, sami nie macie ideii, elektryzuje was, analizuje i pokazuje nielogicznosc waszych wypowiedzi, tylko tych malo glupich wypowiedzi , tych bardzo glupich nie analizuje, nie chce wam za duzo przykrosci sprawiac, moi starzy nudziarze, RE: MILOSC,NIEJEDNO MA IMIE. - ferdydurke - 03-01-2019 (03-01-2019, 20:33)Diego9 napisał(a): no przeciez nie odpuszcze sobie tej komedii, przeciez wy nie macie o czym pisac ze soba, albo ja jestem thematem,albo to co wam podsune, sami nie macie ideii, elektryzuje was, analizuje i pokazuje nielogicznosc waszych wypowiedzi, tylko tych malo glupich wypowiedzi , tych bardzo glupich nie analizuje, nie chce wam za duzo przykrosci sprawiac, moi starzy nudziarze, Dieguś gdybyś była kreatywna i inteligentna to twoje TRZY THEMATY nie skończyły by się na 51 wpisach z tego 30 twoich. Jak kiedyś założysz temat, który dobije 47 stron jak jest w przypadku Zielonki, lub dobije 100 stron jak jest w moim przypadku, to możemy porozmawiać jak równy z równym. Jak narazie jesteś śmieciem i zarazą tego forum. Jesteś jak wrzód na mięśniu pośladkowym. RE: MILOSC,NIEJEDNO MA IMIE. - Diego9 - 03-01-2019 ferdydurke, zmien psychiatre, ten u ktorego sie leczysz , nie jest w stanie ci pomoc RE: MILOSC,NIEJEDNO MA IMIE. - "RENIA" - 03-01-2019 Witajcie.Zalozylam temat w nadziei,ze sobie podyskutujemy.Pierwszy wpis na tym temacie zrobilas ty Diego i to taki,ze nie jednemu poszedlby w piety.Zmitygowalas sie jednak,ze cos jest nie tak i komentarz znikl. Leon nadmienil,ze to moze tak nie ladnie tak wszyscy na jednego.Ja jednak jestem innego zdania.To ty nas terroryzujesz,wyzywasz i obrazasz.To ty zbierasz ostrzezenia a nie my.Gdybys byla ambitna,wiecej bys z nami nie pisala.Ty sie tu leczysz.Wywalasz cala agresje i zlosc bo w realu nikt cie juz nie chce sluchac.Takie objawy jak ty tu prezentujesu daje niedomoga watroby.Toczka w toczke wlasnie takie. Idz do lekarza poki nie jest za pozno i uwolnij nas od swoich brutalnych epitetow. RE: MILOSC,NIEJEDNO MA IMIE. - Diego9 - 03-01-2019 (03-01-2019, 20:41)ferdydurke napisał(a):jeszcze raz ty z to twoja sfora potrafisz tyko rzucac sie na innych , obrazac i atakowac ludzi , ktorych nie znasz , ktorzy ci nic nie zawinili, a dlaczego? bo jestes slaby emocjonalnie i intelektualnie, nie potrafisz tak pokierowac klotnia , ze ofiara odchodzi ,jak kundelek z podwinietym ogonkiem, twoja argumentacja, to zadna argumentacja, to jest obrazanie, wyzywanie i pisanie o najsympatyczniejszej i najladniejszej i najmadrzejszej forumowiczce, ktora ci tez nic ale to nic nie zawinila, mowil ci ktos , ze jestes inteligentny? nie? nic dziwnego(03-01-2019, 20:33)Diego9 napisał(a): no przeciez nie odpuszcze sobie tej komedii, przeciez wy nie macie o czym pisac ze soba, albo ja jestem thematem,albo to co wam podsune, sami nie macie ideii, elektryzuje was, analizuje i pokazuje nielogicznosc waszych wypowiedzi, tylko tych malo glupich wypowiedzi , tych bardzo glupich nie analizuje, nie chce wam za duzo przykrosci sprawiac, moi starzy nudziarze, (03-01-2019, 21:13)RENIA napisał(a): Witajcie.Zalozylam temat w nadziei,ze sobie podyskutujemy.Pierwszy wpis na tym temacie zrobilas ty Diego i to taki,ze nie jednemu poszedlby w piety.Zmitygowalas sie jednak,ze cos jest nie tak i komentarz znikl.chcesz prowadzic dyskusje? o czym, o tym co robilas a nic nie zrobilas? juz pisalam, swoje drogocenne rady zachowaj dla siebie RE: MILOSC,NIEJEDNO MA IMIE. - Ronja - 03-01-2019 (03-01-2019, 21:10)Diego9 napisał(a): ferdydurke, zmien psychiatre, ten