![]() |
FORUMOWY HYDE PARK. - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: FORUMOWY HYDE PARK. (/Watek-forumowy-hyde-park_2848) |
RE: FORUMOWY HYDE PARK. - ferdydurke - 29-03-2019 (28-03-2019, 23:34)helen*** napisał(a): Oj tam napewno zajdziesz do Reni na kaffke, przez Was milosc az przemawia, Reniu oczarowalas go !Jak będę w Monachium to mogę Renię na kawkę zaprośić, ale w reńkowe progi wpraszać się na pewno nie będe! ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 29-03-2019 Renia, dalem Ci plusika. Swietna analiza!--napisal naczelny amant tutejszego forum. Dala i sloninka +osobisty bodyguard amanta. Chlip,wzruszylam sie.Co za kurtuazja i obfitosc uprzejmosci. ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - iberte - 29-03-2019 (29-03-2019, 00:06)"RENIA napisał(a): Renia, Nawet, jezeli mi tych plusikow zabraknie, to dokupie.. Dalem ponownie.. Slonince oczywiscie tez( nie badz urazona) Buziaki RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 29-03-2019 Ach,iberte.Rozpieszczasz mnie a to mi nie ujdzie na sucho.Sloninka znowu dolozy mi pare latek i zejde na zawal chociaz serce jak dzwon i do kochania skore ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - iberte - 29-03-2019 Dbaj o siebie... RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 29-03-2019 Ferdy,to jest tzw angielski ogrod.Tu sie zbieraja ludzie roznej masci od bezdomnego do hrabiego. Ja wole jednak bardziej eleganckie. Jest jedna kawiarnia gdzie przychodza przewaznie artysci i tam jest fajnie.Ja tam chodze na lody bo kawy nie pije. ![]() Najpiekniejsze sa zamki,kture wybudowal Ludwig 2 i rujnowal kase bawarii.Jego historia jest tez bardzo ciekawa. ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 29-03-2019 Ide spac.Iberte kazal dbac o siebie. Jutro mam wazne terminy no i zakupy.Duzo zakupow. Dobranoc i dzieki za mile spedzony czas. Do jutra RE: FORUMOWY HYDE PARK. - ferdydurke - 29-03-2019 Renia mnie jest obojętne jaka kawiarnia - ceny się specjalnie nie różnią i cieszy mnie to, że mogę sobie pozwolić na wypicie kawy w Kempińskim w Berlinie, więc twoja kawiarnia w Monachium na pewno mnie nie dobije finansowo. ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Słoninka - 29-03-2019 Renia, za to serce jak dzwon do kochania skore dałabym ci kilka +++, ale technicznie to niemożliwe. Już pisz zażalenie do Witolda ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - ferdydurke - 29-03-2019 (29-03-2019, 01:01)Słoninka napisał(a): Renia, za to serce jak dzwon do kochania skore dałabym ci kilka +++, ale technicznie to niemożliwe.Słoninko, czekam na ten moment, kiedy pozbędziesz się bezsenownej upierdliwości! Ty też jak iberte jesteś przypuszczalnie Panną i należysz do tych jesiennych od 17.09 do 31.10 Taka jest wasza prawda - przypuszczalnie podpadacie pod ten sam znak zodiaku i wykazujecie te same cechy charakteru. Miejcie ze sobą seks, bądźcie szczęśliwi, a waszą super Laune przenieście na forum i wtedy wszyscy będą zadowoleni. ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - iberte - 29-03-2019 (29-03-2019, 01:49)ferdydurke napisał(a): Ty też jak iberte jesteś przypuszczalnie Panną i należysz do tych jesiennych od 17.09 do 31.10 Im wiecej slow, tym mniej tresci zawartej w kazdym. Zastanawialem sie w ciszy, jak dlugo bede mial przyjemnosc czytac „ nowego, uprzejmego“ Ferdydurke ? Pyk..... iskierka zgasla. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Fellah - 29-03-2019 Bo nie lata sie licza, tylko urok wewnetrzny, delikatnosc i kobiecosc, czego prosta swinia nigdy nie zrozumie. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Majamka - 29-03-2019 (29-03-2019, 21:08)Fellah napisał(a): Bo nie lata sie licza, tylko urok wewnetrzny, delikatnosc i kobiecosc, czego prosta swinia nigdy nie zrozumie. Doprawdy uroczo ujęte. Kwintesencja kobiecości w delikatnym esencjonalnym wpisie . RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 29-03-2019 Majami wyjela zza pazucha swoja szpagatowa inteligencje i blysnela nam po oczach.Jakbym Hanke Bielicka zobaczyla. ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Majamka - 29-03-2019 Ty z Hanki Bielickiej brałaś przykład ? Wspólczuje , chociaż Hania miała swój szarm..... To na bank nie moja bajka... Długo czekam na odpowiedż , zadziwiajaco długo..... RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 29-03-2019 Ja tancerka nie mam nic wspolnego z kabartami. ![]() ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 30-03-2019 Nie zauwazylam,ze juz jest ten filmik na watku.Przytachalam inny,jeszcze lepszy.Ja ich uwielbiam. ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj takie puchy,to ja sobie zrobilam watek--Muzyka,ktura lubie ![]() ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 30-03-2019 Fenomenalny talent,malej dziewczynki. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 30-03-2019 Na dobranoc,do podusi ostatnia piosenka ale jaka piekna ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - ferdydurke - 01-04-2019 Renia, tym wklejaniem nowych klipów, tematu przy życiu nie utrzymasz. |