![]() |
Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy (/Watek-koncert-zyczen-dyskusje-na-rozne-tematy_585) |
RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 21-12-2014 Cosik Swiat tutaj nie czuc ... ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 22-12-2014 Anita nam przepadla tu ludzie pisza tylko o wyjazdach i przyjazdach a swieta tuz tuz ale cos mi sie wydaje ze w przypadku aguni najlepiej do Arbeitsamtu podygac i tam juz jej wszystko wyjasnia i pomoga w poszukaniu pracy jak myslisz Ychna RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 22-12-2014 No coz.. niech kazdy pisze gdzie lubi... W przypadku Aguni trudno cokolwiek powiedziec, za malo danych.. znajomosc jezyka ? Jezeli chodzi o ubezpieczenie to albo przywozi sie ze soba prywatne ( tez tak kiedys robilam ) albo podejmuje prace. Byc moze masz racje.. ale co Arbeitsamt pomoze? RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - agunia1990 - 22-12-2014 agunia1990 napisał(a):Witam. Mam problem. Chce z chłopakiem przyjechać w styczniu do niemiec on tu będzie wynajmował mieszkanie w wertingen Ale ja nie mam ubezpieczenia i pracy. Gdzie mogę załatwić sobie szybko ubezpieczenie?? Proszę o pomoc. A jak jest tu jakiś polak co mieszka i pracuje w wertingen albo okolicy i by mi pomogl będę wdzięczna. Co do języka dopiero się uczę. Więc odpowiednie ubezpieczenie musiałbym wykupić w polsce. A pisze tu bo gdzie indziej nikt nie odp. Widzę że tylko wy tu pomagacie. Wielkie dzięki. A co do świąt właśnie gotuje bigos pierogi lepiej w środę rano. No a jutro moje urodziny ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 22-12-2014 Przed Swietami jest malutko czasu .. jutro wpadne pogratulowac z okazji urodzin ! Za pomaganie dostajemy punkty, pod warunkiem, ze je nam dasz .. ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 22-12-2014 Anita i znowu ci sie reputacja poprawila nie zauwazylam mi tez o dzieki dzieki tak ucz sie jezyka bo bez niego ani rusz RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 23-12-2014 Ratujcie .. moje dziecko wraca, prawie 10 h jazdy pociagiem i biedactwo ma goraczke.. ![]() ![]() ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 23-12-2014 O JE MOZE MASZ WITAMINY NAJLEPSZE I NAJSKUTECZNIEJSZE SA ORTOMOL POMAGAJA NATYCHMIASTOWO RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 23-12-2014 Za godzine ja odbieram, - wrzuce do wanny a potem do lozka )) Wycisne swiezy sok z pomaranczy, podam herbate z sokiem malinowym i...przytule... ![]() ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 23-12-2014 ten sok czy corke ![]() ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 28-12-2014 Swieta byly i sie skonczyly.. - i dzieki Bogu bo myslalam, ze zwariuje z nudöw .. ![]() Mala chora, tylko w lozku i ja sila rzeczy uwiazana .. ![]() Jutro sie wazymy.. ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 28-12-2014 to szkoda ze coreczka chora jest i to teraz kiedy byscie mogly razem duzo czasu przyjemnie spedzic RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 28-12-2014 Nadrobimy .. - obie zwazone .. i obie przytylysmy ![]() ![]() ![]() W Hamburgu piekna pogoda, zimno i slonecznie. Ogladam film przyrodniczy na ARTE ... potem obiadek i spacero... (nareszcie ! ) .. Milej niedzieli - ostatniej w tym roku.. - ychna .. RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 28-12-2014 to gratuluje tak na prawde nic wam nie przybylo dzielne dziewczynki z was tak trzymac RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 31-12-2014 Wpadlam na minutku - zycze WAM, wspanialej sylwestrowej zabawy i szczesliwego Nowego Roku ... - ja jestem w domu sama, starsza cörka pracuje, mlodsza baluje.. a ja? .. pilnuje chalupki ... ![]() wyrzuce jeszcze smieci .. i fajnie jest !! ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - fabek - 06-01-2015 Witam wszystkich ![]() ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 07-01-2015 Kto wczesnie wstaje, ten chodzi niewyspany... ![]() Koniec ferii, pierwszy dzien szkoly - sniadanka, marcheweczki .. - zaczyna sie .. ![]() Milego dnia ! ychna.. ps. Myslalam, ze Fabek o azyl..gdzies tam..poprosil... ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - fabek - 07-01-2015 Niby dlaczego? RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 07-01-2015 A niby dlatego, ze 100 Lat na forum nie widzialam .. ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - fabek - 07-01-2015 Urlop Świąteczny ![]() ![]() |