u ktorego sie leczysz , nie jest w stanie ci pomoc Podaj nam adres twojego-zareczam ze wszyscy tam pojdziemy. RE: MILOSC,NIEJEDNO MA IMIE. - Leon 66 - 03-01-2019 Dobry wieczor Diego, widze ze dajesz tu tez swoje drogocenne rady, nie tylko Reni ,-wlascicielce tegoz tematu, ale i Ferdydurce i Zielonce i kazdemu kto osmieli sie tu cos napisac. Lubisz pisac , piszesz -chetnie i duzo , czy chcä cie tu ,-albo na innym temacie czytac .czy nie chcä . Piszesz ze sie bawisz , ze sie z nas smiejesz, bo jestesmy tacy glupi, tacy chamscy , pijacy i pijaczki , rozwodnicy i rozwodniczki , samotni -e albo rozpustnice i rozpustnicy. Ze jestesmy obrzydliwi ze osaczylismy cie i ze dreczymy. Piszesz : " no przeciez nie odpuszcze sobie tej komedii, przeciez wy nie macie o czym pisac ze soba, albo ja jestem thematem,albo to co wam podsune, sami nie macie ideii, elektryzuje was, analizuje i pokazuje nielogicznosc waszych wypowiedzi, tylko tych malo glupich wypowiedzi , tych bardzo glupich nie analizuje, nie chce wam za duzo przykrosci sprawiac, moi starzy nudziarze," Diego, to musi byc jakas ciezka choroba, nikt sie nie bawi jednoczesnie bedäc w klinczu z kims kto ubliza i dreczy . Albo sie bawisz, albo sie bronisz przed napasciami . Zdecyduj sie , bo mi twoje objawy zaczynajä spaedzac sen z powiek . Bylas z tym juz u lekarza? ( i prosze cie na kolanach , oszczedz mi czytania, analizowania i cytowania tegoz tekstu kilkakrotnie nie mam juz nerwa powoli szykuje sie do lozka . Dobranoc Diegus , zaraz bede liczyla barany... . ![]() RE: MILOSC,NIEJEDNO MA IMIE. - Ronja - 03-01-2019 Leon bedzie liczyl barany,a mąz Diego9 zaglaska do snu.Mam nadzieje,ze do dlugiego snu :P RE: MILOSC,NIEJEDNO MA IMIE. - ferdydurke - 03-01-2019 (03-01-2019, 22:02)Leon 66 napisał(a): Dobranoc Diegus ,Licz tak: Diego, diego1, diego2, diego3, diego4 ...... i tak dalej aż zaśniesz. Nikt na tym forum nie ma tylu nicków co nasza diego ![]() Dlaczego? Kto mi odpowie na to pytanie? Bo inteligentna i taktowna w dyskusji jest, czy też dlatego, że jest zwykłą chamską przekupką na targu, której stragan klienci omijają szerokim łukiem jak jej trzy tematy założone na tym forum? Nikt nie ma ochoty na kontakt z prymitywnym plebsem, ale diego pomimo 5 lat doświadczeń na forach MP i N-N nie zrozumiała tego. To jest przypadek nieuleczalny. Nie ma nic do powiedzenia, a jak już coś napisze, to świat boki zrywa ze śmiechu, lub łapie się za głowę z zażenowania nad głupotą, wulgaryzmem i prymitywizmem piszącej! RE: MILOSC,NIEJEDNO MA IMIE. - "RENIA" - 03-01-2019 Ferdydurke,myslisz,ze Diego,to spadek po MP.Pamietasz moze pod jakim imieniem?Takiej kaskady obelg nie pamietam a i wytrwalosc imponujaca. Ja jutro wyjezdzam do Salzburga.Wroce w niedziele wieczorem albo w poniedzialek rano.To zalezy od pogody. Musze sie odchamiec bo przesiaklam niebozebnie. Watek mozna zamknac albo sponiewierac.Robta co chceta ale beze mnie. RE: MILOSC,NIEJEDNO MA IMIE. - ferdydurke - 03-01-2019 (03-01-2019, 22:52)RENIA napisał(a): Ferdydurke,myslisz,ze Diego,to spadek po MP.Pamietasz moze pod jakim imieniem?Takiej kaskady obelg nie pamietam a i wytrwalosc imponujaca. Diego na MP była pod diego z numerkami i paru innymi nickami i chwaliła się tym, że małżonek założył jej stronę z której może w nieskończoność produkować nowe nicki, a tam była banowana częściej niż ja, a to o czymś świadczy ![]() Przyjemnego czasu w przepięknym Salzburgu! RE: MILOSC,NIEJEDNO MA IMIE. - Freddy - 03-01-2019 Zgodnie z życzeniem temat zostaje zamkniety. |