![]() |
Uczymy się razem z Renią. - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Nowa osoba na forum (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-nowa-osoba-na-forum_760) +--- Wątek: Uczymy się razem z Renią. (/Watek-uczymy-sie-razem-z-renia_2110) |
RE: Uczymy się razem z Renią. - Renia - 05-02-2017 No jak pomylic jak weszlo na temat.? A czemu Freddiemu gralo a mi nie? RE: Uczymy się razem z Renią. - Aurora - 05-02-2017 Tego nie wiem, dlaczego Freddy'emu grało, a tobie nie. Musiałabym patrzeć ci przez ramię, podczas wklejania filmiku. ![]() RE: Uczymy się razem z Renią. - Renia - 06-02-2017 Ostatnia proba i ide spac. RE: Uczymy się razem z Renią. - Renia - 06-02-2017 ![]() RE: Uczymy się razem z Renią. - zochama - 06-02-2017 Reniu, nie che byc zlosliwa, ale nie widze zadnego obrazka! Przepraszam. Jakis nowy? RE: Uczymy się razem z Renią. - Renia - 06-02-2017 Jak to? Ja widze!! A kiedy bylas ostatni raz u Fielmanna?? ![]() RE: Uczymy się razem z Renią. - Renia - 09-02-2017 Aurora,nie tesknisz za mna? ![]() To dla ciebie. RE: Uczymy się razem z Renią. - Aurora - 11-02-2017 Dziękuję Renia za Rieu. Widzę, że dajesz już sobie radę beze mnie, tylko nieraz coś nie wychodzi, ale to już drobnostki i z czasem będzie lepiej. Musisz tylko regularnie z wklejania filmów i zdjęć korzystać, by z głowy nie uleciało. ![]() RE: Uczymy się razem z Renią. - Renia - 11-02-2017 Dzien dobry Aurora.Dzisiaj dostane z Amazon taka przystawke,zeby moj laptop lepiej hulal. ![]() RE: Uczymy się razem z Renią. - Aurora - 11-02-2017 Nawzajem ![]() RE: Uczymy się razem z Renią. - Renia - 15-02-2017 Witaj Aurora! Dawnosmy sie nie widzieli Witaj Aurora! Dawnosmy sie nie widzieli ![]() RE: Uczymy się razem z Renią. - Aurora - 15-02-2017 Jestem ![]() ![]() Masz tu kwiatka ode mnie. ![]() RE: Uczymy się razem z Renią. - Renia - 15-02-2017 Dzieki Aurora,jak zwykle gentile! To na czym to stanelismy?. Z tym pisaniem na kolorowo czy duzymi literami to tak nie wychodzi.Mnie sie udalo raz duzymi literami i na czerwono.Ale to mi sie udalo.Teraz zaznaczylam duze na czerwono ale nie wyszlo.To funkcjonuje tylko pojedynczo.Czy tak?Cos mi sie nie zgadza. Pewnie zaraz idziesz pod wodospad i w piora. ![]() RE: Uczymy się razem z Renią. - Renia - 16-02-2017 Sprobuje drugi raz. Ciekawe co wyjdzie,niestety mialo byc czerwone a jak wyszlo to widzicie.Mialo byc grubo,a jest dopiero teraz grubo.Oj trzeba jeszcze troche pocwiczyc. Poczekam na szefowa. Dobranoc. RE: Uczymy się razem z Renią. - Renia - 16-02-2017 Czemu sie nie rusza? RE: Uczymy się razem z Renią. - Aurora - 17-02-2017 (16-02-2017, 00:38)Renia napisał(a): Sprobuje drugi raz. No przecież jest wszystko dobrze? RE: Uczymy się razem z Renią. - Renia - 17-02-2017 Nie jest dobrze bo to jest z opoznieniem.Kiedy bylo napisane duzymi literami to mialo byc i grubo.To maly feler ja to sobie dopracuje.Aurora,mnie nadgarstek wysiadl.Bylam dzisiaj u ortopedy i dostalam szyne i tabletki przeciw bolowe.Musze sie oszczedzac.Postaram sie kliac troche mniej.Narazie i do jutra.Dobranoc RE: Uczymy się razem z Renią. - Aurora - 18-02-2017 Powrotu do zdrowia życzę. Renia, mam jeszcze inną stronkę z emotkami. Działa na zasadzie: Bild kopieren - Bild einfügen (na podglądzie tutaj). http://marlena83.bloog.pl/kat,0,index.html ![]() RE: Uczymy się razem z Renią. - "RENIA" - 20-01-2019 Jak zalozyc nowy watek.Specjalnie dla Iberte,zeby sie nauczyl zakladac tematy a ja wtedy bede sie udziela i napewno nie bede mu przeszkadzala. A wiec drogi iberte,po kolei i w punktach. 1. musisz sie zalogowac. 2kliknij na Luzne tematy,otworzy ci sie druga stronka. 3 zjedz na sam dol az do OGOLNE 4 popatrzw prawo i zobaczysz informacje ZALOZ WATEK. 5kliknij na to i twoim oczom ukaze sie "formularz" i wpisujesz,tytul tematu potem ponizej opisujesz temat bla,bla,bla.... Zycze ci dobrej weny i bede cie wspierac jak bedziesz grzeczny ![]() RE: Uczymy się razem z Renią. - "RENIA" - 20-01-2019 IBERTE! Do tablicy! Tu masz dokladnie napisane jak zalozyc watek.Zakladaj a zobaczysz jak to fajnie jak ci ktos watek trolluje. |