![]() |
FORUMOWY HYDE PARK. - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: FORUMOWY HYDE PARK. (/Watek-forumowy-hyde-park_2848) |
RE: FORUMOWY HYDE PARK. - iberte - 21-03-2019 (21-03-2019, 01:04)ferdydurke napisał(a):(21-03-2019, 00:50)iberte napisał(a): Co musi sie jeszcze wydarzyc, abys zostawil mnie w spokoju?Iberte ja pracuje na kompie, ale nie mam żadnych możliwości zmieniania konfiguracji kompa, bo to należy do adminów. Gwoli scislosci. Tajemnice rozwalania watkow "odkryles" TY i tylkoTY! Nieswiadomie pokazales trollom jak mozna ludziom grac na nerwach. Watki rozwalala Diego, Zielonka, Krunia, salceson i kto tylko chial.. O tym jak czytac rozwalone watki tlumaczyla Diego, ktora okrzyknales debilem. Jak czytac rozwalone watki odkryles na samym poczatku i zapraszales do siebie na priw.zainteresowanych. Taka byla kolei rzeczy. Disiaj chcesz strzelac puntky i robisz Rimjob. Robisz to tylko po to, by prowokowac. To by bylo na tyle. Idz ....ofiara zostala spelniona. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - ferdydurke - 21-03-2019 (21-03-2019, 01:20)iberte napisał(a): Gwoli scislosci.iberte, tak zgadza się - ja odkryłem przypadkowo metodę rozwalania wątków, ale zastosowałem ją potem maksymalnie dwa/ trzy razy. Widząc absurd sytuacji wycofałem się z tego! Wykręcasz kota ogonem jak Unka. Ty poznałeś metodę, jak pozbyć się tego balastu, ale nie raczyłeś o tym powiadomić innych forumowiczów, po za "zaufanymi i zaprzyjaźnionymi" Q..wa! Swiętoszek się znalazł! Gnojek jesteś iberte i nic więcej! Pisz o faktach, a nie o domysłach! Napisz dlaczego nie podzieliłeś się odkryciem z innymi userami! Co powodowało tobą, by tajemnice zachować tylko dla siebie i dla "swojaków"? RE: FORUMOWY HYDE PARK. - iberte - 21-03-2019 (21-03-2019, 01:38)ferdydurke napisał(a):(21-03-2019, 01:20)iberte napisał(a): Gwoli scislosci.iberte, tak zgadza się - ja odkryłem przypadkowo metodę rozwalania wątków, "....Zmien edycje w swoim profilu i czytasz dalej w calosci" Tekst skierowany do Reni w temacie o zmianie admina(post 58) Milo mi,ze Renia juz tez jest moim "swojakiem" Reszte szukaj sobie sam. "...Nie przeczytasz z mojej strony,zadnego obrazliwego slowa!" To twoj tekst skierowany do mnie w tym temacie, sprzed dwoch dni. Nudziarzu.....odczep sie w koncu. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Unka - 21-03-2019 Reniu , chyba juz nie musze odpisywac ? Probe prowokacji intrygami widac golym okiem . RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 21-03-2019 Szkoda,bo chetnie poznalabym twoje zdanie na ten temat.Skoro,to jest dla ciebie niewygode czy cie krepuje walkower przyjelam. Wiosna w tym roku przyszla punktualnie.U mnie slonce na maxa.Zadna chmurka nie zakluca blekitu nieba. Witam was serdecznie i mysle,ze dzisiejszy dzien uplynie nam pogodnie i wiosennie.Topory gleboko zakopac i kupic sobie wiosenne kwiatki.To bardzo poprawia nastroj. ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Leon 66 - 21-03-2019 Dziendoberek Reniu , Moj toporek zakopany , (na tak dlugo dopoki mi ktos bezwiednie nie przygada ![]() Na kazdym temacie - intelektualne zapasy , wygadywanie, udawadnianie racji , udawadnianie inteligencji , albo wrodzonej durnoty . Przekonywanie do poprawnosci politycznej . No albo tylko chamskie zagrywki. Czasami jak wyläcze kompa , po kilkugodzinnym popisywaniu tutaj... mysle sobie , ze ja tu wlasciwie nie pisze , tak jak sie normalnie na portalach powinno pisac, tylko sie kloce, odganiam namolne muchy, denerwuje, albo chce killen zielonke . ![]() Tak nie powinno byc , mozna przeciez pisac na tyle tematow . Moze tu u Ciebie mozna pogadac o czyms innym niz o pomowach ? Na przyklad , co myslicie o permanentnym makijazu , - moze ktoras sobie cos zrobila. Albo o Yodze , albo o odchudzaniu . Albo o botoxie , albo o masazach , albo o fitnestudiach ... Co zrobic zeby wlosy nie sterczaly, albo co zrobic z zawirowanymi lokami . Albo jaki szampon jest najlepszy Jest tyle tematow do przerobienia, a my tylko Djego, Asior , zielonka, Miecznik .. Nie wpuscimy, przegonimy, wygonimy, zagonimy.. Mile staramy sie tylko pisac na powitanko .. a to sloneczko albo wiaterek za oknem , bociany przylecialy a Burek zdechl.. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 21-03-2019 Ja nie wiem jak wy ale ja reaguje absolutnie wiosennie. Juz koncze druga recepte,masaze i fango,dzisiaj bylam u kosmetyczki,znowu kupilam soki bio 10 sztuk i dalej robie kuracje sokowa.Posiedzialam troche przy fontannie i zatankowalam witamine D.Dzisiaj akurat posadzili nowe kwiatki ale fontanne otworza dopiero 1 kwietnia. Przejrzalam troche forum i co widze.Rozmnozyly sie filiale od Miecznika 50+.Jest temat przed piecdziesiatka sa i ryczace czterdziestki.To sie Miecznik ucieszy jak to zabaczy a juz to co napisala sloninka to przyprawi go o zawrot glowy.Wypisz wymaluj Miecznik na bis. Zobaczcie sami co pisze sloninka z samego rana: Słoninka Użytkownik Postów: 845 Dołączył: 14-11-2018 RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? Dzień dobry, stara chyba już jestem, bo się obudzilam prawie 2 godziny wczesniej niz budzik nastawiony Sad Jest takie polskie powiedzenie: Czego się mały Jaś nie nauczył tego Jan nie będzie umiał Niestety...ale jest sporo prawdy w tym powiedzeniu. Pisze niestety, bo sama jestem zwolennikiem uczenia się przez całe życie. I to uczenia się wszystkiego. Prawda jest jednak taka, że dziecko uczy się szybko, a czym człowiek starszy tym to idzie wolniej. Zarówno jeśli chodzi o przyswajanie nowej wiedzy jak i o różnego rodzaju umiejętności. Dziecko upadnie kilka razy ucząc się jeździć na rolkach, wstanie jeszcze szybciej niż upadło i za 2-3 dni będzie śmigać bez problemu. Dorosły jak runie na ziemię to pół godziny minie nim się podniesie. Często przy pomocy innych. A jak ma pecha to jeszcze skończy się to kończynami w gipsie. Ale trzeba próbować! Wszystkiego na co ma się ochotę, niezależnie od wieku. Ochraniacze na wszystko co się da i...heja! <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< No ja na miejscu Miecznika zaskarzylabym sloninke o kradzierz intelektualna. To nie moze byc.Toczka w toczke to slowa Miecznika. ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Ronja - 21-03-2019 Kur...ka same porąbańce tutaj.Poza Słoniną-ta chociaż normalnie(jeszcze)reaguje.Soczki,podskoczki,makijaże........wiosenka,sosenka,pedzio,zwiedzio i inne duperele RE: FORUMOWY HYDE PARK. - MaMa - 21-03-2019 (21-03-2019, 08:38) pid=\59754' napisał(a):Fererdydurke Hmmm Wypisz, wymaluj, o sobie pisze. Zapomniał tylko o faktach, dowodach i takich tam pierdołach , które i tak nikogo nie interesują... ![]() Tzw, frazeologia stosowana......Frazesy na korzyść własną.... ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Słoninka - 21-03-2019 (21-03-2019, 18:50)"RENIA napisał(a): Ja nie wiem jak wy ale ja reaguje absolutnie wiosennie. Juz koncze druga recepte,masaze i fango,dzisiaj bylam u kosmetyczki,znowu kupilam soki bio 10 sztuk i dalej robie kuracje sokowa.Posiedzialam troche przy fontannie i zatankowalam witamine D.Dzisiaj akurat posadzili nowe kwiatki ale fontanne otworza dopiero 1 kwietnia. Takimi wpisami sama się prosisz o... "reszte z piatki". Powinnam ci napisać, że szukasz zaczepki i ze jesteś po prostu durna. Ale że mam wyniesiony z PRL-u respekt do starszych ludzi, to jedynie zwrócę ci uwagę na fakt, że wiosenne promienie słoneczne robią spustoszenie w twojej ślicznej małej główce. Do tego gorące Fango to już "ciężar", którego nie potrafisz udźwignąć. Weź se baletnica jakiś mocny zimy prysznic, bo ci się mózdżek gotuje. