![]() |
*** Z muzyka przez zycie *** - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Muzyka, Film i TV (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-muzyka-film-i-tv_1275) +---- Wątek: *** Z muzyka przez zycie *** (/Watek-z-muzyka-przez-zycie_1997) |
RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 29-06-2018 Wieczorek ![]() Ja juz po urlopie, bylo fajowo ![]() ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 29-06-2018 ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 29-06-2018 Ten kawalek przypomina mi jakis hicior, Herbi to rozkmini napewno ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 29-06-2018 Juz mam , chodzilo mi o to! ![]() Wszedzie jest dobrze ,ale we wlasnej komnacie jest najlepiej ![]() Dobranoc ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 30-06-2018 Powitala w ten piekny dzien, wspomne sobie stare dobre czasy,muzyke lata z tranzystorem nad jeziorem ![]() zapraszam do zabawy, moze ktos ma ochote pograc ? ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 30-06-2018 RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 30-06-2018 (30-06-2018, 12:17)helen*** napisał(a): Uciekam w swiat ,milego ! Francesco jeszcze zapodam ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - Marika - 30-06-2018 Milego wieczoru :rolleyes: RE: *** Z muzyka przez zycie *** - Diego10 - 01-07-2018 pst, czesc dziewczyny, wpadlam na chwilke czesc powiedziec i dac znak zycia RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 05-07-2018 Czesc Diego ! ![]() Mysle,ze u Ciebie wsio ok?! Nudno bez Ciebie ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 05-07-2018 RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 09-07-2018 ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - Diego10 - 14-07-2018 czesc Helen, u mnie jak na razie duzo pracy, pomoagalam dzieciom troche poradnie rozkrecac, ale pomalu wycofuje sie z tego procesu, bo w koncu musza same ponosic za wszystko odpowiedzialnosc, jak do tej pory maja sporo pacjentow, nawiazaly wspolprace ze szpitalem zydowskim , tam pracuje duzo lekarzy z Israela , narzekaja na warunki pracy w Niemczech , wpadne czasem tu , moze troche porozrabiam na KG RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 24-07-2018 Czesc Diego ![]() Tez mam duzo zajecia, pracy, to co zasadzilam pielegnowalam , to teraz zbieram, moje plony ![]() Ogorki mnie zasypaly w tym roku, juz na nie patrzec nie moge, chyba przestane je podlewac, niech juz nie rosna, nie mam sloikow wiecej ![]() ![]() Przesylam pozdrowionka wszystkim ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - herbiherb - 25-07-2018 Dziendobrywieczor ![]() moj pierwszy wpis po dwoch miesiacach i prawie dwie strony zapisane ![]() karta podbita na dwa trzy miesace chiba starczy ![]() Ps.dla pani noszacej pasiaste ubranka ja tutaj tez jeszcze jestem ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - ferdydurke - 26-07-2018 (29-06-2018, 22:15)helen*** napisał(a): Juz mam , chodzilo mi o to!Nie wierzę Helen! Byłaś na koncercie Joe B.? Oczywiście domyślam się, że nie! Ale polecam ci namiastkę Joe B. - Josh Smith koncertuje od 31.08.2018 w DE Facet jest super! Gra technicznie bez zarzutów i ma za sobą koncerty z wielkim Joe B. W twoich okolicach to koncerty w Celle i Lehrte. Wybierz się! ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 01-08-2018 (26-07-2018, 00:21)ferdydurke napisał(a): Nie wierzę Helen! Byłaś na koncercie Joe B.? Nie bylam na jego koncercie z checia pojechalabym,ale mi to nie klapnie ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 01-08-2018 (25-07-2018, 21:10)herbiherb napisał(a): DziendobrywieczorOt wysilil sie ![]() Herbi Ty jestes ................................. ![]() ![]() Ostatnio nawet kot z kulawa noga nie chce zagrac , jak tak dalej bedzie ,to zamkne ten interes ![]() Cus po Mazursku trza zagrac, to byly piekne czasy ! ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 01-08-2018 Lubie urlopy cos w takim stylu, jeziora, lasy, spokoj ,swieze rybki mniamm ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 15-08-2018 Wieczorek , melduje sie ![]() Babie lato widzialam, chyba juz sezon letni konczy sie ? W tym roku sloneczko popisalo sie ! ![]() Co chodzi o jesien ,to lubie ja tez ![]() |