![]() |
FORUMOWY HYDE PARK. - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: FORUMOWY HYDE PARK. (/Watek-forumowy-hyde-park_2848) |
RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 22-03-2019 Hej iskierka,co sie tam dzieje na twoim watku. Tam piosenki sa paswiecane pamieci pamieci usera.Jakiego? Umarl ktos a my nie wiemy? Napisz cos o tym czy MaMa robi sobie zarty. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 22-03-2019 Poszlam jeszcze raz,zeby skopiowac,jakby ktos mi nie wierzyl.MaMa napisal: MaMa Użytkownik Postów: 245 Dołączył: 09-12-2018 Post: #706 Oznaką człowieczeństwa nie jest zajadanie się chlebem i patrzenie sąsiadowi w okna. Głupiec widzi i komentuje wszystko. Mędrzec widzi wszystko i się uczy, bez zbytnich słów. Ku pamięci szlachetnych userów, których miałem przyjemność poznać.. Smile" No bardzo tajemniczy jest ten komentarz. ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Iskierka*** - 23-03-2019 Dzien dobry Reniu ![]() To nie jest moj watek. Pod taka nazwa mialam na MP i teraz na Migrelo. Oh, ta ciekawosc. Pozdrawiam. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Unka - 23-03-2019 (22-03-2019, 09:54)RENIA napisał(a): Tez mysle,ze w realu wszyscy sa lepsi jak tutaj sie prezentuja. Czy tutaj mozna naprawde pokazac sie jacy estesmy naprawde? To praktycznie jest niemozliwe. Inni wiedza o nas wiecej niz my sami. Inni znaja nas lepiej i oceniaja nasJezeli ktos w necie zajmuje sie tworzeniem postaci , z ktora w rzeczywistosci nie ma nic , albo malo wspolnego , to rzeczywiscie trudno jest powiedziec o nim cos wiecej , poza tym , ze sie bawi . W innej sytuacji uwazam , ze pokazujemy w necie predzej jacy jestesmy naprawde , niz w zyciu realnym . Dlaczego? Odpada tu wiele hamulcow , anonimowosc pozwala na wiecej , adwersarz ..czlowiek jest nickiem bez twarzy ..nie zauwazymy , ze jest zraniony , smutny , ponizony . RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Majamka - 23-03-2019 (22-03-2019, 15:53)Leon 66 napisał(a): Moja dusza spojrzala i powiada tak... jojczysz i jojczysz RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 23-03-2019 Unka napisala---W innej sytuacji uwazam , ze pokazujemy w necie predzej jacy jestesmy naprawde , niz w zyciu realnym . Ja bym dodala,ze owszem pokazujemy wiecej ale nie koniecznie te najlepsze cechy.Jestesmy tu bezkarni,w realu za beszczelna wypowiedz mozna zarobic prawy prosty w sama twarz.Tutaj co najwyzej,cieta riposte i za 2 dni wszystko idzie w zapomnienie. Druga strona tej tutaj bytnosci to mozliwosc tworzenia sobie nowego zyciorysu.Im bardziej ktos zakompleksiony tym bogatszy zyciorys. Jedno jest pewne,kwitnie manipulacja,dominacja,intrygi i kaskada obelg i nieciekawych epitetow. Majami,tez jej napisalam cos w podobnym stylu,to sie obrazila i napisala,ze nie bedzie wchodzila na moj watek. . Moze bedzie spokoj RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 24-03-2019 Nawet nie witam,bo nie ma kogo.Forum jakby wymarlo.Czy cos sie stalo o czym ja nie wiem? Przeniesliscie sie na Migrelo? Zapodam wam Cisze,piekna wzruszajaca melodia i pasujaca na dzisiejszy smutek na forum. Moze jednak sie ktos odezwie i powie mi oco chodzi? RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Majamka - 24-03-2019 Każdy pisze gdzie chce. W swoim imieniu napisze że mam dosc elaboratów tych co wszystkie rozumy pozjadali i wydaje im się że maja jakieś wyjątkowe od innych zycie. Wydaje im się też że mogą być na tyle grubiańscy i bezczelni by ocenić postępowanie innych , nie znając uwarunkować tegoż postępowania. Wiecznie wtrącających się w cudze sprawy i wiecznie krytykujących wszystko i wszystkich. Najpierw wujek dobra rada , a teraz cioteczka. Lata mijają , a oboje państwo zamiast otwierać umysł na świat to nasiakają coraz większą małomiasteczkową dulszczyzną. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Fellah - 24-03-2019 Przyganial kociol garnowi! ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 24-03-2019 No pierwsze jaskolki juz przylecialy Witam. Majami,ta od elaboratow,obiecala,ze juz tu nie przyjdzie.Idzie ku dobremu ![]() Fellah a ty garnek czy kociol?? Zartuje,zebys wiedzial ![]() W Monachium od kilku dni jest piekna pogoda i ludzie juz jezdza kabrioletami a to znaczy,ze bedzie juz cieplo. Wszyscy pewnie poszli na spacery ,na rowery.Ja musze siedziec w domu.Mam silna kulpature tzn bola mnie wszystkie miesnie.Chyba przesadzilam z tymi cwiczeniami i marszami 4 km dziennie. Nawet masaze nie pomagaja. Trzeba siegnac po Voltaren. Kupilam skrzydlokwiat 3 szt. Podobno czysci powietrze i dobrze robi tym co dlugo przy komputerach siedza.To cos dla nas. ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Luce 2 - 24-03-2019 Czesc Renia. Widac ,ze wiosna wszystkich stawia do pionu i kazdy zaczyna jakby zycie od nowa ![]() ![]() Zycze zdrowka ![]() ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - ferdydurke - 24-03-2019 (24-03-2019, 14:38)RENIA napisał(a): W Monachium od kilku dni jest piekna pogoda i ludzie juz jezdza kabrioletami a to znaczy,ze bedzie juz cieplo.Wsiadłem dzisiaj do autka patrzę na termometr - 22°C, słonko wali, no to dach w dół. Wyjechałem na AB i dziwie się co mi tak zimno. ![]() ![]() No więc wszystkie ogrzewania włączyłem i jakoś dotarłem do celu z otwartym dachem. ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 24-03-2019 Luce,ja mam mala wydolnosc pluc,od dziecka i moj lekarz kazal mi kupic sobie taki licznik do mierzenia krokow i dziennie robic 7 km.Jeszcze nigdy nie udalo mi sie zrobic tego rekordu. Ruszac sie trzeba ale wychodzia ze mnie te godziny spedzone przy komputerze. W sypialni mam rowerek ale nudno.Wchodze tylko jak za duzo sie najem. ![]() Ferdydurke chcial poczuc wiatr we wlosach ![]() Troche za wczesnie a w ogole kabriolety na autostrade sie nie nadaja.Moze leb urwac ![]() ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - ferdydurke - 24-03-2019 (24-03-2019, 20:38)RENIA napisał(a): Ferdydurke chcial poczuc wiatr we wlosachW jakich włosach? ![]() Dzięki cabrio już w kwietniu wyglądam jakbym był stałym bywalcem Sonnenstudio ![]() Cabrio nadają się na AB, tylko jest jeden problem - masz spaloną jedną stronę, tą w którą jedziesz. W drodze powrotnej też musisz mieć słońce, by było równomiernie! Ja tego szczęscia w ubiegłym roku nie miałem. ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Luce 2 - 24-03-2019 Z ta minusowa temperatura to sie chyba Ferdydurke przejezyczyles ? Straszysz tutaj Syberia ![]() Ja mieszkam blisko Nürburgring .Juz od cieplej wiosny do poznej jesieni wlasnie tam odbywaja sie rozne spotkania automobilowcow. Jakie cuda mozna zobaczyc ! Stare cabriolety i ludzie w nich ubrani wedlug mody z lat ,z ktorych pochodzi auto. Ja to zawsze ogladam bedac w Bad Münstereifel.Jak mieszkalam w mojej poprzedniej wiosce w gorach ,jeszcze blizej Nürburgringu to odbywaly sie wyscigi ale takie nie na serio,to wlasciwie byly pokazy starenkich odpicowanych wspanialych autek.Jezdzily wtedy z "szalona" szybkoscia po tych gorskich serpentynkach. Renia to moze nie maszeruj tylko sobie troche szybciej chodz.Najlepiej po parkach i tam gdzie jest swieze powietrze.Z niewydolnoscia pluc 7 km dziennie to moze za duzo? Ja tyle robie bez problemu ale zawsze mam psa i dlatego tez kondycje. Natomiast bardzo ciezko mi sie wchodzi po schodach. Na trzecie pietro jeszcze wejde bez problemow ale np na 5-te u mojej siostry to juz tragedia! Wspinanie sie pod gorke tez nie jest dla mnie. Robie to niezwykle powoli ale po plaskim bije kilometry nawet do 15 dziennie i tego nie czuje. Ale musi byc plasko ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - ferdydurke - 25-03-2019 (20-03-2019, 12:08)Iskierka*** napisał(a): Ja juz nie organizuje spotkan, brak czasu. Tomka, znam osobiscie. Fajny chlopak. Tomek jest tak fajny, że właśnie na migrelo.de dorobił się wokandy! Mam nadzieję, że nie jest bezrobotnym "fajnym gołodupcem" i trochę kasy na konto wpłynie! ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Słoninka - 25-03-2019 Renia napisała: "Majami,ta od elaboratow,obiecala,ze juz tu nie przyjdzie.Idzie ku dobremu ![]() Fellah a ty garnek czy kociol?? " Fellah to...rondel. Żeliwny okopcony rondel. A tej od elaboratów niech dobry Bóg pomoże co by wytrwała w obietnicy, wszak ta..."postac" obietnic zazwyczaj nie dotrzymuje ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Fellah - 25-03-2019 A zjelczala slonina akurat na rondlach sie zna! ![]() Muchy cie juz opsraly i robale po tobie chodzom! RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Słoninka - 25-03-2019 (25-03-2019, 01:42)Fellah napisał(a): A zjelczala slonina akurat na rondlach sie zna! Jest dokładnie tak jak piszesz. Masz klasę i czar! No i...wnosisz tę "pozytywna energię" jak zauważyła spostrzegawcza Renia Bądź pozdrowiona. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Fellah - 25-03-2019 Wiem! Nie tylko Renia to mowi! Jezeli ja okopcony rondel, to ty smierdzaca slonina i jestesmy kwita. |