Nasze-Niemcy.pl
A jak sie ma totalnego dola? - Wersja do druku

+- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl)
+-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9)
+--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249)
+---- Dział: Muzyka, Film i TV (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-muzyka-film-i-tv_1275)
+---- Wątek: A jak sie ma totalnego dola? (/Watek-a-jak-sie-ma-totalnego-dola_2649)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: A jak sie ma totalnego dola? - ychna - 31-05-2018

A nie Fiscus, mnie nie trzeba nic na poprawe humoru, zazwyczaj mam dobry, chyba juz wyroslam z tych innych, a muzyczke pochwalilam bo tak mi jakos podpasowala pod chwilke..  Smile

RE: A jak sie ma totalnego dola? - helen*** - 31-05-2018

Czesc Fiss, gwiazdke ja Tobie podarowalam, lubie Cie wiesz ? Wink Smile co do wspolnych chwil , to przyznam ,ze byly ,to super czasy, ubaw po pachy ! Big Grin

Wspomnien czar dopadl mnie Sad

RE: A jak sie ma totalnego dola? - helen*** - 31-05-2018

Wyplakalam sie u Ciebie Fis.., teraz lece do siebie cus zagram Big Grin

RE: A jak sie ma totalnego dola? - fiscus - 02-06-2018

(31-05-2018, 08:42)ychna napisał(a): A nie Fiscus, mnie nie trzeba nic na poprawe humoru, zazwyczaj mam dobry, chyba juz wyroslam z tych innych, a muzyczke pochwalilam bo tak mi jakos podpasowala pod chwilke..  Smile

Wiem, ale chciałam Ciebie "podejść " ,co do głównego tematu. A temat jest ogólnie nijaki, bo co to, znaczy "dołek"?

Są emocje,to norma  u ludzi, która pozwala  lub też nie, na słuchaniu muzyki w danym momencie,jakiej chce słuchać.

Shy

ps>   wiem , interpunkcja jest u mnie paskudna. To taki znak rozpoznawczy Confused Huh

Hellen, Trojanko, wiesz ,że istnieje zespól cygański Trojanka  Tongue Spróbuję zapoznać Cię z rytmem taboranów  Big Grin

Tak do końca to, nie wie m o co Trojankowi "chodzi" w jego tekstach. Chyba o pieniądzach  śpiewa.

Lubie ironie.

Wielka szkoda,że takie gówno tutaj wkleić mogę, porządny ,dobry,film np; fanatyk, nie wchodzi .....

A Bach, no to,bach

przepraszam, bethoven nie,bach,moj blad. A tak na prawdęto,,ta sonata bardziej kojarzy mi sie z V synfonia pewnego pana,ktory polke za mame mial

RE: A jak sie ma totalnego dola? - fiscus - 03-06-2018

Chopin,

'Panowie, wam zwisa rytm,takt, nie ważne co i jak sie gra, Wazne aby miec face. pozdrawiam. 

RE: A jak sie ma totalnego dola? - fiscus - 03-06-2018

To nie zazdrość,broń Boże

RE: A jak sie ma totalnego dola? - ychna - 03-06-2018

Chcialas mnie Fiscus podejsc w temacie dolka?! No coz, jak kazdy miewam swoje lepsze i gorsze dni, generalnie jestem optymistka i chyba nielatwo jest mi sie zsunac w jakis dolek, a jesli juz.. to swoje odchoruje i dosc szybko sie z niego wydrapuje, choc ucze sie powoli to jednak dosc skutecznie, a ze jestem stara to i nauk troche w zapasie mam.

RE: A jak sie ma totalnego dola? - fiscus - 04-06-2018

Przepraszam Cię Ychna, nie chciałam zmuszać Ciebie do wypowiedzi. Wyszło z mojej strony nie fortunnie, przepraszam jeszcze raz.

A Rollingow tez b. lubie

składanki niekiedy są fajne

A,tak naprawdę to, w żaden sposób nie mogę znaleźć utworu Pink Foydow"

ulubionego

O Tinie zapomniałam i Erosie

:D

A najbardziej o David-zie

RE: A jak sie ma totalnego dola? - ferdydurke - 04-06-2018

Ja sobie myślę, że na doła to najlepsza recepta Big Grin

A ja ma coś w j. polskim
dobre

RE: A jak sie ma totalnego dola? - ferdydurke - 05-06-2018

Obejrzałem ponad 20 minut i mogę z czystym sumieniem stwierdzić - to nie jest mój humor i trudno mi to uznać za dobre Confused
Po takim "humorze" można dostać doła!

RE: A jak sie ma totalnego dola? - fiscus - 05-06-2018

Confused Confused Przecież to, główny tytuł ...................

fajny polski zespół.

.