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 21-03-2019 Czesc MaMa,dawno cie tu nie bylo. Nasi panowie maja konflikt i to juz od paru dni.Przydalby sie jakis rozsdny glos,zeby zakonczyc ten niepotrzebny spor. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - MaMa - 21-03-2019 (21-03-2019, 21:26)RENIA napisał(a): Czesc MaMa,dawno cie tu nie bylo. Nasi panowie maja konflikt i to juz od paru dni.Przydalby sie jakis rozsdny glos,zeby zakonczyc ten niepotrzebny spor. Miło mi Reniu. Nie zamierzam jednak robić porządku w chlewie. Wszak każdy zachowuje się, jak na przybytek przystało...Mieszkańcy się widać dostosowali.... ![]() Dziwi mnie tylko Twoja obecność tutaj. Czyżby naprawdę nie było lepszych miejsc? Podałbym kilka propozycji, ale nic chcę robić reklamy... Miłego wieczorku w legowisku, mieszkańcom tego zacnego przybytku..... ![]() ![]() Ferdydurke, forumowy kleptomanie Kleptomania, to patologiczny przymus kradzieży. W twoim przypadku to jednak patologiczny przymus zabierania głosu. Nie ważne, czy z sensem, czy bez. Ważne że szczekniesz. Dla tego szczekaj kundelku. Szczekaj. Nic innego nie potrafisz. Jeżeli mnie teraz zbanują, to nic nie tracę. Tylko kundla mi od nogawki odstrzelą. W tym sensie miłego wieczorku wszystkim.... RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Ronja - 21-03-2019 Bardzo trafnie odszczekane RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 21-03-2019 Dziwi mnie tylko Twoja obecność tutaj. Czyżby naprawdę nie było lepszych miejsc? Podałbym kilka propozycji, ale nic chcę robić reklamy...----pisze MaMa--Tak prawde mowiac, czuje sie tu z lekka przestraszona ale przymus pisania po polsku jest silniejszy. Moze napisz mi na priva jak masz cos ciekawego to chetnie zobacze RE: FORUMOWY HYDE PARK. - ferdydurke - 21-03-2019 (21-03-2019, 21:33)MaMa napisał(a):MaMa, uporządkuj swoje myśli, a potem zabierz się za dowalenie mi. Narazie wyprodukowałeś bełkot, którego wstydziłby się polski menel przy trzech promilach we krwi. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Iskierka*** - 21-03-2019 (20-03-2019, 13:28)Unka napisał(a): No widzisz ..fajny chlopak , a na forum tez mu nerwy puscily . Unka sorrki, nie odpisalaam bo to wcielo ![]() Tomek jest super kolega... Mysle, ze kazdy z obecnych tutaj mezczyzn....Tylko trzeba ich umiescic w szufladzie '' kumpel '' Widziesz, ja nigdy ani tutaj ani na MP nikogo nie szukalam i nie bede szukac . Nie pisze tego do Ciebie, nie obraz sie. Zawsze lubilam Ciebie czytac....Dziewczyny, Tomekjest ok i nie sadze zeby Wam zrobil krzywde.... Unka,masz racje poki go nie poznalam, pomyslalam, ze ten facet ma cos z deklem. A, ze oboje jestesmy zodiakalnymi baranami, wiec walka. Czasem mysle, ze te znaki zodiaku maja faktycznie znaczenie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 22-03-2019 Tez mysle,ze w realu wszyscy sa lepsi jak tutaj sie prezentuja. Czy tutaj mozna naprawde pokazac sie jacy estesmy naprawde? To praktycznie jest niemozliwe. Inni wiedza o nas wiecej niz my sami. Inni znaja nas lepiej i oceniaja nas perfekt.Wiedza,ze jestes stara i glupia,ze masz cos z deklem,ze musisz sie leczyc albo zmienic lekarza bo ten ci nie pomaga. Czy mozna sie przebic przez ta diagnoze i pokazac siebie w lepszym swietle? Nikt ci nie uwierzy.Powie,ze zmyslasz albo klamiesz i chcesz tu imponowac. I tak istniejemy tu sobie jako banda dzikusow,ktora nie potrafi sie zachowac i jest upierdliwa. Inni znaja cie lepiej niz ty sama i musisz sie z tym pogodzic. Witam wiosennie mimo wszystko. ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Słoninka - 22-03-2019 "Tez mysle,ze w realu wszyscy sa lepsi jak tutaj sie prezentuja" - napisala Renia A ja zapytam: Mnie też miałaś na myśli? Fajnie, że to właśnie ty piszesz ze inni wiedzą o nas więcej niż my sami. Czy to przypadkiem nie ty pisałaś bzdury, że Zielonka mieszkała na Oporowie i chodziła do jakiejś szkoły energetycznej? Skoro ja mieszkałam do 17 roku życia na Ostrowie Tumskim we Wrocławiu i skończyłam liceum, o który tu juz eseje pisano. Kiedyś chcąc się przypodobać przesmiewcy Jerzemu napisałaś kąśliwie , że niedługo to się wszyscy dowiedzą ze Zielonka w operze tańczyła. Może zacznij od siebie, drogi aniele pokoju! Ty, przebieraniec i prześmiewca jesteście "medalistami" jeśli chodzi o pisanie komus zyciorysu. Ja nikomu życiorysu nie piszę. W swoich "wrednych" wypowiedziach bazuje tylko i wyłącznie na wiedzy z forum, na tym co kto o sobie pisze. A że takie osoby jak diego czy przebierańca w napadzie szału, wysyłam do lekarza, to chyba nic złego? To raczej troska o chorego człowieka. Człowiek chory powinien się leczyć, zarówno dla dobra otoczenia jak również, a nawet przede wszystkim, swojego. Natomiast notorycze pomawianie kogoś o czyny, których się nie dopuścił jest przestępstwem. W świetle prawa taka osoba powinna ponieść karę. I jeśli o tym piszę w stosunku do forumowych przestępców to nie popełniam żadnego nadużycia. Życzę udanego dnia. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Iskierka*** - 22-03-2019 (20-03-2019, 17:27)Unka napisał(a):(20-03-2019, 17:08)ychna napisał(a): Nie rozsmieszaj mnie, to Ty wyskoczylas z "grzechami" ychny, ja nigdzie nie pisalam o mojej szlachetnosci, czlowiek ulomnym jest, jednak jeden sie uczy, inny nie !! Ty zaczelas pranie, wiec zapytalam sie, gdzie sa Twoje grzechy, grzeszki i grzechunie? Juz wypralas, czy juz.. amnezja?!! Po co zaczynasz i atakujesz, o sobie milczac, badz sprawiedliwa i zacznij od siebie samej.. no chyba, ze masz sumienie czyste, bo.. nie uzywane?!! To sie usmiechnem ![]() ![]() ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Leon 66 - 22-03-2019 Tez sie usmialam... szczegolnie z tego obrazonego majestatu prosiaczka.. Niby ona swieta -od pierdzäcych aniolow , ![]() Ponoc jest TU ...okrutnie przez Renke pomawiana, dlatego smrodzi na jej temacie dzien w dzien i pierdziuli o swych boläczkach ... Renka to kryminalna klamczucha , rozpowiada ze UNA jest gdzies ze wsi i liceum to tylko bylo jej marzeniem.,-wiec se zbudowala od nowa zyciorysik- .." aktualnie jest z samego Wrocka i liceum tez zaliczyla i o !". Kurde , rzeczywiscie straszne , -Renka jak mozesz ? Dalej podkresla usilnie ze .. Renka jest z bardzo kryminalnych , z tegoz powodu jest okrutnie zbulersowana i poruszona , dzisiaj nawet znowu nie omieszkala owej ponownie i z nienacka zakomunikowac ze chyba pojczie OSOBISCIE na policje ,albo wybierze sie samolotem do Bielsko-Bialej .. tam ponoc jest polski säd wojewodzki od Forumow. W miedzyczasie musi sie jednak okrutnej Reni tu odplacic pieknym za nadobne poszkaluje jä .... ze stara, ze tez klamie ze ma streczäce cycuszki , ze klamie ze robi w domu jeszcze piruety w zdartych oczywiscie baletkach , ( no zdarly sie bo tyle ich nawykrecala ) a i ze swintucha robi to w samych majteczkach .. i czasami nawet zrobi swiece i wywinie jeszcze gwiazde ! Nie wierzy i juz ! -my tez najlepiej zrobimy jak tez bedziemy niewierzyc . Renia musi tak jak ona byc gruba , powolna, siedziec od rana do nocy przed kompem, kombinowac jak by tu zatruc atmosfere. I gdzie by tu jeszcze kogos zacytowac, poszkalowac i poswirowac. No albo dac do Bieelsko Bialej .. Apropos swirowania.. Zielonka... a tego Asiora to juz ci skasowali, ... ze tak mimochodem zapytam. ?. No to teraz bedzie tu cholernie nudno . Moze wez tä swojä zapasowä Ronje przeszkol na Asiora Nr 2 i jak kiedys Djegus ciäg dalej z tym koksem... bo bylo przetszasnie. I co z tym od tych linkow co czekal na Opfera ? wcielo go ? ![]() ![]() ![]() No, to bylo moje powitanko przy piäteczku. Slonko mi swieci, kwiatki rosnä... bociany juz znowszä jaja , a Burek somsiaada -zdech !° |